Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • splash
    Obě sem hrál a obě se mi líbilo. *1*
  • MoravaGeorge
    Bulletstorm - demo je opravdu "mikro tunel", ale zase nelze mu upřít jistou invenci. Onu už jsem si to prošel po 4 a pokaždé jsem přišel na nové způsoby masakrování nepřátel. Nepřátele sami se mají tendenci se občas krýt, ale žádná sláva to není. Ovšem tahle hra nestaví na AI nepřátel, ale spíše na stylové řezničině a tou je demo nacpané k prasknutí. Když pominu klasickou střelbu, tak různé pasti a háky na zdi taky udělají své. Co si týče kopů, tak tenhle chlapík kope silněji než Atmoví vévoda. Nikde jinde jsem zatím neviděl, že by byla "bota" postavaná na roveň zbraně. A pak je tu ještě enrgo "hák/bič" se kterým se dá interagovat s okolím, přitohovat nepřátle, nebo je alespň posílat na ostny na zdi.
    Podtrženo sečteno domo mně navnadilo. Takže to už tu máme dvě FPS, které kupuju tento rok hned a za plnu.... tohle a DNF
  • misho8723
    A niekto hral demo Bulletstormu? Ak hej, mohol by napísať dojmy z neho?
    • presne tak to vyzerá oveľa zábavnejsie ako crysis. Mimochodom nevravel každý predtým že to bolo (Crysis 1) len technologické demo a hratelnost ze bola uboha?? Ha ha teraz sa každý ide potrhať. pokrytci
      • Joha
        Tak s tymto sa moc suhlsit neda... grafika paradna, hratelnost vynikajuca... ale primitivny pribeh... ach jo
      • To ze sis nekde od trolla precetl, ze "bolo (Crysis 1) len technologické demo a hratelnost ze bola uboha", znamena, ze to "vravel každý"?
        Ve tvym svete musi bejt vsechno tak krasne jednoduchy...
        Crysis melo diky nanoobleku hratelnost paradni. Vycitat by se dala tak leda dylka a stupidni pribeh
  • PC demo nikde, no co, se nepo*eru, stáhnu plnou, jakmile bude na netu. *4*
    EA = Extreme Assholes *5*
    • A presne kvuli takovejm jako ses ty uz ani nikdy zadny dalsi dema nebudou a za chvilu ani zadny hry! Tak tady neblej nesmysly kdyz si za to vlastne muzes sam!
  • Našl by se někdo s x-boxem kdo by mi mohl říct jak se ten crisis 2 hraje?
    • Nechápu takovéhle prispevky. Hraje se prece stejne anebo hodne podobne jako se hrála jednička. Jen je jiný prostredi v singleplayeru. A pochybuju ze v multiplayeru budou zasadni zmeny.
    • Se podivej o kus niz na ten blok textu. Vim ze je to psany ve spechu (jak od dementa), ale myslim ze vesmes vsechno dulezity jsem tam nacrtnul.
      Nebo co te konkretne zajima?
      • Co ovladani postavy,zakleknuti atd. Co zbrane, nejaky recoil, zmena rezimu strelby atd.
        • No snad ke vsem bodum bych rekl proste... nic zvlastniho..
          Zmena rezimu strelby v ovladani uvedena je, ale vlastne jsem to ani nezkousel - nejspis klasicky davka/jednotlivka
          Zbrane tam jsou zatim klasicky pozemsky - brokovnice, utocna puska, tezkej kulomet, atd. Trochu mi vadi ze se granat musi brat extra do ruky - neda se hodit rychle klavesou
          Pocit ze strelby rekl bych dobrej - proste vsechno se mi zda na AAA strilecku jak se patri
          • Diky za info. Granat extra do ruky? Jedine dobre.
        • W A S D, na xboxu packami. Zbrane delaji BUm BUM a ratata, zmena palebneho rezimu bude klavesa F deafaultne. Pokleknes levym Ctrl, na xboxu takove male zelene tlacitko. Dalsi hloupe otazky?? *8*
          • A nedelaji nahodou cim cara cim cim. Ze se odpovedi vzdy ujme nejaky retard?! *6*
      • Ah dobrý děkuju nevšiml sem si toho (vim divný když přehlídnu takovej velkej odstavec :D)
  • No tak je demo jen na Xboxu vy toho naděláte. Kvůli tomu se tu ještě někteří nemusí chovat jako pitomci nejde o nic hrozného.
  • Oki dikes za info
  • Parta dementů na tiscali gaem skurvený server stojí to za můj zrušení účtu píčusové pomrdaný! Ne chyb sere te mně řčidf
    • Říkám že jste jen mravenci...jen ti co dají líbí jsou větší mravenci a chytřejší lidi... když se na to koukám samé znásilnění,týrání,rabování,bandy buzerantů který ojíždí opačné pohlavý....
      • Sice doma vystřihuješ bulvár pro gaye ano?
      • Problém dospívání? Taky jsem jako dítě zažil náraz kruté reality. Neboj z toho vyrosteš
        • Te on ví jaké je to ve světě jen chce aby to bylo lepší. Chápete ? *2*
          • Oprava: On ví jaké je to ve světě jen chce aby to bylo lepší a rozumnější.
            • Však o tom přesně mluvím. Mladické ideály
      • "buzerantů který ojíždí opačné pohlavý" tak to jo *1*
        • Takže jedno plus ?
          • za tvoje prispevky bych ti dal plusu aspon 100 *1*
    • Nemá cenu se učit nějak zvlášť dobře psát stejně tyhle čárky,háčky...si vymyslelo lidstvo ale uvědomujete si že je to v podstatě k ničemu! Stejně lidstvo je hloupé...věc která už dávno měla být udělána je spojení států v jeden velký stát nebo mluvení jednou řečí ostřejším způsobem lidstvo by se rychleji vyvíjelo...tahle jde vidět jaký jsme stupidní stát proč si vymýšlelo takové pitomosti jako vedlejší věty,základní skladeb dvojice,čárky před slovy... a další pitomosti ve školách by se mělo jen učit Matematika,Fyzika,Informatika,Chemie...poznávání vědy,techniky a dále a také tělesnou výchovy aby se z nich nestali obézní lidé který si ani nedokáží dojít na záchod!
      • Zkus to v ZOO, třeba ti v pavilonu opic najdou nějaký pěkný výběh. Tam nemusíš umět žádnou z těch "zbytečných" věcí
      • Je sice pravdou, že co se jazyka týče, je pro lidstvo ideální 1 společný jazyk. Je to myslím přirozená evoluce, ke které vzhledem ke globalizaci dojde. ALE:
        1) Tohle se nepatří, neboť to není k tématu.
        2) Předchozí příspěvek byl tak či tak slaboduchý zvratek emocí.
        3) Lidstvo není hloupé, hloupý jste spíše Vy, když sem napíšete takový primitivní názor. To, že se ve světe mluví mnoha jazyky není ničí výmysl, cíl, nýbrž evoluce. Lidé žili odděleně a odděleně se vyvíjel jejich jazyk. To se mění dnes díky technologiím a to hlavně informačním a jazyky se sbližují. Jen u nás to je vidět na potlačení nářečí, které se víceméně přežívá jen u starých lidí a minoritně u mladých z důvodů nějakého image apod.
        4) V dnešní době infomatiky, kdy mají sice lidé přístup k mnoha informacím, jenže tyto informace je začínají zcela zahlcovat, ba co hůře, je s nimi účelně (popř. chybou, ano) manipulováno s cílem ovlivnit náš postoj a myšlení (reklama, propaganda, dezinformace ... zejm. politické, komerční) - neměli bychom zapomínat na schopnost s informacemi pracovat a bránit se dezinformacím. Takže kromě klasických věd, a zjevně by Vám to moooc prospělo, by bylo záhodno podívat se také na:
        * Informatiku (nejen IT, ale práce samotná práce s informacemi)
        * Média, Masmédia, Mediální výchovu, Propagandu, Dezinformace
        * Filozofii, psychologii a kognitivní vědy (nauky o psychice a myšlení)
        * Historie, Sociologie - může se zdá zbytečná, přesto obsahuje zkušenosti a fakta nutná k pochopení jiných současných problémů. Například nutná pro pochopení propagandy apod.
        • 5) Btw skladba vět - vedlejší věty, kde se píší čárky atd ... všechno má své opodstatnění. Z toho milý agresore vychází smysl daného sdělení. Pokud to nameleš bez skloňování a rozdělování dohromady, v nejlepším případě se to těžko čte, hůře to ztrácí smysl, hůře to žádný nemá či zapříčiní nedorozumění.

... Nevím odkud jsi přicestoval, ale kdyby náhodou s Asie, tak věz, co se jazyka a jeho evoluce týče, že "obrázkama" se tu už nepíše hodně dlouho.
        • No konečně někdo zatraceně chytrý!
      • ty uz to nehul,leze ti to na mozek *1*
        • Další tupec samé drogy,... a další hnusy sjetý vypadá jinak jsi prostě další tupec..
    • Pete.palis
      sry, ale kdybys napsal jsem cizinec..ok..Ale ty jsi podle mě sjetej *1*
      • Já na to kašlu abych to psal ke každý větě vim, že muj pravopis stojí za prd ale ve škole nemám problémy s žádným jinym předmětem ba naopak a stejnak mě lidi nazývaj dementem či nevzdělancem a místo toho aby mi odpověděli na danný téma tak jen kydaj hnuj na moji češtinu .
        Ale holt nejsem puvodem Čech tak mi to trvá.
    • ja nerozumet co vy rikat *1* *1*
  • Jinak tohle jsem rychle vyblil do jinyho fora - snad si z toho neco vyextrahujete.. :
    Bohuzel tam ale asi nebude moznost filtrovani her podle aim-assist on/off. Tak jsem hral jen chvilinku. Menu samozrejme hezky, moznost 3D zobrazeni, prekvapila paradni hudba. Nejdriv to vypadalo ze nenajdu hrace, ale po chvili hned do hry cca 6 na 6, takze fajn. K dispozici je asi jen jedna mapa. Je paradni, velka tak akorat, strechy NY budov se skleniky, vodnimi nadrzemi, stresnimi zahradami, atd.+pristup i do interieru. Designove fakt parada. Cely je to jeste zlehka rozmlaceny, a ve spojeni s uzivanim powerskoku se da pohybovat fakt vsude mozne.

Vypada to, ze se "nanosily" smrskly na tri: Stealth, power, armor. U stealth uz neni takovy rozdil v tom, jak moc se zrovna hybete - ubyva hodne rychle i pri schovavani. Stejne tak Armor energie ubyva i v klidu, takze uz to neni jako v jednicce, ze by mohlo byt aktivni porad a energii ukrajovalo jen pod palbou. Vetsinu casu teda budete mit vsechny nanopowers vypnuty, a zapinat je jen podle potreby. POWER se aktivovat nemusi - powerjump/powerpunch se provadi proste pridrzenim patricny klavesy. Samozrejme si potom taky ukroji kousek energie.

Ve videu ukazany skluzy a "powerstomp"y jsou fajn. Hratelnost to krasne ozivuje. Pak tam ma byt moznost aktivovani ruznych taktickych vychytavek jako ruzne Airstrike utoky, nanorusicky, radarscany, atd. To ale asi az od vyssich ranku. RPG prvky tam jsou vubec dost viditelny. Postupne odemykate dalsi tridy postav ("povolani" - lisi se nejen vybavou a vzhledem, ale i funkcemi nanosuitu), odemykate zbrane, kvanta achievmentu, "dogtag" ikonek, atd. atd. Od sesteho levelu se ma v demu odemknout dalsi herni mod "Crash site", a s nim asi i nova mapa - ja mam teeprv rank 3

Vylozena revoluce MP her to asi nebude, ale muzu rict ze se to hraje fakt skvele, a vsechny zmineny prvky to krasne ozivujou (na hromadu veci jsem urcite zapomel/jeste si ani nevsim)

Grafika je podle ocekavani daleko slabsi nez u Crysis1, ale na pomery xboxu to nevypada vubec spatne. Prechodem do mesta graficky narocnosti urcite ulevili, ale ty zelene je tam i tak dost. Hubu si ale hosi podle myho otviraj trochu moc - nejlepe vypadajici konzolovka to podle me teda nebude. Jsem zvedav na PC verzi - nejspis to bude vypadat stejne jak jednicka - lip asi tezko.
    • Urug
      S tou nejlépe vypadající hrou to je těžké... Můžeš udělat krátký koridor, kde všechny textury budou mít neuvěřitelné rozlišení a modely desetitisíce polygonů nebo velkou mapu, kde logicky obojího musí být méně. Pakliže jsou hry z tohohle hlediska srovnatelné pak je to o optimalizaci pro konkrétní zařízení, kde je samozřejmě snazší vyvíjet hru/engine pro jedinou platformu. No a třetí věc je vyvíjet engine pro konkrétní titul nebo engine, který má sloužit pro vývoj všeho možného.
    • myslim, ze si potesil vetsinu PC hracu, tak diky za info !!!
  • A to je důvod, proč si stáhnu plnou a vyzkouším si ji než si ji případně koupím :) Kašlou na pc? Já kašlu na podporu vývojářů... Stejně propařím všechen čas hraním her na telefonu :) Jsou i jiné věci než se rozčilovat nad tím, že není demo na pc, svět se nezboří :)

jinak mám pc i xbox360 kdyby chtěl někdo reagovat...
    • Nevim, jestli tě oprávňuje vydanání dema pouze pro konzole k tomu aby si tu hru ukradl na pc..
      • jistě že ne... ale pokud oni kašlou na pc hráče, tak proč bych si měl kupovat hru o které nevím jak se hraje a jak mi pojede? To je trochu nesmysl ne?
        • Je fakt, že to neni důvod pro krádež, prostě tu hru nekupuj když jí nemůžeš vyzkoušet, ten kdo chce koupit zajíce v pytli, tak ať, ale ty máš možnost jí nekupovat když ti vadí nemožnost vyzkoušení, ale pokud jí tak moc chceš, musíš si jí koupit a ne krást s odůvodněním které píšeš. Je to jako jít si koupit auto, oni ti řekli no problem, ale nesmíte se v něm projet, budou na tebe kašlat, tak co uděláš? ukradneš ho a řekneš že si ho chtěl prostě vyzkoušet? to asi těžko, je to přeci rozhodnutí toho prodejce jestli ho dá nebo nedá vyzkoušet a za jakých podmínek nabízí své produkty a ty to buď akceptuj nebo ne, je to jejich věc nést riziko za případné nižší prodeje, protože lidi odmítnout koupit něco co nevyzkouší, tohle je to samé.

Ale nejsem pokrytec, takže dělal a dělám to také i když nové hry už pár let téměř nehraju, občas se něco objeví a to i když je demo tak stejně stahuju plnou, protože chci vyzkoušet finální hru a ne jen demo, ale aspoň to nevysvětluju hloupými důvody, mám na to podobný náhled a svědomí mám před sebou čisté což je myslim si hlavní a ne to co si myslí jiný.
          • Máš skoro pravdu, až na to, že zatímco auto jeho neoprávněním použitím opotřebováváš a riskuješ jeho poškození, zkrátka způsobuješ přímo újmu, stáhnutí hry, tedy vytvoření kopie, originál nijak nepoškodí a ani autorům nevznikne přímo žádná škoda. Ano, potencionálně přijdou o prodej, pokud by jsi si hru jinak koupil. Mimochodem to, že vydavatelé počítají ztráty na základě počtu stažení (+ si ještě připočítají odhad navíc) je stejně tak zcela nesmyslné, neboť myslím jen malá část z pirátů by si hru koupila, kdyby nebyla možnost ji "stáhnout". Nehledě na vedlejší prospěch z "černých hráčů",a le toje na jiné téma pomalu.
            • S tímhle sice mohu souhlasit do určité míry, ale je nám to prd platný, zákon jasně hovoří o tom, že stažení softwaru je krádež a tak k tomu musíme přistupovat, ač obě krádeže řeší jiný zákon, podle obou je to krádež a to s tebou v tomhle souhlasím a říkám, že to neni to samé - ukrást auto a ukrást program. U softwaru se především výrobci a prodejci zneužívá podstata softwaru jako takového a zákonů, které ho chrání, výrobci a prodejci hmotných věcí by s tou samou politikou jako u softwaru dávno zkrachovali ale to je jiná debata.

Jinak, s tím opotřebením, pokud se nepletu, když si vyzkoušíš auto, tak ti pak při následné koupi nikdo přeci neodečte žádnou slevu ne? ani když ho nakonec nekoupíš tak z ceny auta pro dalšího zákazníka nic nestrhávají :) to by to auto po roce stání v autosalonu taky mohlo stát třeba 1000kc : ) Ale pokud chceš jiný příklad bez opotřebení nebo poškození, tak co třeba tohle? přijdeš na promítání filmu, kde budeš muset zaplatit za kouknutí na film, ty řekneš že chceš nejdřív vidět pár vteřin či minut než zaplatíš, oni odmítnou, je to jejich právo, buď ber nebo ne, ale ty tam stejně půjdeš a budeš se dívat bez placení. Vznikla škoda? opotřebilo se něco? hrozí poškození toho filmu? asi těžko, ale i tak si způsobil škodu a neni to košér, co ty na to?

S tou potenciální ztrátou u prodeje, myslel jsem to tak, že je to věc toho kdo svůj produkt nabízí jestli bude riskovat menší prodej kvůli neexistenci dema, je to jeho věc a jeho blbost když tím lidi ještě popichuje ke stahování, ale lidem to přeci nedává právo na ukradnutí hry. s odůvodněním že to chtěli vyzkoušet. Každej si může svůj produkt prodávat za jakých podmínek chce pokud jsou v souladu s legislativou, na ostatních je s nimi buď souhlasit nebo ne, jiná možnost neexistuje!
        • Vydaj ti hru na pc? Vydaj, to ze nevyjde demo fakt neni duvod krast. To je jako by si v krame rekl, zes to ukradl protoze ti nechteli dat ochutnat..
          • Ma zase pravdu v tom, ze spis by se hodilo pc demo, uz jen kvuli hw pozadavkum. Ono opravdu spousta lidi si stahne hru z torrentu jen proto, ze nevi jak jim to pujde.
            • Je fakt, že na základě napsaných min. požadavků bych si hru nekoupil. Ty jsou často zavádějící a bůhví který nezainteresovaný administrativní pracovník to tipuje od stolu, aniž hru mohl testovat.
            • Od toho jsou snad minimální a doporučený požadavky. To, že dneska vychází dema jen na konzole je demence, ale říkat že si kvůli tomu budu stahovat hru je demence na druhou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit