-
Super. A docela mě zajímá kdy vyjde ten multiplayer. Kež by to bylo na styl Unrealu Deatmatch arény a team deatmatch,captute the flag, domination, bombing run, last man standing a gungame to je moje.
Ale když vidím ty obrázky a ty mapy, tak se začínám bát, že MP na tom bude podobně jako BF3, a jestli by tomu tak bylo v tom případě ten MP nemá cenu ani instalovat. -
-
Nehral si puvodni Renegade ?Tam byl MP super a neplet sem Unreal *7*
-
-
Tam sem hrál jen singl. Jestli tam byl MP super, tak to je sice fajn, ale to bylo cca pře 8-10 lety. To nutně nemusí znamenat, že MP bude super i v Reneagade X. Aby to mělo deat. arény a viz. to co sem psal a bude pecka. A je to taktéž sci-fi hra, tak se není čemu divit, že tady zminuju Unreal.
-
-
Dokonce tam byla zíkladna i harvester...bojovou techniku sis kupoval jako ve strqategii, povedenej mp na svou dobu
-
Dá se říci, že původní Renegade, byl právě tak trochu konceptuélní předchůdce zmiňovaného BF a vůbec se mi zdá (pokud nepočítám Team Fortress pro Quaka 1, či HL1), že byl první MP akcí, ve které jsis mohl vybrat z několika odlišných classu.
-
-
-
-
Zdá se mi to , nebo tak nějak všichni fandové kašlou na bullshty typu Red alert 3 a C&C3 a 4 ?
EA by se nad parodiemi mělo zamyslet .
Jinak Renegade X je pěkný zásek do portfolka .... -
-
Nemyslím si, že by Tiberium Wars byly hrozné, právě naopak. Oživili sérii dle mého názou skvěle, pak to zabili zprasenou 4. A RA3 mi přišla jako průměrná RTS, která pobavila a kampaň měla spád a určitě zabavila na pár hodin.
-
-
TW byla skvela hra.. Jak v SP (nektere mise bych dokonce nazval obtiznejsimi nez v TS), tak i v MP .. 1v1v1 dm byla paradicka..
Co se tyka RA3, tak to bych taky uplne nezatracoval.. Jako takova byla celkem prumerna, nicmene to melo skvele vymyslenou ko-operaci.. Kdyz clovek sehnal inteligentniho spoluhrace, tak to byla vazne sranda..
A ackoliv me 4 celkem bavila (bylo to neco jinyho), tak je fakt, ze to je rozhodne nejslabsi dil.. Kazdopadne pribeh bych uplne neshazoval, Kane sice spolupracoval s GDI, nicmene ne, ze by to byl jejich spojenec. Ve 4 byly vpodstate "svine" GDI, coz bylo jiste splneny prani pro spoustu hracu.. I presto ze v TS byl McMillan nejcharismatejsi hrdina vubec :D.. -
tak treba single cnc 3 byl strasne otravny. tak pritroubly single jsem uz dlouho nehral.
-
-
Co na něm bylo přitroublé? Mně připadal naprosto v pohodě ve stylu C&C.
-
-
vis, nesmirne te otravi, kdyz mas v jeho zakladne jednotky, ktery ho v pohode nici a nejdnou mu prijdou par metru od tebe nezanedbatelny posily, ktery do posledni chvile nevidis a pak najednou prijdes kompletne o armadu. to opravdu ok neni.
-
-
lol, ted mi budes jeste diktovat co jsem hral a co jsem nehral. ty ses mi teda darecek :). staci, kdyz ti reknu, ze jsem jich hral "trochu vic"?
-
To jsi moc RTS nehrál, že? Když si stěžuješ na toto. Já jsem myslel, že se ti nelíbí koncept nového C&C, ale ty jsi to prostě nezvládal:)
-
-
Taky tak, nechapu co hodne lidi tolik pobourilo na CnC 3, bylo to uplne ve stylu predchozich dilu a minimalne u singlu jsem se dost bavil. RA 3 mohli sice mit lepsi kampan, ale zrovna nejakou katastrofou bych to nenazval.
-
-
Taky jsem o 4 tem dilu nic nepsal, to byl fakt odpad.
-
Otřesnější než 4 díl ani neexistuje, na poličce ho mám jedině proto, že tam mám všechny díli série (včetně Tiberian Sun) a stál mně pouhých 99 Kč. Jinak to je hra pro tupce. Tvůrci si asi spletli sérii, navíc aby Kane pomáhal GDI? No prostě kdyby nevyšel a série by zůstala ukončena Kain´s Wrath, tak by se nic nestalo.
-
Imho byl katastrofou nápad vylepšit variabilitu bojů masivní orientací na na obojživelné jednotky, budovy a boji na vodě. Osobně se mi však ani CnC 4 nezdál zas úplně otřesný. Docela pěkně to zakončilo kultovní sérii a odklon od tradičního systému alespoň nabídl něco jiného. Jestli horšího, či lepšího už nechám na každém z Vás.
-
-
-
-
-
-
na todle uz jsem delsi dobu cekal, porad nevydavali a nevydavali :), nechtelo se mi instalovat UT3. doporucuju taky zkusit A Path Beyond. standalone hra na enginu renegadu se spousty vylepsenima zasazena do red alertu. vlastne zajimavy je komplet vsechno co delaji v bluehell http://www.bluehellproductions.com/ . to znamena i renegade ala red alert 2 nebo renegade ala tiberian sun.