Přejít na výpis diskuzí
Stahujte demo Gran Turismo 6 a zapojte se do GT Academy
2.7.2013 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Hernajs a já to akorát stihl stáhnout a hurá do práce :D Taky jsem nejvíce zvědavý na změnu ve fyzikálním modelu. Už se těším, až večer zajezdím a vyzkouším. Jinak i kdyby se mi povedlo zajet ten nejlepší čas s jistou dávkou štěstí a haluze, stejně by mi to bylo k prdu, protože bych v tom GT Academy pak vypadl už u těch prvních fyzických testů :D a koneckonců v páté zatáčce by mi při těch g-čkách upadla hlava. Ale aspoň si člověk udělá obrázek o GT6, když už nic :)
-
Co Project C.A.R.S. dlouhodobě ho jezdím a nemůžu si stěžovat.
-
Hm ... stáhnu, zahraju, ale do žádných velkých akcí se pouštět nebudu. Tím myslím, že bez volantu to nemá cenu zkoušet se probojovat do finále.
-
Mozna by jsi byl prekvapen z GT6, musim rict ze je tam od 5tky znacny rozdil a auto se chova velice uveritelne. Navic i kdyz to nepotrebuju tak je v vse prelozeno do cestiny. Nasviceni a grafika je lehce vylepsena a az predelaji zvuky tak to bude parada. Velkou zmenou je rychlost nahravani trati a samotnych menu, tam je zmena tak o 1000%.
-
Je to úplně naopak, PC má ty nejlepší závodní hry, jen nejsou na principu "sedni a jeď". Člověk si je musí trochu vymoddit, vytweakovat atd... *3* Taky za nimi nestojí žádná velká společnost typu Sony, která by byla schopná zorganizovat a sponzorovat takovouto akci.
-
no na PC je třeba LFS(jestli to teda ještě funguje) nebo R-Factor(jestli se to tak jmenuje přesně?).Já si kupoval tenkrát licenci LFS asi za 1200,- a co se fyziky ,pneumatik a prostě co se týče simulace,na to nikdy žádný GT z PS nemělo.
-
Jsem na tom uplne stejne :-)
-
závidím, taky bych si zajel, já nemám dovolenou, ani PS3 ... a na pc se na závodní hry s*e*r*e ... capiny typu grid co vyjdou jednou za pár let nepočítám.
-
a zrovna když mám 14 dní dovolený. hezky to vyšlo.