Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak je na tom RT ?

• Já si nemůžu pomoct, ale z těch screenshotů v recenzi to na mně nepůsobí tak impozantně a hezky jako v těch několko původních trailerech.. Ale jsem jinak rád že se hra povedla! Doufám, že kluci už u nás v Praze zůstanou a že si tu díky Stalkerovi udělají věhlas do budoucna. Je to pro nás čest mít tu možnost je tu hostit po té tragédii co probíhá na Ukrajině.

• KIMCID

?

• jindra.veliky

Jestli se nepletu tak na tom makaji už dávno zpátky na Ukrajině 

• Derp_1337

?

Wiki zmiňuje, že jsou v Praze. A našel jsem nějaký článek z října 2024, který mluví o tom, že GSC Game World dělají na Stalkerovi 2 v Praze. Takže tady asi pořád ještě budou.

• vonTossis

Těším se moc, až to zapnu, ale recenze ve světě jsou v průměru výrazně níž. Tak se i trochu obávám. :-)

• Co vidím, tak je to prostě jenom neodladěné, za pár měsíců to bude lahůdka.

• Inquisitor

Tak to mám radost, že se zase jednou pokračování oblíbené hry povedlo.

• michaelfoucault

No....za pár měsíců to bude snad hratelné. 

• Ultimátka z Němec již na cestě 🥲 jediný světlý bod AAA produkce tohoto roku.

• Kompost

u me doma pristala uz dnes. a je to bozi!

• Jaká je kvalita batohu a lampy? 🥲 Doufám že nás za ty peníze neodbyli na kvalitě 😁 Ačkoliv stokrát raději plně podpořím Ukrajinskou hru než cokoliv z Ruska 🥲

• Škoda, že sa Datastor vydania Stalkera 2 nedožil, určite by časom vyšiel zaujímavý modpack. 

Inak vďaka za recenziu, navnadený a teším sa na to objavovanie - to je asi ta najväčšia zábava, preskúmavať svet a nebyť príliš viazaný na plnenie úloh.

• Inquisitor

Datastor zemřel? Sakra to jsem vůbec nezaznamenal:(

• triptich

vďaka za obsiahlu recenziu. už aby boli vianoce a čas na hranie.

• Derp_1337

Tak je tu jeden z kandidátů, který by mohl soutěžit o hru roku, ale The Game Awards už nestihne...

• Nevím no. Koukám na vortex stream a hezký to teda úplně není.. Fotorealismus tam nevidím ani zdaleka.. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit