-
Asi neni kqampaň za NOD co? Kdo je zvědavej na bídáky z GDI?
-
-
Taky mám raději NOD, ale když to tak vezmeš, tak GDI má hlavní úkol přežití lidstva, což NOD ne.
-
-
NOD a Kane má za cíl evoluci lidstva, GDI chce přežívat na vlastní planetě která se mu stává nepřátelská a proti nepřátelským ufonům...to neni dobrá taktika (vycházim z příběhu dvojky...trojku jsem v životě nedohrál a ani nevim jak skončila 4 (jakoby oficiálně) radši si dedukuju svůj NOD konec *1* možná by bylo na čase oprášit Tiberian Sun .)))
-
-
He who conquer the world....
-
Zahre si trojku:) Tam se s Kayne stal naprostý fanatik, co chce vyhladit žluté a modré zóny. Navíc chce Tiberium zneužít ke zbraňovým účelům a dokonce nechá "shválně" vyhodit obrovská ložiska tekutého Tiberia, aby přilákal mimozemšťany. Navíc likviduje vlastní lidi, co vidí, že je žee do pekel. Prostě fanatik nádherný:)
-
-
Ok...asi zahraju, zkrátim tak čekání na ME3
-
Nojo, ale to je potřeba si zahrát i Kane's wrath a Tiberian twilight a zjistíte, že je všechno jinak.
I když tu čtyřku jsem hrál už jen z čirého fandovství -
-
Pravda. Datask mnohé vysvětlí, ale 4? GDI a Kane? GDI největší hajzli? Ne to nikdy nepřijmu:)Pro mně série zkončila po datadisku. 4 "neexistuje":)
-
-
-
-
-
-
Kontrolní otázka. Na Win 7 64bit to asi nepujde že. Píše mi že nemám Win Xp Sp3 a jiná verze asi není že ?
-
-
V pohodě už to jde :-)
-
-
Nehratelné
-
-
Hral jsem zatim jenom jednu misi po vylodeni na obtiznost normal a nic moc. Cekal jsem to o chloupek lepsi. Vecer zkusim tezsi obtiznost a uvidim...
-
-
-
-
Jen tak pro zajimavost, na tpb je prece vyhradne piratskej SW ... nebo ne? ... ;D