Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ked vysiel crysis 1 tak sa tvorcovia dusovali ze nebudu brzdit PC a ze nebudu riesit konzole... tak preto si to nekupim... jebem im na to! nedam im ani cent... max pirate .. pretoze MP v tomto pripade nema perspektivu,,,
    • Myslim, ze je tvuj prisup nenastve. Maji to dobre zpocitane, Crysis 2 se ted proda mnoooohem vic nez jednicka.
      • Co jsem koukal, tak zatím si to demo na xlive stáhlo přes 250 000 lidí minimálně. Což je podle mě po dvou dnech velký úspěch. Pro rejpaly, kde ty informace beru, tak ve hře je žebříček a když mi to ukazuje XYZ. místo z 252 000 záznamů tak si to domyslím. Navíc je možný, že to stejně ještě nebudou všichni *3*
    • Dlaha
      musím říct, že ten multiplayer je úžasnej, jen už jsem se skoro dostal na hranici dema a přestávají se mi odemykat nový zbraně a vylepšení, který v demu nejsou, a těžko si připouštět, že budu muset čekat až do března na plnou hru. Ale je to šílená zábava, těžko se od toho odchází :)
  • Našl by se někdo s x-boxem kdo by mi mohl říct jak se ten crisis 2 hraje?
    • Nechápu takovéhle prispevky. Hraje se prece stejne anebo hodne podobne jako se hrála jednička. Jen je jiný prostredi v singleplayeru. A pochybuju ze v multiplayeru budou zasadni zmeny.
    • Se podivej o kus niz na ten blok textu. Vim ze je to psany ve spechu (jak od dementa), ale myslim ze vesmes vsechno dulezity jsem tam nacrtnul.
      Nebo co te konkretne zajima?
      • Co ovladani postavy,zakleknuti atd. Co zbrane, nejaky recoil, zmena rezimu strelby atd.
        • No snad ke vsem bodum bych rekl proste... nic zvlastniho..
          Zmena rezimu strelby v ovladani uvedena je, ale vlastne jsem to ani nezkousel - nejspis klasicky davka/jednotlivka
          Zbrane tam jsou zatim klasicky pozemsky - brokovnice, utocna puska, tezkej kulomet, atd. Trochu mi vadi ze se granat musi brat extra do ruky - neda se hodit rychle klavesou
          Pocit ze strelby rekl bych dobrej - proste vsechno se mi zda na AAA strilecku jak se patri
          • Diky za info. Granat extra do ruky? Jedine dobre.
        • W A S D, na xboxu packami. Zbrane delaji BUm BUM a ratata, zmena palebneho rezimu bude klavesa F deafaultne. Pokleknes levym Ctrl, na xboxu takove male zelene tlacitko. Dalsi hloupe otazky?? *8*
          • A nedelaji nahodou cim cara cim cim. Ze se odpovedi vzdy ujme nejaky retard?! *6*
      • Ah dobrý děkuju nevšiml sem si toho (vim divný když přehlídnu takovej velkej odstavec :D)
  • Black ops je lepsi ste se posrali ne vzdyt to vypada jako na PS2 grafika no proste des. *5* *1*
    • Inc Troll *12* *3*
  • Ajeste neco ps3 jsem mel a prodal jsem ho hrat na nem FPS je proste hruza pravim analogem nezameris skoro nic musis mirit levim tedy chozenim do boku hruza a kdyz jeste das zom a zacnes zamerovat pravym tak to se fakt neda ps a x-box je dobrej tak na RPG a Auta fps urcite ne.
    • No pokud ten ovladač ovládáš stejně jako češtinu, tak se vůbec nedivím že nejsi schopný mířit.
    • No hlavně že se tvá neschopnost netýká všech.
    • Ataker
      To si teda odborník za všecky peníze...
  • Nad přístupem některých hráčů mi zůstává rozum stát. "Nekoupím si Crysis 2 pro PC, protože to je i na konzole. Radši si to stáhnu z torentů" To jako myslíte vážně? To je jako by konzolisti napsali něco ve smyslu "Hru si nekoupím, jelikož to vydali i na PC". Už se konečně proberte lidi. Já osobně půjdu do PC(na tom mém šrotu se trhají už i piškvorky) a současně uvažuji i nad PS3 a to jen kvůli Killzone 2,3 a heavy rain:-)
  • PC demo nikde, no co, se nepo*eru, stáhnu plnou, jakmile bude na netu. *4*
    EA = Extreme Assholes *5*
    • A presne kvuli takovejm jako ses ty uz ani nikdy zadny dalsi dema nebudou a za chvilu ani zadny hry! Tak tady neblej nesmysly kdyz si za to vlastne muzes sam!
  • misho8723
    A niekto hral demo Bulletstormu? Ak hej, mohol by napísať dojmy z neho?
    • presne tak to vyzerá oveľa zábavnejsie ako crysis. Mimochodom nevravel každý predtým že to bolo (Crysis 1) len technologické demo a hratelnost ze bola uboha?? Ha ha teraz sa každý ide potrhať. pokrytci
      • Joha
        Tak s tymto sa moc suhlsit neda... grafika paradna, hratelnost vynikajuca... ale primitivny pribeh... ach jo
      • To ze sis nekde od trolla precetl, ze "bolo (Crysis 1) len technologické demo a hratelnost ze bola uboha", znamena, ze to "vravel každý"?
        Ve tvym svete musi bejt vsechno tak krasne jednoduchy...
        Crysis melo diky nanoobleku hratelnost paradni. Vycitat by se dala tak leda dylka a stupidni pribeh
  • MoravaGeorge
    Bulletstorm - demo je opravdu "mikro tunel", ale zase nelze mu upřít jistou invenci. Onu už jsem si to prošel po 4 a pokaždé jsem přišel na nové způsoby masakrování nepřátel. Nepřátele sami se mají tendenci se občas krýt, ale žádná sláva to není. Ovšem tahle hra nestaví na AI nepřátel, ale spíše na stylové řezničině a tou je demo nacpané k prasknutí. Když pominu klasickou střelbu, tak různé pasti a háky na zdi taky udělají své. Co si týče kopů, tak tenhle chlapík kope silněji než Atmoví vévoda. Nikde jinde jsem zatím neviděl, že by byla "bota" postavaná na roveň zbraně. A pak je tu ještě enrgo "hák/bič" se kterým se dá interagovat s okolím, přitohovat nepřátle, nebo je alespň posílat na ostny na zdi.
    Podtrženo sečteno domo mně navnadilo. Takže to už tu máme dvě FPS, které kupuju tento rok hned a za plnu.... tohle a DNF
  • splash
    Obě sem hrál a obě se mi líbilo. *1*
  • To jako není i na PC děláte si prdel ? Nebo snad je ?
    • PC je velky otec konzoli, ktory je oproti svojim detom vo vsetkom lepsi, ale tak oteckovia musia niekedy ustupit a dopriat detom nieco navyse, aby sa nerozplakali
      • *1* Hezky řečeno.
    • na xboxu musim mit clovek tusim placeny ucet, aby si mohl demo stahnout. na pc neplati nekteri ani za plnou hru, tak se nediv. kazdy kdo hral far cry, nebo crysis asi tusi co muze cekat tak naco demo? :) nechej decka at si zastrili na gamepadu a pockej si na plnou hru :)
      • Predchozi Crysis byl only PC, takze prave ze moc netusime co muzeme cekat?! *8*
        • Co som pozeral tak novy engine pre Crysis 2 by sa mal zameriavat samozrejme na vylepsienie grafiky ale potom hlavne na procesy pocitaca aby sa znizilo zatazenie kedze predchadzajuci Crysis mal nedostatok presne v tejto casti enginu a pre najvykonejsie pocitace rokov 2007/2008 to bola fuska drzat krok s Crysis.
      • Naco demo?
        Na to abych věděl jak mi to pojede.
    • Na PC? Jako nějakou práci? Tohle je hra. Takže pro konzole...
    • není..holt si musíte počkat *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit