Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsou v muzeu Sunset Raiders? Jestli jo, tak doarzím, abych zavzpomínal, kolik jsem do týhle hry narval pětikorun. Tenkrát na pouti u nás na malém městě... (nostalgický smajlík se slzou v oku)
    • Loni tam nebyl, ale letos něco přibylo, tak nevím
      • Případně si mi do paměti vryla ještě jedna, u které bohužel nevím název, ale šlo o klasickou arkádu s možností výběru několika postav (tuším že dva chlapy a jedna ženská). Hra začíná unitř mrakodrapu/budovy a záhy se přesune do jungle. Kostíe nepřátele, sbíráte zbraně... Žádný scif-fi ani fantasy, odehráválo se to v současnosti a v solidní grafice. Safra, byla to pecka, ale takovejch her bylo asi spousta...
        • Odulin
          Vím, že to není ono, ale na popis trochu pasuje Grawl (na bič a bazuku nejde zapomenout). Do toho jsem jako malej parchant naházel dvojek.
          • Teo: Na to prides. Hlavni ale vedet, ze prasule se nahazujou 5tkou a hra se spousti 1ckou (myslim, uz sem na MAME hodne dlouho nehral, tak snad nekecam :)
            • Odulin: Huh, tak to vubec neznam. Kdybys na to prisel, napis. To bych chtel videt :)
            • To si piš, že zavzpomínám. Mlátičku s chlapečkem a holčičkou jsem bohužel nikdy nehrál...
            • Odulin
              Jj Robo3 máš recht 5 a 1. Tak si to Teo užij a zavzpomínej na staré klasiky;) No mimochodem já zas furt nemůžu vzpomenout na název mojí první automatovky, kterou bych opravdu stručně charakterizoval - chlapeček, holčička, na začátku les myslim, klasika beat'em up z leva do prava, měli v rukou možná nějaký kouzelný hůlky?:)) Je to fakt dlouho...
            • Tak koukám do FAQu na stránkách mame a klávesy jdou namapovat. Ideální.
            • Díky. Jakmile přijdu na ty klávesy, namapuje je na Xbox 360 Controller a orgie můžou začít!
          • Ej, druhá neuvěřitelná trefa do černýho. Na bič a bazuku si pamatuju velmi přesně! A na zvířata v klecích... Sunset Raiders, Cadillacs & Dinosaurs a Growl - pomohli jste mi zkompletovat tři nejsilnější arkádový zážitky mýho dětství.
            • Super, funguje, děkuju mockrát. Udělal jsem chybu, že jsem ten soubor rozbalil. Ještě přijít na to, čím to ovládat *1*
            • safra. Vymazat z ty adresy ;
            • Teo: To ti tam urcite nejaky soubory chybej. Zkus stahnout tohle a nech to v zipu, jen zkopiruj do adresare s romkama.

http://planetemu.net/index.php?section=roms&dat=836&action=showrom&id=1310435
            • MAME? O tom jsem vůbec nevěděl. Už jsem si ho stáhnul a k němu i Growl.bin, ale při spuštění přes emulátor mi to hlásí chybu chybějícího ROMu. V čem je problém?
            • Odulin
              No sem rád, že se na Grawla někdo chytil. Přesně ja píšeš zvířata v kleci, bič, bazuka, kolínko blondýnce do ksichtu...áách to byla arkáda jak řemen. *1* Pravidelně si ji skrz MAME připomínám.
        • http://www.youtube.com/watch?v=cZouU3CoSAg
        • To zni trochu jak Kadilaci a Dinosauri.
          • Panebože, to je ono! Díky za info. Tuhle hru jsem fakt miloval. A v muzeu tahle hra je, nebo ne?
            • Odulin
              *

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit