Přejít na výpis diskuzí
Sranda končí: Activision získala zpět ModernWarfare3.com
8.9.2011 | Petr Poláček
56 příspěvků
-
Vždyť je i hra, která má Call of Duty v názvu: Commandos: Beyond the Call of Duty.
Tak nevim co Activision řeší. -
Tím jsem myslel celkové chování Activision a EA. K tomuhle článku by se spíše hodilo říci, že i kluci na písku mají nějaké kamarády.
-
Spis autor clanku by potreboval "pruplesk"...muzete mi vysvetlit co je na webovych spekulantech spatneho? Krome toho, ze jste mozna nekde u vas v hospode slysel, ze je to "nemoralni"? Vsichni lide jsou spekulanti, ale jen nekteri jsou dost chytri vydelat na tom...
-
To je tedy dost nesedící přirovnání.
-
Dva kluci na písku se hádají o tom, kdo má větší bábovičky :D
-
Já si myslím, že TM na sousloví třeba mají, ale musí to být pro podobné použití. Tzn. že nemůže vyjít hra, Modern Warfare. Nevím jak film, ale myslím, že si klidně mohu založit internetový obchod Modern Warfare s prodejem PC HW, zbraní nebo energetických nápojů. Jiný obor, jiný svět.
Sice svět do takových pekel spěje, ale snad se tam ještě nedostat. Až se dostane až takhle daleko, bude třeba udělat revoluci (ne, nejsem žádnej komouš :-) ). -
Kdyby to lidi nekupovali, tak se asi změní, což je ale dost utopistická myšlenka :P. Horší je, že časem si zvyknem a oni zase vymyslí něco horšího a tak to pude dál a dál... :/
-
Tak automatický nárok na žádnou doménu moderwarfare naopak nemají. Když si založím atkovou doménu třeba cz, eu nebo org a budu se na ní zabývat. .. třeba moderní válkou, nebo válečnictvím obecně, nebo klidně gamesama a není prokazatelné, že ji mám jen na spekulaci či jiné nekalé praktiky, ale provozuju na ní nějaký vlastní projekt, který není založen na jejich přiblblým Call of Duty, nemají žádný nárok.
Tady ji záskaly, ale kvůli okolnostem (a trochu asi i že je to takový moloch). -
...a že je to Activision, tak EURO
-
Bohuzel tohle je trend,ktery se asi jen tak nezmeni.Je to smutne,ale je to tak.
-
MW2 a MW3 je Epic Fail.... Batt vede a to nikdo nezapře... Dobře tam ty hry mastil...=-) *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Líbit se nám to nemusí, ale jelikož si to lidi nechaj líbit a očividně jim to je jedno, tak si každej zazobanec může dovolit cokoliv. Tak to prostě je a aby to tak nebylo, jo to by chtělo hodně velký změny ve společnosti... V tvém příkladě je ale použito "call of duty" ve větě a myslim, že v těhle případech by Activison těžko dokazoval, že se jedná o porušení ochrany jejich značky, což se ale v případě domény, která jasně a zřetelně obsahuje ochranou značku a vlastně jen a pouze ochranou značku, ten záměr je jasně vidět. A to nemluvíme o tom obsahu.
-
Mně tady nejde o týpka co si dělal legraci až mu sebrali hračku. Mně jde o princip že dostatečně zazobaná firma si v U.S. prostě koupí právo. Ne nejsem idealista, ale kde tohle skončí? Co takhle zažalovat tvůrce hry Mafia II, protože je v ní tento obrázek:
http://www.loc.gov/exhibits/odyssey/archive/08/0810001r.jpg
On je to sice autentický starý válečný plakát, ale pozor - v demu Mafie II byl velmi zřetelně umístěn a vzhledem k tomu, že je na něm čitelná registrovaná značka "call of duty" v jasné relaci k válečné tematice a v souvislosti s akční povahou hry Mafia II tak je evidentní, že 2K Czech se snažilo bezdůvodně obohatit na dobrém jméně úspěšné série Activisionu.
Tento příklad je pakárna to ano, ale je na stejné úrovni jako tahanice o doménu. -
Upřímně, pochybuju, že by to Activision nějak hrotil, kdyby ta stránka měla jinej (neútočnej) obsah.
-
na všechno ne, ale na domény naštěstí jo Kdyby to neuhrály jako poškozování jména značky ta si s doménou MW3 může dělat co chce třeba tam mít web o sbírce plyšáků
-
to by jim mozna uskodila na marketinhu
callofduty16.com *1* -
To sice ano, ale je dost napováženou, že maji připravené DLC, které buď dostaneš pokud předobjednáš a nebo si ho budeš muset koupit zvlášť. Už jen fakt, že je ta věc hotová a oni to prostě vydávaj jako DLC je hnus, kterej se průmyslem šíří jak mor a dost mě to vytáčí. Já prostě jako zákazník chci, aby to, co maji k téhle hře hotový vydali jako celek a ne mě takhle natahovat a nebo nutit do předobjednávky. Teď sem naposledy předobjednal Dead Island a od této chvíle podobné hry budu prostě bojkotovat. DLC má vycházet po vydání hry a na tohle si zvykat nechci.
-
Ale on svým "majetkem" poškozoval Activision (což bych za jisté ohrožení považoval). Něco jiného je hater stránka a něco jiného stránka, která má očividný záměr někoho poškodit, v tomto případě přesměrovávali na přímou konkurenci.
-
nj mohol mat zarobene troll doj*bal to *5*
-
Aha, takže vlastně by si měli jako koupit domény takhle dopředu? Třeba ModerWarefare6,9,20 atd. aby je někdo náhodou nepředběhl, nekoupil si doménu, která je pod ochranou? To je dost velká blbost teda. Obecně si myslim (pokud se nepletu, že maji automaticky nárok na jakoukoliv doménu, která obsahuje onen moderwarefare a nezáleží, jaký číslo tam je. A je jen na nich, kdy ji koupí a pokud je někdo předběhl (a ještě za timhle účelem), tak prostě neni pochyb že jsou v právu. "Kdo tdřív přijde ten dřiv mele" se rozhodně nemůže aplikovat na všechno v životě ;)