Stalker 2: Heart of Chornobyl – recenze vymodleného návratu do Zóny
-
Jak je na tom RT ?
-
Já si nemůžu pomoct, ale z těch screenshotů v recenzi to na mně nepůsobí tak impozantně a hezky jako v těch několko původních trailerech.. Ale jsem jinak rád že se hra povedla! Doufám, že kluci už u nás v Praze zůstanou a že si tu díky Stalkerovi udělají věhlas do budoucna. Je to pro nás čest mít tu možnost je tu hostit po té tragédii co probíhá na Ukrajině.
-
-
?
-
Jestli se nepletu tak na tom makaji už dávno zpátky na Ukrajině
-
-
?
Wiki zmiňuje, že jsou v Praze. A našel jsem nějaký článek z října 2024, který mluví o tom, že GSC Game World dělají na Stalkerovi 2 v Praze. Takže tady asi pořád ještě budou.
-
-
-
Těším se moc, až to zapnu, ale recenze ve světě jsou v průměru výrazně níž. Tak se i trochu obávám. :-)
-
-
Co vidím, tak je to prostě jenom neodladěné, za pár měsíců to bude lahůdka.
-
-
Tak to mám radost, že se zase jednou pokračování oblíbené hry povedlo.
-
No....za pár měsíců to bude snad hratelné.
-
Ultimátka z Němec již na cestě 🥲 jediný světlý bod AAA produkce tohoto roku.
-
-
u me doma pristala uz dnes. a je to bozi!
-
-
Jaká je kvalita batohu a lampy? 🥲 Doufám že nás za ty peníze neodbyli na kvalitě 😁 Ačkoliv stokrát raději plně podpořím Ukrajinskou hru než cokoliv z Ruska 🥲
-
-
-
Škoda, že sa Datastor vydania Stalkera 2 nedožil, určite by časom vyšiel zaujímavý modpack.
Inak vďaka za recenziu, navnadený a teším sa na to objavovanie - to je asi ta najväčšia zábava, preskúmavať svet a nebyť príliš viazaný na plnenie úloh.
-
-
Datastor zemřel? Sakra to jsem vůbec nezaznamenal:(
-
-
vďaka za obsiahlu recenziu. už aby boli vianoce a čas na hranie.
-
Tak je tu jeden z kandidátů, který by mohl soutěžit o hru roku, ale The Game Awards už nestihne...
-
Nevím no. Koukám na vortex stream a hezký to teda úplně není.. Fotorealismus tam nevidím ani zdaleka..