Přejít na výpis diskuzí
Stahujte DX11 update pro Crysis 2, editor bude ve středu
27.6.2011 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
hmm nic moc, morrowind ma grafiku teda lepci kdyz si zapnete rozliseni 1024*748
-
-
nezavid *3*
-
-
Ja nevim, co se vam porad nelibi na vydani DX11 implementace pozdeji. Ze to slibili hned? Slibujou porad vsichni vsechno a nakonec je vsechno stejne jinak :) Crytek bohuzel neni jediny. Co jsem nekde zahledl, byly jiste problemy ze strany nvidie a trosku se to hold protahlo. Jde jen o hru, ktera vypada na PC krapet lepe, trosku pozdeji. Ze to nekoho odradilo od koupe moc nepobiram. Bud se vam ta hra z principu libi, nebo ne. Par vylepseni (i kdyz v tomto pripade jiz rozdil po nejake dobe hrani poznat je a celkem vice nez u jinych DX11 nalepenin) ale ze by to nejak razantne menilo hru samotnou se opravdu rict neda. Vidim to jen jako bonus pro majitele DX11 karet a priznejme si, Crysis je hlavne o vizualu a akci. Ja take rad propracovane hry, ale nekdy hold prijde chvile na oddych, zastrilet a oko potesit. Stejne si vetsina maximalne projede singl znova, pokocha se a v MP si to pak zase vypne, pac jsou tam priority trochu jinde i se silnejsimi PC. Je to pekny bonus navic, ktery se trosku zdrzel, ale zase takovy humbuk buch kolem toho taky nedelal. Oba dily nastolily jistou latku, kam az se s DX9 da zajit a kam az jde dospet s DX11 implementaci. Na hru postavenou ciste na DX11 si budeme stejne muset jeste nejakou dobu pockat. V tomhle pripade uz se asi jen shodnu s nekolika nazory nize, ze zatim asi "nejokatejsi" DX11 implementace. I kdyz treba v takovem Metru 2033 to v nekterych lokacich taky udelalo docela dost.
-
-
Jak jsi zminil to metro 2033 uplne se mi to vybavilo jak je grafika v Crysis 2 HNUSNE konzoloidni *10* jen diky omezenosti konzol se stala z hi-end graficke podivane podprumerna strilecka a prave v tom metru je to krasne vydet kdyz se podivate jak vypada metro v M2033 a jak v Crisis2 *11*
-
No hlavně většina lidí kupuje Crysis jako tech demo nebo benchmark, takže pro ně byl samozřejmě fakt, že Crysis 2 je port z konzolí podpásovka jako prase. Kdyby aspoň Crytek a EA trochu mírnili svý velkohubý PR kydy.. Aha zisk.. No jo, to je sviňa.
-
-
Ja to psal vcera prichozi z hospody :) Nechtel jsem nejak poprit fakt, ze to tam melo byt hned. Jen mi v tu chvili prislo zbytecne se nad tim tak hluboce certit :) Podpasovka to je, ale jak rikam, dneka je to v PR (a nejen tam) samy slib a hype a nakonec prd :) V tomhle smeru hru nekoupit pak ale chapu. Trdla z nas zase delat nemusej. Naopak pokud si tu hru nekdo koupil pri vydani, musel vedet do ceho jde. Tady to v Cryteku pohnojili, ale mne treba osobne to u takovehle hry netrapi. Takovy DE3, tam by to pro mne byla tragedie. Nastesi ze strachu, ze to bude dalsi port s primarem na konzole jsem musel okusit to co uniklo a prave tam by si v Cryteku z nich meli vzit priklad. DE2 byl co se tyce zmultiplatformeni asi nejvetsi sok vsech dob, no a DE3 je sok uplne opacny :). A nemluvim ted o vyspelosti enginu, ale o vyspelosti hry ;o)
-
-
-
Takže to vezmu stručně, stáhnuty všechny 3 náležitosti ke Crysis 2, každá hází error,nelze nainstalovat - hra nenalezena bla bla bla,neříkejte mi že 90% z vás to problém nedělalo...Může mi někdo říct kde je k***a problém????
-
Caute. Neviete ze ci toto plati aj o Multiplayer? Bu to aj tam krajsie?
Vdaka -
Zdravim všechny a chci se zeptat, má cenu pro majitele DX10 železa tento patch s texturama instalovat? Získám tím něco např. ty textury? Dík
-
-
Určitě to cenu má. Ten texture pack(cca 1.5 GB) vylepšuje textury obecně, i v dx9. Navíc patch 1.9 přináší další vylepšení grafiky pro starší rozhraní.
-