Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Jsem zvědavý, jestli se Jindřichovi konečně podaří nabalit Dejmilí.ZenDrsoňovou... Dejte o tom pak vědět, ultrahardkoráři gejmerští! *3*
    • Amylee.Anderson
      Ty nejdeš? To pak ten sraz vůbec nemá smysl :D
  • Veskoslav
    Vím, že to bude znít blbě, ale mohl by někdo z redakce dát trošičku podrobnější návod, jak se dostat z Hlaváku tam k Vám (nejsem žádný antitalent, jenom bych nehtěl špatně přijet no:))
    • Kronoss1
      Jeď autem. *3*
    • Amylee.Anderson
      Mám stejný problém :D
      • Veskoslav
        Autobusem pražské MHD z konečné metra linky B - Zličín. Číslo linky je 307. Ze zastávky "Červený Újezd" (nikoliv "Č.Ú. U Náprstků") se vydáte směrem dolů, na křižovatce vpravo a stále po hlavní silnici přes náves dojdete až k odbočce na štěrkovou cestu vlevo. Po 100 metrech vejdete na hradní parkoviště a Arénu máte přímo před sebou.
  • Sejka
    Rád bych přijel, ale trápí mne pocit, že bych si s redaktory/hráči neměl zas tak o čem povídat, jelikož nejsem stará škola a nezažil jsem ty časy.
    • blixa
      Žádný strachy, umíme se bavit i o jinejch věcech, než jsou starý hry... :) Občas.. ;)
      • Luke
        Nene. :)
      • Black_Hand
        treba novy hry.
      • takze hodime par vet o zenskych a nejakych prasarnickach jo?? *1* *1* *1*
        • sleepless
          Muzeme se bavit treba o pocasi, to je vecne tema :)
          • Přiznám se, že vám vůbec nezávidím, protože ať chcete nebo ne, máte u většiny čtenářů tak trochu status celebrit a v komunikaci se pak mísí s ostych s pochlebováním. Ale jestli bude dost piva, tak zábrany určitě padnou rychle.... *1*
            • Veskoslav
              Tak Levískovi řeknu, že by měl trchu změnit styl. Pak mi tam dá polovina disktérů přes hubu, až zjistí můj nick:-D
            • na to nemaj koule...
            • sleepless
              Soudě dle diskusí, spíš máme statut...dosti nelichotivý. Tak si to s náma klidně můžou přiject vyřídit :)
  • bude tam nejakej fanda warhammeru ze bych prijel taky *1*
  • smejki
    a kdo si nalípne na svetr cedulku s nickem? *1*
  • Náházel sem jako malej miliony do Jail Break, přestože sem se nikdy nedostal přes první level.

http://www.youtube.com/watch?v=353gmevsVUU
  • Tam asi metro nejezdí co? Hmmm *1*
    • 307čkou ze Zličína. Jsi tam tak za půl hodinky.
    • Black_Hand
      autobus.
      • janchor
        (od metra)
  • Amylee.Anderson
    Otázka na redakci: Jak dlouho tak hodláte zůstat se svými fanoušky?:D Resp. do kolika by se to mohlo max protáhnout.
    Otázka na lidi (ne že by redakce lidi nebyli :D): Pojede tam někdo od hlavního nádraží? Já se v Praze vůbec nevyznam...a ráda bych tam jela.
    • blixa
      Tohle se tezko planuje, ale budem se snazit tam zustat co nejdyl, dokud tam budou lidi..
    • Black_Hand
      tak je mozne se tam stavit, ja jedu z vltavsky. a jak jsem rikal, rekni kudy dorazis do prahy a ja ti pomuzu najit nejlepsi cestu, pripadne osobne.
      • Amylee.Anderson
        Diky, ještě uvidim. Největší překážka je ta cesta, no. Vlakem do Prahy trefim, do Újezdu se dostat taky nebude takovej oříšek, někdo z toho hlaváku musí přece jít taky, ty ses nabídl, ale nejvíc mě děsí cesta zpět na nádraží :D
        • Amylee.Anderson
          BH: Co to?
          • smejki
            Amylee: park před hlavákem plný opilců a vrahů. metalpieklo *1*
            • Black_Hand
              a opilci ne? :P
            • Amylee.Anderson
              Děkuji za objasnění :D
            • smejki
              ty jsou standardní výbavou každé slušné společnosti.
            • Black_Hand
              smejki se vyzna :). zapomel jsi jeste na ruzne drogy :P.
        • tož je toto možné.......nik...
        • skoda ze nemuzu, bych se ti jako spravnej uchy. nabid. Skoro jedina kocena....gentlemansky. Tak hosi!
        • Black_Hand
          sherwood? :)
  • GlaDOS
    Podpisy bude rozdávat jejdásek, jindra a všichni různí trolové.
    • jo tohle me napadlo jako prvni - pokud by se tam zjevili tihle borci, tak bych se snad i vydal - takova sestava to se nevidi nazivo kazdy den :))
  • Trol.internetovy
    Pokud by tam jel i Jindra, tak bych tam zašel určítě taky, vzdyt vyfotit si vyhynuleho primata se nevyskytne kazdy den! *15*
    • ty woe *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit