-
Jak se v tom Crysis daji pouzivat ty podpurny airstrikey a tak? Rank uz na to mam..
Jinak kdyz jsem psal o tom smrsknuti sil na POWER, ARMOR, STEALTH, tak je dost mozny ze to bude v singlu jinak - postupne se v multaku odemykaj dalsi moduly (treba tissi kroky, apod.) -
-
Když máš killstreak, respektive někoho zabiješ a pokud mezitím nezabijou oni tebe, tak z mrtvol sbíráč známky. nasbírej danej pocet, podrž Y a máš to
-
-
Aha - dik
To ja to teda pochopil uplne blbe : ))
-
-
-
Nemám Xbox ani PS3, a přesto by mě zajímalo, jaký to demo je. Běžte do háje s fňukáním, že to demo není na PC, vždyť je to pořád dokola...
-
Uz jsem si ji predobednal Crysis 2 pc mam Upgrejdli tak se tesim jak zelva doufam ze se tam potkame *5*
-
Proc jen dema na jiz nekolik let technologicky mrtve konzole *12*
-
-
Jen nechápu, proč si tady všichni stěžujou na technologi, sami neumějí napájet tranzistor. Ale přes vývoj jsou hned všichni odborníci.
-
Nebreč.
-
-
*9*
-
-
-
,,Na to abych věděl jak mi to pojede.,,
asi preto nebude demo na pc lebo to pojde na pc jak jednotka :D ze na najlepsom pc to sekalo :D -
-
a vies preco? kvoli optimalizacii, vies preco ma cod bo na pc nic moc grafiku a velke HW naroky co sa tyka CPU a celkovo ma problemy na pc? kvoli optimalicacii, vies preco vyzera bulletstorm dobre a ma aj male HW naroky? kvoli optimalizacii
-
pokud bys četl někdy články o tehle hře, tak novej engine je líp optimalizovanej...o to tu jde....
-
-
Vývojáři toho vždycky nakecaj .
-
-
Jako by to nebyla pravda jestli si myslíte opak tak ste naivní trubky.
-
-
-
-
Kdybych rekl ze me tahle zprava nenastvala, tak bych lhal, mozna by stalo za to do titulku dat ze to jen pro konzole abych to rss priste ani nerozklikl...
-
Tiež uvažujem veľmi vážne o kúpe konzole ale potenciálneho kupca ma skutočne neovplyvňuje či je demo Xbox only. Rozhodujem sa na základe iných vecí a zatiaľ u mňa vyhráva PS3. Takže neviem načo takéto ťahy slúžia a načo microsoft na to vôbec vynakladá peniaze.
-
Zase demo len na kozole a to uz preco?? :(
-
-
lebo piratom staci demo na to aby vyrobili crack.
-
-
To myslis akoze teraz vazne?? To som ani nevedel tak potom to ma jasnu logiku.
Dik
-
-
-
Ok kedze mam PC a ani jednu hru si nemozem pozriet zaujma ma Vas nazor hlavne na crysis 2 kto to uz skusil ake to je? je to naozaj dobre odladene a grafika??. Dikes.
-
-
Mam za sebou asi hodinu v tom Team Instant Action. No a na pomery "konzoloidnich" strilecek je to fakt pecka. Odladene, pohodka. Normalne nehraju moc multaky....takze ti k tomu moc nereknu, ale tesim se mega na single. No a grafika....uuuuaaa:) proste nejlepsi! Critek jsou borci. (X360).
-
-
Akorat by zajimalo co myslis tim na pomery konzoloidnich strilecek :) Na konzole mas skoro vsechny strilecky co na pc plus neco navic...takze?
-
-
No jako Halo, Killzone to jsou konzoloidni strilecky:) Je to jen takove slovicko, nevim proc jsem to napsal. Neni zpristupneny ten Crash Site mod.... jak pisou v clanku.
-
-
Tak treba takove Halo je jeden z nejlepsich multaku co existuje :)
-
Od ranku ("levelu") 6
To mas za par her v tom deathmatchi
-
-
-
-
No grafika je samozrejme slabsi nez rozumne nastavena jednicka. I presto, ze se hra presunula do graficky mene narocnyho prostredi, to nijak extra nevypada. Na pomery xboxu to je hezky, ale na PC to samozrejme bude vypadat mnohem lip (snad) - hadam ze prosteajednoduse jako jednicka.
Hratelnost je ale paradni. Multiplayer me nebavi prakticky nikdy, ale tohle je zajimavy. Hlavne (zatim) zadny cheateri..
Ma to stavu - paradni design, rychla akce, funkce nanoobleku, podpurny veci typu airstrike, scan, atd.. ..spousta odemykatelnejch veci od blbosti typu ikonek, az po novy "povolani", nanomoduly, herni mody, atd. atd..
Jak rikam - multiplayer nehravam, ale minimalne mezi primarne singlplayerovejma titulama tohle asi konkurenci mit nebude. Jen se divim ze tam taky velkolepe oznamujou, ze bude 12 (dvanact!) map. To je teda bida, ne? -
-
OK a ked to porovnas s inymi hrami na konzole povedzme BC2?? Ina hra ma ani nenapada :(
Je to krajsie od BC2 alebo je to podobne? -
-
BC2 nemam. Jestli se ptas na grafiku, tak... ..je pekna : D
Z jedny mapy to fakt moc posoudit nejde. Urcite jsem ale cekal ostrejsi textury.
Jinak efekty super a i ta vegetace vypada k svetu. Na xboxu to urcite patri ke spicce. Ze by to bylo NEJ bych ale nerek - tak jednoduchy to teda neni.. -
-
A je tam aj nejaka fyzika ako bola v Crysis na PC?? Nicenie vegetacie a ine prkotiny??
Dik -
-
V ty jedny mape jsem si niceho takovyho nevsim. Vegetace tam je jen drobna: keriky, popinavky, trava, atd.. Nic co by se dalo vylozene nicit.
Konstrukce taky skoro vsechny z betonu/kovu - niceho znicitelnyho jsem si nevsiml. V jednicce sly stejne bourat snad jen ty plechovy kadibudky, ne? Tady nic takovyho neni.
Dost debilni jsou ale smrtelny krece/pozy padlejch vojaku. To bude doufam jen v multiplayeru
..a ... porad je to vlastne BETA
-
-
-
-
-
-
At jsou konzole do riti akorad to Brzdi vyvoj her na Pc...uz by davno vypadali Mnohem realisticteji kdyby nebylo BRZDY ve forme Konzoli.. *8*
-
-
Mě momentální úroveň grafiky plně dostačuje a kvůli tomu, že jsem student jaksi nemám na neustálé upgrady mě konzole vůbec nevadí. A hlavně konzole omezují maximálně grafickou stránku, nikoliv herní, které je ta rozhodující. Takže pokud zrovna nevyjde podělaná muktiplatformfka, či port z konzolí, nemám s nimi problém.
-
Jo, kdyby nebylo tolik idiotu, co hry na PC jenom stahuje a zasadne nekupuje. Jak kdyby nestacilo, ze na PC je to o dost levnejsi.
Jinak taky jsem se nechal nachytat ze je to na PC, neco jsem tusil, ale pak jsem tu zahlidl ty linky...vubec me nenapadlo ze to povede na podelanej Xbox live -
a musel by si každý polrok meniť grafiku za novú za 10 000,- Dospelí ludia maju ine priority ako vyhadzovať peniaze každých par mesiacov na nový herný hw.
-
-
Ale tak zase neprehanaj staci raz do roka a zmestil by si sa do 6000. Ale tym nechcem obhajovat velke naklady na upgrate
-
-
Mam ctvrtym rokem komp, kterej tenkrat stal 20 000. Dodnes spoustim vsechno na max. Obcas se musim uskromnit a misto 1920x1200 se spokojit s 1680x1050 : D
Ale lidi budou proste furt dokola psat ty samy zvasty.. -
-
no ved to preto ze konzole zabrzdili ten vyvoj inak by si tych 20k daval kazdy rok *4*
-
-
A to bys chtel?
-
-
-
-
-