Přejít na výpis diskuzí
Stahujte demo Gran Turismo 6 a zapojte se do GT Academy
2.7.2013 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
2:22:xx bych si taky hodně přál, ale když to vezmu, že Silverstone teprve poznávám a najezdil jsem sotva 5 kol, tak se taky něco naškudlí. Ale ti ufoni na těch prvních příčkách, nikdy nepochopim :) Dneska to teprve pořádně osedlám, tak snad tě zase o kousililínek předběhnu, ať je aspoň nějaká tahanice :)
-
jsi na řadě :) myslel jsem, že pod 2:23 půjdu jen těžko, ale nakonec to možná stáhnu i pod 22, pokud pojedu bez chyb
-
já už se propad pod stovku, ale výzvu přijímám, těch 0,3s ještě někde naženu
co přesně je ten kvalifikační čas pro DLC? -
G25/27 je taky super, já bral ten Fanatec hlavně kvůli tomu, že mám jak pc, tak xbox, tak ps3, taky jsem ho mrchu splácel... ale stojí to zato! Nemít i ten Xbox a Forzu, taky bych bral asi takz klasiku G25 (nějaký ojetý). No, držím palce, aby jsi nějaký za rozumnou cenu ulovil!
-
Hernajs, zase mám večer co dělat :) Competition!
-
Asi si půjčím PS3ku dom abych mohl taky okusit.
-
Hm taky bych bral Fanateca...bohužel můj Thrustmaster má občas svoje vrtochy. Koukám po bazarech na G25/27 ale je to furt pálka.
-
Hahá jsem o 2 místa před SpeedyHanzalesem *1* Tak pojďme pane, budeme si hrát *1* Přes noc jsem se propadl o 50 míst, krása
-
Dík za tip, takhle to nějak praktikuju, ale asi už mi došel talent. :D No uvidím, co ukáže dalších 26 dní. ^^
-
Hahá, předjel jsem Vás, pane... Challenge? ;o) "SpeedyHanzales"
-
Tož fyzikální model a FFB efekty mně taky překvapily! Od GT5 tam to zlepšení jde cítit, sotva na to člověk šáhne :) Zatím mně akorát štve, že se musí furt vypínat trakce a abs, kolikrát na to zapomenu a divím se, že to nejede :D
-
Jestli faříš na volantu, zkus poladit brždění :) Já si poslední dva roky myslel, že už nic na svém ježdění nikde moc nevylepším a pak jsem oběvil zase novinku. Vždycky jsem brzdil tak, že jsem v apexu sundal nohu z brzdy naprudko a šup zlehounka na plyn. Ale když se ta brzda pouští do toho apexu pozvolna... ono někdy v zatáčce rozdíl minimální, ale podle výjezdu ze zatáčky se pak na rovince dá nabrat neskutečně času.... Držím palce na první místo. Já tam nemířím. Na tu "výhru" něma fyzičku :D
-
Já jdu na to za půl hodky, až skončím v robotě :) Ale volno mám akorát ve čtvrtek, takže nějaké umístění vám blízké asi nehrozí (volant nevolant) :)
-
Hmm...tak to si borec,mas volant?
-
Musím říct, že proti předchozímu dílu se hra mnohem lépe ovládá a jak už tu někdo psal, je i načítání mnohem rychlejší.. takže za mě palec nahoru :) a hodně štěstí všem co hrají o umístění..
-
Zatím sedmej, ale už mám pocit, že nemám kde brát. :S
-
Tak jak vam to jde? :) Nejlepsi je ze v tuhle chvilku top CZ hráč hraje na gamepadu (1:19:něco)...Ja jsem ted 29, ale rano uz budu zase buhvi kde
-
zatím jsem 31., uvidím jak moc se propadnu :)
a je hezký, že Sony začíná překládat více her. já to sice neocením, ale jiní určitě jo -
Já musím souhlasit, že nejlepší závodní hry (simy) na jsou ty, které nejsou moc vidět, a to právě ty jmenované LFS, rFactor, dál i iRacing a možná i pCars, ale ten už není tak hardcore, jako první tři jmenované. Sám jsem strávil dost času jak u LFS, rF, iR, tak i u GT5 a dnes i u dema GT6 a GT série se na tyhle PC simy prostě nechytá, co se realismu týká, i když jsou taky zábavné.
Jinak nechystáte se někdo na GT Academy kvalifikaci? -
project CARS je super. Mám volant od Fanatecu a dlouho to bylo střídavě takové všelijaké, ale poslední bulidy u těch hotovějších aut to začíná nabírat správný směr, ale FFB se musí pořád trochu štelovat, aby to bylo vončo. Spíše si střihnu RF2, ten SilverStone je fakt parádní, s 370kama třeba. Nejvíce se těším na Assetto a nejčastěji teď jezdím R3E (na Steamu jsem to v tom vytáhl na nejvíc nahraných hodin) :D