Přejít na výpis diskuzí
Sraz čtenářů Games.cz v Arcade Aréně již 5. května!
26.4.2012 | Redakce Games.cz
152 příspěvků
-
Fotky a videa!
-
chtělo by to z akce video !!!!:p
-
-
jojo, protoze ja bych tam rad byl. Jeeee ahoj jejdasku, to ses tyy...( chlap 190cm na 105kg kdo ví ) hmm. Pojd zaparime karáčo at se vyblnem. Treba pohoda. No ja to ma z ruky.
-
-
"Games.cz OPEN"...to je opravdu kreativni nazev. jako kdyby byl vymyslen cestou dolu ze schodu hehe :PPPP.
-
-
taky jsem v podcastu nějak neslyšel ty uvozovky kolem slova kreativita *1*
-
Nahodou je to dobré :) Vystihuje to celou akci:) Otevře se jak redakce games a zaroven budou "otevřené" odl hry na automatech :)
-
-
to mam za to, ze delam injoky :).
-
-
-
kde jsou ty casy, dnes uz ti mladi nemaj vubec na co vzpominat:-)))) GOLDEN AXE a DOUBLE DRAGON tyhle dve hry jsem miloval :-)))))). Jeste ted si pamatuju toho staryho pana s tim privesem jak vzdycky prijel spolecne s kolotocarema a odjizdel az dlouho po nich:-)))) Kolikrat ja dostal zaracha za pozdni prichody domu *1*
-
-
:) Jjj. K nám do města, když jednou přijeli s maringotkou s automatama, tak nás to s bráchou tak vzalo, že sme babičce vybrali skleničku s drobnejma na volání. Jooo z toho měla tenkrát celá rodina obrovskou radost. *11* *15*
-
-
ani nemluv ja kvuli automatum sesel malem na drahu zlocinu. Drobny mizely. Ale pak to bylo cely kilo babičce. Bracha me tenkrat seslehal snurou od remosky. Byl jsem pruhovanej jak zebra. Ted uz se tomu oba chlamem a ja mu dekuju, ze me zachranil pred zcestim, protoze tenkrat jsem fakt radil. *4*
Jejdaskovi nevazne: Co je lepsi? Krast rodine penize z penezenky, nebo torrent? Nebo ma byt mladez idealne na suchu, at uz jde o jakoukoli umeleckou komoditu- knihy, hudba, film, drahe programy (bez kterych nebude rust pokud si je nestahne warez)..... -
-
Myslim, ze ani jedno neni dobre.....krast penize z penezky rodine? *1* ja se i v 18 ptal mati jestli mi neda 10 korun kdyz me chybelo na cigara *1* Jak uz tu zanelo, respekt a autorita. Dnes to vubec neexistuje, je to dobu......deti se nebiji, americky styl......a potom vidime jak deti nemaji ani uctu ke svym rodicum. Ja kdyz udelal nejakou divocinu dostal sem po tlame a nenapadlo me nikomu volat *1* dnes date decku facku a nekdo vas uvidi a uz mate problemy se zakonem.....pak se ale vsichni divi ze ve skole decko dokaze napadnout ucitele, nebo ho zesmesnovat.......Dnes nemaji mladi respekt a autoritu, protoze vidi, ze nemusi, Jinak ohledne toho torrentu.......Myslim, ze mladez ma mnoho moznosti jak se vzdelavat......drahe programy? ano mozna tohle by mohlo byt nejakym zpusobem jinak vyreseno, avsak skoly maji spousty slev a moznosti pri vyuziti softwaru a pokud jsou zaci, kteri se chteji timto zabyvat maji na skole spoustu moznosti. Knihy, hudba, film? Vse se da ziskat legalne, knihy si mohou pucovat a hudbu kupovat, na film mohou do kina.....nauci se anglicky a jeste cist *1* a pokud nemaji na knihu, hudbu ci film? Maji moznost pri studiu vydelat penize.....ja co chtel musel jsem si tvrde vydrit, bud znamkama kdyz jsem byl mladsi a nebo brigadou. Nedivim se ze dnes je spousta mladych nezamestnanych a povaluji se......maminko dej mi tohle a tatinku co kdybych dostal tohle. Znam spousty mladych lidi, kteri od rodicu dostavali co chteli, dnes je jim 25 a od skonceni skoly nebyly v praci
-
-
Jo, jo, to byly časy, když ještě nebyly mobily. Návštěvy kamarádů "naslepo" a vůbec veškerá komunikace hezky z očí do očí. A šlo to.
-
-
Jojo jít ke kámošovi přes půl města a tam zjistit, že nikdo není doma *1*
-
-
nejlepsi bylo kdyz si sel ke kamosovi pres pul mesta a von sel k tobe pres pul mesta akorat jinou cestou *1* Ani jeden jste se doma nezastihli a sli jste pryc *1* Je pravda, ze tohle mi az tak moc nechybi.....docela si lebedim ve vyuzivani mobilu, preci jen je to presne a pokud potrebuji neco duleziteho je to dobra vec. Parada kdyz jste 100 km daleko a mate chut na pivko doma zavolat a rict at vam ho da draha polovicka do lednice *1* *1* *1* Ale jinak facebook vubec nemam, telefon je fakt maximum, rad se s lidma setkavam a rad se s lidma bavim a kdyz vidim to vidim dnes.......no staci se podivat na ty holky dnesni mlady jak vypadaji *1* *1* hlavni ty spodni partie, ze by se dalo poznat u tech holek ze hodne vysedavaj u pc a facebooku? *1* v teto veci jsem rad, ze uz nejsem mladej, protoze ty zeny k 30tce vypadaji o dost lepe *1*
-
Není nad to se řádně projít *15*
-
-
nodyt jo *2*
-
-
-
Presne tak, to bylo kouzlo na ktere porad vzpominam. Nejlepsi byly domluvy den predem, reklo se zitra vsichni ve 3 u obchudku a prislo se tam *1* Jak tu dnes nekdo psal, ze dnesi to taky resi z oci do oci. Nejsem si tim vubec jist, synove mych kolegu jsou vecne zavreni u facebooku a misto aby se sesli, vse si posilaji a resi pres facebook. A ted se vratim k tomu cos rikal ty, navstevy naslepo....nejvetsi parada *1* pamatuju si jak jsem na sidlisti obesel plno panelaku a postupne se sbirali lidi....dobry den je Tomík doma a sel by ven? *1* A najednou nas bylo treba 10 a slo se *1* Dnes je opravdu doba nekde jinde, mladi prasknou taskou, zapnou PC a vse vali pres socialni site, no pak se neni cemu divit, ze vetsina partneru se najde pres internet a nebo to slavne badoo *1* *1* Vidim to kdyz prijedu k rodicum, sidlite, ktere za meho mladi bylo plne decek o prazdninach...hral se fotbal, tenis, in.line hokej, basket....porad nejake turnaje s vesnicema, nebo okolnima sidlistema a dnes???? Pusto a praaaazdno....nikde nikdo, vsude klid, prazdno a nic se nedeje. Bojim se toho kam jednou cela civilizace dospeje.....minimalni osobni kontakty, pomluvy na socialnich siti, vecne boje a lzi mezi lidma.....takove to neco za neco, kolik mi za to das atd......aspon ze my mame na co jeste vzpominat *1*
-
-
hej přesně. Jo.
-
Jj mám podobný pocity. "dobry den je Tomík doma a sel by ven?" *1* Jj, tak to sedí. Jenže my se s bratrem oba styděli a vždycky dlouho řešili, kdo zaklepá a kdo bude řikat. Končilo to většinou tak, že jsem zaklepal a utek a bylo to na bráchovi. *1*
-
-
Přesně tak. Ze starších sourozenců a rodičů jsem měl taky strach/respekt. Což je docela zajímavej fenomén, že pro nás autority něco znamenaly a nad ně nebylo. Dnešní maldí, mám takový pocit, považují za autority ty, co žádný autority neuznávají.
-
presne *1* *1* a nejlepsi bylo kdyz se nekdo ozval u tech zvonku dole u vchodu a neslo poznat jestli je to fotrik, nebo bracha, nebo von a nebo treba dokonce matinka *1* *1* Aby mi za chvilu neukapla slza z teho vzpominani *1* Co dokazou udelat automaty a jedna vyhlasena akce s GAMES *1* Dnes jsem si uvedomil, ze jsem nejak zestarnul *1*
-
-
Tak ja teda nevim. Asi dva roky jsem ucil na skole (zakladce, pred dvema lety asi) a tam mi prislo, ze prave hodne deti jakoze delaji veci uplne stejne, jako my kdysi, jen u toho jeste maji ten mobil a facebook. Ale to bylo na malym meste, skoro vesnici, i kdyz ne daleko u Prahy, tak nevim, treba je v tom rozdil. Stejne mi pride, ze bych to tak neprehanel, jak je ta dnesni mladez jina, a jake to byvalo u nas za mlada. Dyt to zase rikali ti starsi, kdyz my jsme byli mladsi... A podle me jsou lidi a deti a duchodci porad stejni, jen ta technika a zivotni uroven se meni :)
-
-
Trick2one: Já teda nevím, jakej jsi ročník, já jsem 85 a když se podívám, kolik mejch spolužáků ze střední má dítě, vychází to na 3 z 20. Jen podotýkám, že jsem chodil na stavárnu, kde byli samí kluci, což ale jaksi o ničem nevypovídá. Když mé mámě bylo tolik, co mě, už jsem byl 7 let na světě. Teď vejšce jsem chodil do ročníku, kde bylo naopak 15 holek, z nichž děti "už" mají dneska dvě. Statisticky se děti možná rodí, ale já je ve svým okolí rozhodně nevidím. Jak dřív byla cílem rodina, dneska je to práce. Tak trochu paradox.
-
Robotron3: Je to vec nazoru, nevim o tom ze bych si ja dovolil v 10 letech vyjit ze skoly a zapalit si *1* V keri a s kolickem, aby nesmrdely prsty to jo :-)))) A nevim taky o tom, ze bych nekde na internetu sikanoval druhe *1* A uz vubec si nepamatuju, ze bych jako maly o letnich prazdninach spal 1 noc doma a nebo pres den se doma ukazal. Spali jsme ve stanu kazdou noc, cele prazdniny...doma jsem se najedl a pak prisel na veceri a zas tradaaaaa. Dnesni nevidim na jedine zahrade stan. Mozna to vsude neni stejne co ja vim, ale casto cestuji mezi mnoha mesty a v lete opravdu na tech sidlistich nevidim nikoho....pusto a prazdno. Co ale vidim je......drsne repliky americkych cernych gangsteru se satkama a hrncema na hlave, kteri vidi sotva na spicku nosu, ale slovnik maji jak The Rock svaly *1*
----------------------------------------------
Teo:
nerekl bych, ze moc deti se nerodi. Stejne jako se nam stale rika, ze lide nemaji penize a moc se nestavi a kamkoli jedu vidim vyrustal desitky obrovskych hradu. Navic dnes plno "modernich" divek resi situaci tak, ze maji velmi zajisteneho pritele a aby nemusely tyto devcata pracovat delaji si deti kvuli materske. V cesku velmi popularni metoda zlatokopectvi
*1* Problem vidim jinde, vetsinou oba rodice pracuji do noci, nebo se vraci v 5 nebo 6 vecer domu, pokud nedelaji v tovarne na smeny a na deti nemaji cas. Nejlepsi metodou jak je zabavit je koupit jim poradny pocitac, nakupovat spoustu her a zabav se sam. -
Vypadá to tak. A taky mě napadlo, že svůj vliv bude mít skutečnost, že moc dětí se dneska zrovna nerodí...
-
Treba sou vsichni v tech nakupnich centrech, jak tam jsou nekteri od rana do vecera :)
-
No nevím. Před nějakými patnácti lety na vesnici, kde jsem bydlel, bylo každej den venku plno dětí, který jezdily na kole, prochzázely se, byly na hřišti, stavěly bunkry apod. A dneska když po té vesnici jdu, žádný děti na hřišti ani nikde jinde nevidím.
-
-
Jako bys mi mluvil z duše...
-
-
No nevim. U nas ve skole se kdysi praktikoalo hodne "neco", "za neco". A handrkovat se s lidma, nahraj mi tohle prosimte, tu hru bych moc chtel. Jo a co za to? Co mas? Ishar 2? Ses zblaznil, to ma kazdej... :)
-
-
Jo, kamarádství založené na "disketu za disketu" jsem taky zažil, ale já myslel komunikaci s lidma obecně, kdy se spousta věcí řešila v osobním kontaktu, ne přes telefon/net.
-
-
110 disket? Tomu říkám výkon. Ono na malejch městech a vesnicích je to asi přirozenější, že se za někým zastavíš, když máš cestu kolem. A když ten dotyčný zrovna nebyl doma, šlo se prostě o dům dál *5*
-
Jj hra za hru, tak to chodilo. Můj rekord v přenosu je.... 110 disket - MDK.:) Tu noc se stal malej zázrak...přečíst pak doma nešla jen jedna:) A s těma návštěvama naslepo si to trefil moc pěkně.;)
-
No, nemam to teda zmapovany. Ale podle me dnesni skolaci to taky budou resit podobne, i z oci do oci. I kdyz maji ty moderni vymozenosti, co jsme my "starsi" nemeli.
Teda to je hrozny, se takhle bavit, si pripadam jak nakej dedek, nebo Jejdasek :)
-
-
-
-
-
-
Já si nemůžu vzpomenout na název automatu u nás na bazenu:)...takova gangsterka(kabaty,obleky,klobouky,tommyguny). Každej level byla jedna obrazovka na kterým bylo na tu dobu dost zničitelný prostředí(isometrický pohled) a bojovalo(střílelo) se jakoby v baru nebu u takovyho velkyho shodiště jako měl scarface.
Tím chce basník říci, že bych se na tu akci, když to pude, docela podíval, a třeba zjistil jestli ho tam nemaj nebo od někoho nezjistil jak se to jmenovalo. Každopádně akce super nápad. I když spiš bych se zůčastnil 2v2 než 1943:). -
-
Dead Connection? http://youtu.be/_o5n8rhiwdw
-
-
ked tak nad tym premyslam, je to uplne rovnake ako take Diablo, rozdiel je len v tom ze Diablo scrolluje *1*
-
A ted když jsem zkouknul to video celý, tak jsem zjistil, že jsem byl docela lama. Jsem se za ty drobný nedostal dál než za ulici:(. Chalange accepted:).Kisnu asi nenajdu, ale jednu romku do mame navíc si dát mě nezabije;).
-
JASNE....TO JE ONO!!!!!! Chlape za tohle vytrhnutí trnu z hlavy u mě máš pivko jestli se někdy někde potkáme. Každopádně uznání, že jsi to vydoloval. Dík moc:).
-
-
A jeste me neco napadlo! I kdyz to si asi nemyslel :)
http://www.youtube.com/watch?v=fuvnZc5yr3s -
-
Hehe oblek a klobouky to splňuje:)....a ten dick tracy je i hodně blízko...jenže tamto byli takový arény a chodil si po nich víc nahoru dolů a slo to hrát ve dvou a mělo to takovou realnější grafiku, ale to už může bejt jen vzpomínková mystifikace mý imaginace:D.
-
-
Ne ne, ja myslim, ze asi vim, co myslis, pokud to neni taky moje vzpominkova mystifikace. Bohuzel ta pamet na nazvy! :)
-
-
Ona ta pamět obecně:)...každopadně dík za snahu třeba se někdy doberu k názvu. Už jsem tam jednou kvuli tomu i jel, ale už tam nebyl:(.A podle fotek ho nemaj tady...nesnáším když mi něco vrtá hlavou:).
-
-
-
-
Matne si vzpominam, ze neco takovyho jsem jednou kdysi videl. Jestli to nebylo neco s Dick Tracy, ale asi spis ne.
-
-
to ťažko, HC komunita je single a singleplayer, nejaké multi fičúr záležitost idú mimo ňu. Keb si tam hodil bombu, tak akurát pribudne štatistika, že pirátenie na konzole vzrástlo. *1*
-
-
Tak to bych netvrdil i HC komunita hraje MP (Sc II atd.)
-
-
Chlape, to ťažko, jedine ak EVE online.
-
-
Co je vlastně u tebe pojem HC? To bychom si měli prvně ujasnit? Člověk, co se upaří k smrti nebo člověk, co umí skutečně hry hrát,rozumí tomu a zná i něco z historie her atd?
-
-
A počítá se oboje? Patřim do obou skupin..ale to už asi neni HC, ale proste jen silenci. *1*
-
-
Vesi: Jasný, tak tyhle doby jsou fakt pryč. :) U nás to ale ani takhle pořádně nešlo, poněvadž když tatík viděl, že k tomu v 16. hod zasednem, tak nejpozději v 17.30 přišla nepřemožitelná salva hlášek ať jdem běhat venku, škola, piáno a já nevim co apod. Dlouhý pařící šichty se odehrávaly hluboko v noci, když už všichni spali:)) Tenkrát jsem ho za to nenáviděl, dneska jsem za to rád.
Robo3: Jj, mně ta hoďka teď už taky přijde akorát. Může se to zdát málo, ale pravidelně to dá za 24 let nějakej 8760 hodin, což už není tak málo. *3* -
Vsak to je jedine dobre, to snad ani nemoholo bejt zdravi prospesny! ;) Hodinku denne uplne idealni.
-
Jo tak to jo, ale doby, kdy jsem sednul k tomu ve 4 odpoledne, zkončil v 5 ráno a na 8 šel do školy, ty jsou nenávratně pryč:-D
-
Jj chápu, s tím časem už to taky není ono, ale min. na tu hoďku denně zatím ještě díkybohu zbylo.
-
Já už jenom ta 2. "skupina":) Čas už není.
-
-
HC = u mňa napr. = Rozchodí staré hry na W7 aj bez GOGu.
-
-
robotron: a nemá floppy šachtu v PC!
-
HC = u mne = Rozchodi stare hry na W7 aj bez GOGu, ktery se mu ty vali 25 let ve skrini na 5,25' disketach :)
-
Promiň, ale podle téhle definice může být HC hráč i člověk, co v životě nedojel žádnou hru, nikdy nic nehrál a jenom zkouší svou zdatnos v technických otázkách. Já bych tímpádem musel být ultrahardcore hráč:-D
-
To bych pak byl HC plejer i ja,coz nejsem ani nahodou...
-
-
-
-
-
-
V podstate se da rict,ze kdyby na ten barak v tu dobu nekdo shodil bombu,tak vymre veskera hardcore herni komunita v CR... *2*
-
LOL to bude vela KO-KOTOV a CHUJOV po kope *12*
-
-
Když někdo napíše LOL, povětšinou není moc chytrý. Nebo ty jsi nemyslel League of Legends?
-
-
LOOOL . *2*
-
Nebo Land of Lore :)
-
-
Ty největší tam ale nebude, jestli mi rozumíš *3*
-
-
Když přijedu u koho z redakce můžu přespat?:)
-
Jsou v muzeu Sunset Raiders? Jestli jo, tak doarzím, abych zavzpomínal, kolik jsem do týhle hry narval pětikorun. Tenkrát na pouti u nás na malém městě... (nostalgický smajlík se slzou v oku)
-
-
Loni tam nebyl, ale letos něco přibylo, tak nevím
-
-
Případně si mi do paměti vryla ještě jedna, u které bohužel nevím název, ale šlo o klasickou arkádu s možností výběru několika postav (tuším že dva chlapy a jedna ženská). Hra začíná unitř mrakodrapu/budovy a záhy se přesune do jungle. Kostíe nepřátele, sbíráte zbraně... Žádný scif-fi ani fantasy, odehráválo se to v současnosti a v solidní grafice. Safra, byla to pecka, ale takovejch her bylo asi spousta...
-
-
Vím, že to není ono, ale na popis trochu pasuje Grawl (na bič a bazuku nejde zapomenout). Do toho jsem jako malej parchant naházel dvojek.
-
-
Teo: Na to prides. Hlavni ale vedet, ze prasule se nahazujou 5tkou a hra se spousti 1ckou (myslim, uz sem na MAME hodne dlouho nehral, tak snad nekecam :)
-
-
Odulin: Huh, tak to vubec neznam. Kdybys na to prisel, napis. To bych chtel videt :)
-
To si piš, že zavzpomínám. Mlátičku s chlapečkem a holčičkou jsem bohužel nikdy nehrál...
-
Jj Robo3 máš recht 5 a 1. Tak si to Teo užij a zavzpomínej na staré klasiky;) No mimochodem já zas furt nemůžu vzpomenout na název mojí první automatovky, kterou bych opravdu stručně charakterizoval - chlapeček, holčička, na začátku les myslim, klasika beat'em up z leva do prava, měli v rukou možná nějaký kouzelný hůlky?:)) Je to fakt dlouho...
-
Tak koukám do FAQu na stránkách mame a klávesy jdou namapovat. Ideální.
-
Díky. Jakmile přijdu na ty klávesy, namapuje je na Xbox 360 Controller a orgie můžou začít!
-
-
Ej, druhá neuvěřitelná trefa do černýho. Na bič a bazuku si pamatuju velmi přesně! A na zvířata v klecích... Sunset Raiders, Cadillacs & Dinosaurs a Growl - pomohli jste mi zkompletovat tři nejsilnější arkádový zážitky mýho dětství.
-
-
Super, funguje, děkuju mockrát. Udělal jsem chybu, že jsem ten soubor rozbalil. Ještě přijít na to, čím to ovládat *1*
-
safra. Vymazat z ty adresy ;
-
Teo: To ti tam urcite nejaky soubory chybej. Zkus stahnout tohle a nech to v zipu, jen zkopiruj do adresare s romkama.
http://planetemu.net/index.php?section=roms&dat=836&action=showrom&id=1310435 -
MAME? O tom jsem vůbec nevěděl. Už jsem si ho stáhnul a k němu i Growl.bin, ale při spuštění přes emulátor mi to hlásí chybu chybějícího ROMu. V čem je problém?
-
No sem rád, že se na Grawla někdo chytil. Přesně ja píšeš zvířata v kleci, bič, bazuka, kolínko blondýnce do ksichtu...áách to byla arkáda jak řemen. *1* Pravidelně si ji skrz MAME připomínám.
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=cZouU3CoSAg
-
To zni trochu jak Kadilaci a Dinosauri.
-
-
Panebože, to je ono! Díky za info. Tuhle hru jsem fakt miloval. A v muzeu tahle hra je, nebo ne?
-
-
*
-
-
-
-
-