-
je úsměvné, jak když všel Crysis, tak pro konzolisty to byla stupdní střílečka, nehratelná, tuneloidní atd atd. Dnes je vám Crysisi dobrej když vyšel i na konzole :)
-
-
No nevím, tohle je zrovna jedna z nejčastějších vlastností PC hráčů v komentářích pod konzolovýma hrama. Největší konzoloidní blbost, ale jak to vyjde půl roku poté na PC, tak je to najednou super pařba.
-
Na konzolích máš klenoty jako Halo a Killzone. Nějaký blbosti z PC tu šanci nemaj, takže ani nějaká blbost z rozbořenýho města nikoho na konzolích neohromí. Užij si bezva obleček a pak nám řekni.
-
-
Ses zabednenec a to mam Halo rad,ale takove kecy cos tady vypotil,skoda mluvit
-
přesně tak *3*
-
-
neco na tom je *1*
-
Nepřeháněj
-
-
A co takhle chvíli diskutovat o tom demu rád bych si poslech postřehy z Crisis 2 aspon abych věděl jaká to je hra ono je totiž sice zábavný číst si tuhle diskuzi a člověk se dost nasměje ale i tak y bylo hezký si přečíst něco ohře .
-
-
Tak to musíš jít jinam, tady jsou jen nasraní PSkaři, nasraní PCčkaři a nasraní XKaři kteří nemají gold účet, takže nikdo nehraje a každý žvaní o blbostech. A teď mě tady z frustrace umínuskují :)
-
-
myslim,ze sis o to rekl *3*
-
-
Omluvte můj pravopis :D
-
-
A to je důvod, proč si stáhnu plnou a vyzkouším si ji než si ji případně koupím :) Kašlou na pc? Já kašlu na podporu vývojářů... Stejně propařím všechen čas hraním her na telefonu :) Jsou i jiné věci než se rozčilovat nad tím, že není demo na pc, svět se nezboří :)
jinak mám pc i xbox360 kdyby chtěl někdo reagovat... -
-
Nevim, jestli tě oprávňuje vydanání dema pouze pro konzole k tomu aby si tu hru ukradl na pc..
-
-
jistě že ne... ale pokud oni kašlou na pc hráče, tak proč bych si měl kupovat hru o které nevím jak se hraje a jak mi pojede? To je trochu nesmysl ne?
-
-
Je fakt, že to neni důvod pro krádež, prostě tu hru nekupuj když jí nemůžeš vyzkoušet, ten kdo chce koupit zajíce v pytli, tak ať, ale ty máš možnost jí nekupovat když ti vadí nemožnost vyzkoušení, ale pokud jí tak moc chceš, musíš si jí koupit a ne krást s odůvodněním které píšeš. Je to jako jít si koupit auto, oni ti řekli no problem, ale nesmíte se v něm projet, budou na tebe kašlat, tak co uděláš? ukradneš ho a řekneš že si ho chtěl prostě vyzkoušet? to asi těžko, je to přeci rozhodnutí toho prodejce jestli ho dá nebo nedá vyzkoušet a za jakých podmínek nabízí své produkty a ty to buď akceptuj nebo ne, je to jejich věc nést riziko za případné nižší prodeje, protože lidi odmítnout koupit něco co nevyzkouší, tohle je to samé.
Ale nejsem pokrytec, takže dělal a dělám to také i když nové hry už pár let téměř nehraju, občas se něco objeví a to i když je demo tak stejně stahuju plnou, protože chci vyzkoušet finální hru a ne jen demo, ale aspoň to nevysvětluju hloupými důvody, mám na to podobný náhled a svědomí mám před sebou čisté což je myslim si hlavní a ne to co si myslí jiný. -
-
Máš skoro pravdu, až na to, že zatímco auto jeho neoprávněním použitím opotřebováváš a riskuješ jeho poškození, zkrátka způsobuješ přímo újmu, stáhnutí hry, tedy vytvoření kopie, originál nijak nepoškodí a ani autorům nevznikne přímo žádná škoda. Ano, potencionálně přijdou o prodej, pokud by jsi si hru jinak koupil. Mimochodem to, že vydavatelé počítají ztráty na základě počtu stažení (+ si ještě připočítají odhad navíc) je stejně tak zcela nesmyslné, neboť myslím jen malá část z pirátů by si hru koupila, kdyby nebyla možnost ji "stáhnout". Nehledě na vedlejší prospěch z "černých hráčů",a le toje na jiné téma pomalu.
-
-
S tímhle sice mohu souhlasit do určité míry, ale je nám to prd platný, zákon jasně hovoří o tom, že stažení softwaru je krádež a tak k tomu musíme přistupovat, ač obě krádeže řeší jiný zákon, podle obou je to krádež a to s tebou v tomhle souhlasím a říkám, že to neni to samé - ukrást auto a ukrást program. U softwaru se především výrobci a prodejci zneužívá podstata softwaru jako takového a zákonů, které ho chrání, výrobci a prodejci hmotných věcí by s tou samou politikou jako u softwaru dávno zkrachovali ale to je jiná debata.
Jinak, s tím opotřebením, pokud se nepletu, když si vyzkoušíš auto, tak ti pak při následné koupi nikdo přeci neodečte žádnou slevu ne? ani když ho nakonec nekoupíš tak z ceny auta pro dalšího zákazníka nic nestrhávají :) to by to auto po roce stání v autosalonu taky mohlo stát třeba 1000kc : ) Ale pokud chceš jiný příklad bez opotřebení nebo poškození, tak co třeba tohle? přijdeš na promítání filmu, kde budeš muset zaplatit za kouknutí na film, ty řekneš že chceš nejdřív vidět pár vteřin či minut než zaplatíš, oni odmítnou, je to jejich právo, buď ber nebo ne, ale ty tam stejně půjdeš a budeš se dívat bez placení. Vznikla škoda? opotřebilo se něco? hrozí poškození toho filmu? asi těžko, ale i tak si způsobil škodu a neni to košér, co ty na to?
S tou potenciální ztrátou u prodeje, myslel jsem to tak, že je to věc toho kdo svůj produkt nabízí jestli bude riskovat menší prodej kvůli neexistenci dema, je to jeho věc a jeho blbost když tím lidi ještě popichuje ke stahování, ale lidem to přeci nedává právo na ukradnutí hry. s odůvodněním že to chtěli vyzkoušet. Každej si může svůj produkt prodávat za jakých podmínek chce pokud jsou v souladu s legislativou, na ostatních je s nimi buď souhlasit nebo ne, jiná možnost neexistuje!
-
-
-
Vydaj ti hru na pc? Vydaj, to ze nevyjde demo fakt neni duvod krast. To je jako by si v krame rekl, zes to ukradl protoze ti nechteli dat ochutnat..
-
-
Ma zase pravdu v tom, ze spis by se hodilo pc demo, uz jen kvuli hw pozadavkum. Ono opravdu spousta lidi si stahne hru z torrentu jen proto, ze nevi jak jim to pujde.
-
-
Je fakt, že na základě napsaných min. požadavků bych si hru nekoupil. Ty jsou často zavádějící a bůhví který nezainteresovaný administrativní pracovník to tipuje od stolu, aniž hru mohl testovat.
-
Od toho jsou snad minimální a doporučený požadavky. To, že dneska vychází dema jen na konzole je demence, ale říkat že si kvůli tomu budu stahovat hru je demence na druhou.
-
-
-
-
-
-
Doma nuda a tak by si clove chtel zahrat aspon nakou novou hru..a potom kouka wtf? jen pro XBOX? To j tak tezky udelat dema i pro PC?? Ty woe bejvaly doby kdy sem sie ste kupoval SCORE a tam byly dema na hry, ktery meli vyjit pul rok na to a dneska si clovek zadnou hru na PCcku ani nevyzkousi :( to je hnus
-
-
Hej no je to hnus, najblbsie natom je ze niekto chce hru len skusit ci ho bude bavit tak si to nema kde stiahnut tak sa clovek pozrie na net a stiahne a hra ju zadara :X
Potom sa divia firmy ze PC-ckary hru stiahnu z netu a tak ich pripravuju o peniaze, ja osobne som si napriklad stiahol Dragon Age a az ked som to presiel zhruba prvu hodinku tak som sal rozhodol to kupit lebo hra sa mi pacila a taktiez som dostal pristup k foram, dlc-ckam a pod ....
Ja osobne stahujem hry a v pripade ze sa mi pacia tak ano kupim si ich ale nebudem predsa platit za nieco co nemam testnute aby som to hodil po tyzdni do suflika. -
-
No tak si potom stáhněte plnou hru no. Vyzkoušejte to ale potom si kupte originál jinak jste jen piráti kteří si hážou klacky pod vlastní nohy.
-
-
-
No tak je demo jen na Xboxu vy toho naděláte. Kvůli tomu se tu ještě někteří nemusí chovat jako pitomci nejde o nic hrozného.
-
už je ten Bulletstorm na PSN? díky *3*
-
-
jeste ne, sem zvedavej kdy dorazi
-
-
Tak, ode dneska je to i na eu store, stahujte, hrajte a podelte se o vase dojmy :-)
-
-
JJ, na us storu je od vcerejsich cca 10 hodin vecer. Zkousel jsem a neni to spatne. Je to takovy mix Gears of War a Painkillera (tvurci se nezaprou), okoreneny desitkami zpusobu jak nekoho zlikvidovat. Graficky je to velmi pekne a jede to svizne, coz je na psku urcite vyrazne plus. Co ovsem primo bije do oci, je ten uzounky koridor, kterym clovek prochazi. To uz jsem opravdu hodne dlouho nevidel. Uvidime, jaky bude zbytek hry. Jinak, hraje se to rychle, pomerne lehce a nektere killy jsou opravdu povedene. Zkratka strestena arkada s peprnyma hlaskama...nic vic nic min.
-
-
Opět se tu rozpoutala nekonečná bitva mezi zastánci konzolí a PC. Že vás to furt baví.. já sem PCčkář a už mi to je úplně uprd****. Abych byl upřímný, tak taky jsem dřív hodně flejmoval na toto téma, ale časem pochopíte že je to úplně zbytečně a že prostě musíte žít s tím co máte a že toho není málo ! Jinak k těm hrám, samozřejmě kupovat to nebudu (zatím), ačkoliv bych Bulletstorm vyzkoušel mnohem raději než Crysis 2, tak se bez toho prozatím obejdu. Dnes už nekupuju hry co jsem si neměl šanci vyzkoušet. Možná jestli někdy budu mít šanci si to vyzkoušet nebo bude nějaká velká sleva na STEAMu tak proč ne. Do té doby... pardon EA, ale nase*te si.
-
zrovna jsem si stáhnul demo Crysis 2 a nevím proč, ale zamrzl mě při načítání dvakrát xbox a to tak, že jsem ho musel úplně vypnout a zase zapnout...stalo se to taky někomu? docela mě to děsí...
-
-
Máš asi slabý hardware. Predsalen tá grafická karta a RAM je dnes out of date.
-
-
Co to meles, u xboxu asi tezko :) Je to wireless pripojenim
-
-
To nejsi jediny tenhle problem ma vice lidi, pry za to muze wifi pripojeni... ja osobne jsem jete nezkousel takze nevim...
-
-
Uz to testuju asi hodinku, dve a uplne v poho. Tak nevim.
-
-
Asi je to individualni, znam lidi kterejm se to seklo hned, nekterym pozdeji az po nejake dobe hrani, mozna je to servry, tezko rict, zatim koluje visvetleni s wifi
-
-
ok, ale tím pádem mi přece nemusí zamrznout celá konzole. ani do dashboardu jsem se nemohl dostat.. prostě ten xbox zamrznul.. večer to zkusím ještě jednou..
-
-
-
-
-
Za mejch mladejch let sme se dělili na Sparťany a Slávisty, dneska se děcka rubou o to, kdo má doma jakou bedýnku... Kam to spěje? *1* *2* *12*
-
-
Mno nevim. Tyhle S-S valky mi prijdou retardovany uplne stejne..
-
-
Me prijdou retardovany jeste vic.
-
asi tak :-D
-
-
-
:) Já se jen některým PCčkářům směju, jak jim to tvaruje žíly na čele z nervů, že nemají možnost si zkusit MP betu crysis 2 :) Jsem jen zvědav kolik dalších tu bude mít histerický záchvat... je čas jít zase hrát nazdar.
-
-
A misto hrani zvani v diskuzi ... asi proto ze nema gold ucet a nic nehraje *1*
-
-
Boha jeho... jak myslíš ;)
-
-
nehadz vsetkych do jedneho vreca, ako sa vravi :)
-
-
Však já jsem nepsal, že to myslím na všechny... ale jak to mám udělat? Začít je jmenovat? To by bylo na dlouho...
-
-
od toho je slovko "niektory" ^^
-
-
Snad ti to už vyhovuje :)
-
-
:)) dik :D
-
-
-