-
Si pockam chvilku nez vyjde xbox demo, na tohle kalim z vysoka aj na celej krtek *1*
-
-
hehe, az na to, ze xbox demo vyslo nekdy pred mesicem a kazdej uz ho hral..
-
-
..každej ho hrál a to MP demo už má vypnutý servery, takže se vlastně ani hrát nedá. *1*
-
-
-
mně Avira hlásí vir nebo malware v souboru CryAction.dll *7*
-
To na ziadnej stranke sa netreba registrovat...v hre to ma rovno ist vytvorit acount ale vidite ? hovno ide
-
tak to pořádně posrali, zkouším to už 8hodin vždycky tak po 15ti minutách a hovno!
-
Miluju dema který nejdou hrát. Tohle je jistě důvod si koupit originální hru. *8* *10* *8* *10*
-
sice sem hru stalh za 15 min nahral za 2 min a chtel si zahrat ale patlat se s registraci uz pul hodiny a porad nic me opravdu vytaci, uz chapu tech par jedincu co se snizili k pouziti sprostych slov...ale asi to maj pretizeni i kdyz by to meli resit...protoze jim na tom pak stejne pojede i plna hra....neni to dobra vizitka *10* *10* *10* *10* *10*
-
-
vzdyt ta registrace je uplně na hovno mě to taky nejde sou to zmrdi sem se na to těšil a ani se do toho kurva nemůžu ani zaregistrovat, maj to pekne posrany kreteni
-
p.s. rezignuju...todle je me vytaci du si radsi cist
-
-
Myslim ze urobis uplne najlepsie lebo to je uplna strata cakat na vytvorenie accountu :(
-
Já to ještě skusim večer
-
-
-
heh tak tohle me dostava po dlouhe dobe sem si stahnul demo a cekal sem ze kdyz je to demo tak tam zadny accounty nebudou proste pustim dam host nebo join a hraju ale to se asi dneska uz nedela co ?
-
mne to nechce zobrat moj Ea ucet mam tam dat nick z Ea uctu lebo ten neberie a ani email tak neviem a ta hra ma problem vytvorit ucet
-
-
nápodobně. účet, na kterém mám několik battlefieldů mi to najednou nebere... ještě nedávno mi na něj přišla pozvánka do bety novýho battlefielda a teď nic... demence
-
-
Tak ja nevím, ale mě to vzalo účet, kterej jsem měl vytvořenej jen na EA kvůli jiným hrám jako například Tiberium Twilight, RA3, atd...Takže hraju a je to bomba :)
-
jo taky mi to nece vytvořit učtíček...čekanka.....ale na jak dlouho ?! :-D