Přejít na výpis diskuzí
Stahujte demo FIFA 12, na PC si chvilku počkáte
13.9.2011 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
No ještě nejásám,u fify11 byl singl a online nebe a dudy,pro online to vyznělo samozřejmě daleko hůř.Chtělo by to online demo,aspon jeden poločas na vyzkoušení jak to jede a tak:).Ale neni no,ja vim. *13*
-
Ako to ma clovek hrat na klavesnici? Nikde ziadne nastavenia, nikde ziadne vysvetlenie co je ktore tlacitko, iba gamepad nastavenia a gamepad tlacitka vsade, ako mam vediet co je ktore tlacitko???
-
-
minuska mi davate? radsej mi poradte............. skusal som googlit ale presne nastavenia pre klavesnicu ktore by aj fungovali v hre stale nemam, a aj tak sa vobec nedaju menit tlacitka ktore pouziva hra, co je uplny vysmech, ale aspon v niecom mali vyvojari pravdu, tento rok su hra pre konzoly a pc rovnake, aj v ovladani...
-
-
jj, pravda je, ze takovahle hra je na klavesnici proste nehratelna ... podpora klavesnice je v podstate nouzovka, aby se nereklo, ale nelze na ni podat ani z poloviny tak dobry herni vykon, jak na gamepadu ...
-
-
Jak nehratelna? Co to je za kec? Vzdykcy sem to hral na klavesnici na nejtezsi obtiznost a vzdycky sem po case PC daval strasny dardy jak v PES tak ve FIFA takze nehratelny to urcite neni. Mozna ze se ochudim o naky tricky nebo citlivejsi prihravani ale nenechat moznost prekonfigurovat klavesnici mi prijde jako vylozene ignorantsvi.
-
tak potom ta hra stoji za houby, no offense, ale hra ktora sa na PC da hrat jedine s gamepadom je uplny nonsens. skratka na gamepady su zvyknuty skor hraci co hraju na konzolach, cize je to dost smutne ze na PC sa da hrat iba s gamepadom prakticky:(
-
-
nonsens by to byl kdyby to nepodporovalo klavesnici a slo to jen pres gamepad ... ba naopak .. musis ocenit praci vyvojaru kteri z te hry udelali jeste vice narocnejsi hru na ovladani a priblizili se tim bliz k realite ... hele taky sem byl zarytej pesar a hral vsechno na klavesnici ale na gamepadu je to fakt nekde jinde
-
-
je to mozne, dokonca som si iba kvoli futbalu na pc kupil gamepad, ale nedokazal som si na to zvyknut, stale sa mi ovela pohodlnejsie hra na sipkach :( a co sa tyka toho ovladania tak verim ze to je iba otazka dema, teda v original hre sa budu dat uz menit tlacitka, len skoda ze si nemozem tym padom zahrat to demo, kedze na gamepad som neni vobec zvyknuty
-
-
-
-
heh presne tak, i v ovladani :-D .... hele ale vazne, na klavesnici to hrat proste nemuzes, to je sebevrazda
-
-
-
Tento link porad jede a hra funguje
http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa12_demo_install_eu.zip -
pojdme si jeste rozebrat tu novinku tactikal def. .. muj nazor je, ac se mi to celkem libi, ze je to zjednoduseni v braneni a v postate staci drzet tlacitko a sledovat jak vas hrac stinuje protivnika a ve spravny cas zmacknout button pro odebrani mice ... vetsi vyzva me teda prijde si possetioning naucit sam
-
-
To zkus hrát na manual a výzvu máš na světě.
-
-
tak ale kdyz bych to hral na manual tak bych uplne ignoroval tu novinku a pouzival system z 11.... coz se mi taky nechce
-
-
to musí bejt stejný ne?Tactical defending tam je(ikdyzž přesně nevim co to je,ale v nastavení to je)a vůbec,jaký novinky by neměli bejt na manual?Jinak tady hrajem ligy na manual už od fify10,snad za to nedostanu BAN:) http://fifa.gameway.cz/
-
-
-
-
mam tech. dotaz.. kdyz pustim fifu pres zastupce na plose tak mi to hned hodi chybu ...a to z dovodu ze to automaticky spousti pres fifa config., ve kterem to hazi chybu ... kdyz si najedu do adresare a pustim exe soubor tak se mi hra spusti ale v nejhorsi grafice ... stejny problem sem mel u dema fify 11 mozna i u plny ... nevite nekdo co stim?
-
-
Potrebuješ opravu registrov. Tento súbor by to mal riešiť...
http://fifax.net/en/get/2458/
Stiahni, vlož do adresára s demom Fifa a spusti ho v ňom ako admin. Povoľ zápis do registrov a následne môžeš spustiť samotný inštalátor Fifa. -
-
ou diky kamo vyzkousim :-)
-
-
-
nechtěl jsem si to připustit ale je to tak PES letos nemá šanci...
-
-
Mne ososbne se zatim libilo vic demo PES 2012.
-
-
Souhlasim.Ten dojem jsem mel proste lepsi u PES.Musim ho doopravdy doporucit,protoze letosni PES se hraje velmi dobre.
-
-
pes nema moc sanci, ale zas bych ho uplne nezatracoval, je to prvni dil ktery se da v klidu hrat bez nervu co se nove generace tyce
-
-
Vsem co pada hra s gamepady,mam pro vas radu:Pokud ste hrali fifu 11,tak mate v c/dokumenty slozku fifa 11,v ty je soubor ¨¨buttonDataSetup.ini¨¨,ten soubor zkopirujte do slozky fifa 12 take v adresari dokumenty.No a hra by mela bezet,aspon me bezi
-
Taky jsem demo už dávno stáhnul, bohužel když mám zapojený gamepad tak se hra ani nezapne a s tím má na internetu problém hodně lidí *16*
-
-
ty gamepady musi byt hrou podporovane, treba fifa.cz sem videl seznam podporovanych padu.
-
Asi zalezi aky gamepad, ja mam MS X360/PC controller a bez najmensich problemov.
-
-
Ten mám taky a je výborný. Ještě se mi nestalo, že by s ním některá hra na PC nefungovala a drtivá většina, co jsem hrál (tak 99% z nich *1* ) byla automaticky nakonfigurována (Games for Windows tituly to mají myslím přímo v podmínkách od MS a to i ty neLIVE). Na aukru zakoupen jako nový (drátový) za 300 Kč *4*
-
-
-
Pár hires obrázků z dema. Hned po oznámení jsem stáhl a bez problémů instaloval i hrál:
http://www.mediafire.com/?0cmx9esmbw9i1qq
Screeny jsou v 2560x1600, vše na max co šlo. Fotbálek slušný. *4* -
No stiahol som, naistaloval a musim povedat ze vynikajuce! Proti 11 na PC sa to neda ani porovnat. Pohyby hracov krasne, ziadny cistokrvny port z konzol ako minuly rok. Mam aj konzolu ale FIFU budem urcite hrat na PC a velmy by som si prial NHL na takejto istej urovni na PC.