Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ModernWarfare4.com :DD
    • *1* *1* *1*
    • MishKonn
      Modern Warfare28.com...
      • Teď si to zaregisrují aspoň do padesátky. *15*
      • Cajk
        v roce 2014:)
  • Clovek koupi poctive domenu aby si z nekoho udelal legraci a hned je spekulant...
  • Ten s nima tak vy.j.ebal, že Koticka ještě teď z toho musí bolet řiť.
  • Já jsem mu docela fandil, škoda *2*
    • Piggsy
      Chápu.. V dnešní době je naprosto normální, že si lidi dělají naschvály, škodí si navzájem, snaží se vydělat peníze bez práce a ještě sklízí obdiv od ostatních. Nedivím se ničemu.
      • Cajk
        ? Tomu se říká "investice" víš. A co jsem se naposled díval, v kapitalismu je to věc poměrně hojně schvalovaná.
        • Piggsy
          Kapitalismus = vykořistování člověka člověkem
  • Cajk
    Moment a dostal prachy, nebo ne? Já bych jim tu doménu za hroznej ranec střelil..
    • Sem taky čekal, že se pěkně nabalíkuje. Kdoví, třeba si to u něj EA zapalatilo. *1*
    • Zatím o odměně nepíše nikde nikdo nic. A osobně tipuji že dostane možná tak na krk obvinění od Activisionu za "způsobenou morální újmu na duševním vlastnictví firmy".
  • ModernWarfare4.com trololololololololo :D
  • Korunu tomu ovšem nasadila reklama pod článkem:
    Na Shop.Games.cz si až do vydání hry můžete předobjednat limitovanou edici Battlefield 3 pro PC (999 Kč), Xbox 360 (1399 Kč) nebo PlayStation 3 (1399 Kč). Limitovaná edice obsahuje navíc zdarma obsahový in-game balíček Battlefield 3 Back to Karkand se čtyřmi mapami z Battlefield 2. V edici jsou i další bonusy v podobě zbraní, psích známek apod.
    • Nechápu ten trend "limitovaných edic" dneska. Neobsahujou prakticky nic a jen zřídka kdy se objeví nějaká klasická, pravá limitovka. Stejně je na tom BF3 jak koukám...
      • "Battlefield 3 Back to Karkand" nic říkáš? Já si docela rád zahraju předělané mapy z BF2.
        • To sice ano, ale je dost napováženou, že maji připravené DLC, které buď dostaneš pokud předobjednáš a nebo si ho budeš muset koupit zvlášť. Už jen fakt, že je ta věc hotová a oni to prostě vydávaj jako DLC je hnus, kterej se průmyslem šíří jak mor a dost mě to vytáčí. Já prostě jako zákazník chci, aby to, co maji k téhle hře hotový vydali jako celek a ne mě takhle natahovat a nebo nutit do předobjednávky. Teď sem naposledy předobjednal Dead Island a od této chvíle podobné hry budu prostě bojkotovat. DLC má vycházet po vydání hry a na tohle si zvykat nechci.
          • Bohuzel tohle je trend,ktery se asi jen tak nezmeni.Je to smutne,ale je to tak.
            • Kdyby to lidi nekupovali, tak se asi změní, což je ale dost utopistická myšlenka :P. Horší je, že časem si zvyknem a oni zase vymyslí něco horšího a tak to pude dál a dál... :/
  • Škoda. *1*
  • Hovorí ti niečo pojem nekalá súťaž? pokiaľ nie poriadne si naštuduj čo to je... je pravda, že som mu tiež fandil, ale pokiaľ stránku zaregistroval len za účelom poškodzovať druhú značku, čo preukázateľne spravil, tak musí existovať nejaká ochrana zvonka. Pokiaľ by si ju založil... trepnem za účelom predaja paintaballového materiálu aby na tom zarobil z mena značky, pravdepodobne by ho tiež žalovali, ale activison by zrejme neuspel.
    • A hovorí ti něčo ako: Kdo tdřív přijde ten dřiv mele? jejich cyba že si ji nekoupili, každopádne za rok znova budou prskat jak malý dítě že jim někdo sebral hračku?: ModernWarfare4.com
      • Aha, takže vlastně by si měli jako koupit domény takhle dopředu? Třeba ModerWarefare6,9,20 atd. aby je někdo náhodou nepředběhl, nekoupil si doménu, která je pod ochranou? To je dost velká blbost teda. Obecně si myslim (pokud se nepletu, že maji automaticky nárok na jakoukoliv doménu, která obsahuje onen moderwarefare a nezáleží, jaký číslo tam je. A je jen na nich, kdy ji koupí a pokud je někdo předběhl (a ještě za timhle účelem), tak prostě neni pochyb že jsou v právu. "Kdo tdřív přijde ten dřiv mele" se rozhodně nemůže aplikovat na všechno v životě ;)
        • Tak automatický nárok na žádnou doménu moderwarfare naopak nemají. Když si založím atkovou doménu třeba cz, eu nebo org a budu se na ní zabývat. .. třeba moderní válkou, nebo válečnictvím obecně, nebo klidně gamesama a není prokazatelné, že ji mám jen na spekulaci či jiné nekalé praktiky, ale provozuju na ní nějaký vlastní projekt, který není založen na jejich přiblblým Call of Duty, nemají žádný nárok.
          Tady ji záskaly, ale kvůli okolnostem (a trochu asi i že je to takový moloch).
        • na všechno ne, ale na domény naštěstí jo Kdyby to neuhrály jako poškozování jména značky ta si s doménou MW3 může dělat co chce třeba tam mít web o sbírce plyšáků
          • Upřímně, pochybuju, že by to Activision nějak hrotil, kdyby ta stránka měla jinej (neútočnej) obsah.
        • to by jim mozna uskodila na marketinhu
          callofduty16.com *1*
  • Danieledl
    Hurá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit