Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LOL to bude vela KO-KOTOV a CHUJOV po kope *12*
    • Veskoslav
      Když někdo napíše LOL, povětšinou není moc chytrý. Nebo ty jsi nemyslel League of Legends?
      • LOOOL . *2*
      • Nebo Land of Lore :)
    • Ty největší tam ale nebude, jestli mi rozumíš *3*
  • to ťažko, HC komunita je single a singleplayer, nejaké multi fičúr záležitost idú mimo ňu. Keb si tam hodil bombu, tak akurát pribudne štatistika, že pirátenie na konzole vzrástlo. *1*
    • Veskoslav
      Tak to bych netvrdil i HC komunita hraje MP (Sc II atd.)
      • Chlape, to ťažko, jedine ak EVE online.
        • Veskoslav
          Co je vlastně u tebe pojem HC? To bychom si měli prvně ujasnit? Člověk, co se upaří k smrti nebo člověk, co umí skutečně hry hrát,rozumí tomu a zná i něco z historie her atd?
          • Odulin
            A počítá se oboje? Patřim do obou skupin..ale to už asi neni HC, ale proste jen silenci. *1*
            • Odulin
              Vesi: Jasný, tak tyhle doby jsou fakt pryč. :) U nás to ale ani takhle pořádně nešlo, poněvadž když tatík viděl, že k tomu v 16. hod zasednem, tak nejpozději v 17.30 přišla nepřemožitelná salva hlášek ať jdem běhat venku, škola, piáno a já nevim co apod. Dlouhý pařící šichty se odehrávaly hluboko v noci, když už všichni spali:)) Tenkrát jsem ho za to nenáviděl, dneska jsem za to rád.

Robo3: Jj, mně ta hoďka teď už taky přijde akorát. Může se to zdát málo, ale pravidelně to dá za 24 let nějakej 8760 hodin, což už není tak málo. *3*
            • Vsak to je jedine dobre, to snad ani nemoholo bejt zdravi prospesny! ;) Hodinku denne uplne idealni.
            • Veskoslav
              Jo tak to jo, ale doby, kdy jsem sednul k tomu ve 4 odpoledne, zkončil v 5 ráno a na 8 šel do školy, ty jsou nenávratně pryč:-D
            • Odulin
              Jj chápu, s tím časem už to taky není ono, ale min. na tu hoďku denně zatím ještě díkybohu zbylo.
            • Veskoslav
              Já už jenom ta 2. "skupina":) Čas už není.
          • HC = u mňa napr. = Rozchodí staré hry na W7 aj bez GOGu.
            • smejki
              robotron: a nemá floppy šachtu v PC!
            • HC = u mne = Rozchodi stare hry na W7 aj bez GOGu, ktery se mu ty vali 25 let ve skrini na 5,25' disketach :)
            • Veskoslav
              Promiň, ale podle téhle definice může být HC hráč i člověk, co v životě nedojel žádnou hru, nikdy nic nehrál a jenom zkouší svou zdatnos v technických otázkách. Já bych tímpádem musel být ultrahardcore hráč:-D
            • To bych pak byl HC plejer i ja,coz nejsem ani nahodou...
  • Náházel sem jako malej miliony do Jail Break, přestože sem se nikdy nedostal přes první level.

http://www.youtube.com/watch?v=353gmevsVUU
  • Já si nemůžu vzpomenout na název automatu u nás na bazenu:)...takova gangsterka(kabaty,obleky,klobouky,tommyguny). Každej level byla jedna obrazovka na kterým bylo na tu dobu dost zničitelný prostředí(isometrický pohled) a bojovalo(střílelo) se jakoby v baru nebu u takovyho velkyho shodiště jako měl scarface.

Tím chce basník říci, že bych se na tu akci, když to pude, docela podíval, a třeba zjistil jestli ho tam nemaj nebo od někoho nezjistil jak se to jmenovalo. Každopádně akce super nápad. I když spiš bych se zůčastnil 2v2 než 1943:).
    • MickTheMage
      Dead Connection? http://youtu.be/_o5n8rhiwdw
      • ked tak nad tym premyslam, je to uplne rovnake ako take Diablo, rozdiel je len v tom ze Diablo scrolluje *1*
      • A ted když jsem zkouknul to video celý, tak jsem zjistil, že jsem byl docela lama. Jsem se za ty drobný nedostal dál než za ulici:(. Chalange accepted:).Kisnu asi nenajdu, ale jednu romku do mame navíc si dát mě nezabije;).
      • JASNE....TO JE ONO!!!!!! Chlape za tohle vytrhnutí trnu z hlavy u mě máš pivko jestli se někdy někde potkáme. Každopádně uznání, že jsi to vydoloval. Dík moc:).
    • A jeste me neco napadlo! I kdyz to si asi nemyslel :)
      http://www.youtube.com/watch?v=fuvnZc5yr3s
      • Hehe oblek a klobouky to splňuje:)....a ten dick tracy je i hodně blízko...jenže tamto byli takový arény a chodil si po nich víc nahoru dolů a slo to hrát ve dvou a mělo to takovou realnější grafiku, ale to už může bejt jen vzpomínková mystifikace mý imaginace:D.
        • Ne ne, ja myslim, ze asi vim, co myslis, pokud to neni taky moje vzpominkova mystifikace. Bohuzel ta pamet na nazvy! :)
          • Ona ta pamět obecně:)...každopadně dík za snahu třeba se někdy doberu k názvu. Už jsem tam jednou kvuli tomu i jel, ale už tam nebyl:(.A podle fotek ho nemaj tady...nesnáším když mi něco vrtá hlavou:).
    • Matne si vzpominam, ze neco takovyho jsem jednou kdysi videl. Jestli to nebylo neco s Dick Tracy, ale asi spis ne.
  • Tam asi metro nejezdí co? Hmmm *1*
    • 307čkou ze Zličína. Jsi tam tak za půl hodinky.
    • Black_Hand
      autobus.
      • janchor
        (od metra)
  • MrSanta
    Scheiße, já mám pracovní víkend *9*
  • Black_Hand
    "Games.cz OPEN"...to je opravdu kreativni nazev. jako kdyby byl vymyslen cestou dolu ze schodu hehe :PPPP.
    • smejki
      taky jsem v podcastu nějak neslyšel ty uvozovky kolem slova kreativita *1*
    • Nahodou je to dobré :) Vystihuje to celou akci:) Otevře se jak redakce games a zaroven budou "otevřené" odl hry na automatech :)
      • Black_Hand
        to mam za to, ze delam injoky :).
  • bude tam nejakej fanda warhammeru ze bych prijel taky *1*
  • Veskoslav
    To je docela lákavé:-DJenom kdyby nebyl další týden zápočtový:-D
  • Veskoslav
    Blbý dotaz. Budete to mít objednané? Jako zarezervované nebo to prostě bude "otevřené" i pro negames hráče a redaktory:-D Jen ať vím, co si mám přichystat, až mě budete psát na seznam hostů:-D
    • Wyder
      "Na závěr už jen jedno upozornění – Aréna Arcadehry.cz bude 5. května otevřena normálně pro všechny zájemce, kteří jsou ochotni zaplatit klasické vstupné, tedy 100 Kč. Jedinou výjimku budou mít všichni přispěvovatelé do našeho Donate programu, jejichž jména budou mít kluci z Arcadeher u vstupu k dispozici a budou je do Arény pouštět grátis."
      • Boze delas to za drobne ? lol , mal si sa lepsie ucit, nemusel si skoncit v Tiscali *11*
        • Kronoss1
          Ty jsi se evidentně učil velice dobře, soudě dle tvého projevu.
      • Veskoslav
        Jo už jsem si to přečetl pořádně:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit