Stalker 2 má konečně přesné datum vydání
-
Moja rec, taky podobny bol hype na Starfield a vyslo, co vyslo, ako u mna nebol Starfield uplne zla hra, aj som sa pobavil, ale druhy Skyrim to teda URCITE neni.
-
Nemýlíš se, ale nic to nemění na tom, že je to český web a pokud chodíš na české weby a komunikuješ s čechy, určitě by ti mělo stát za to se těch 12 slovíček naučit :)
Myslím, že bychom si mezi sebou měli rozumět a vzájemně svoje řeči znát, alespoň v základu, kam měsíce určitě patří.
Jinak vám to ale závidím, protože přestože s angličtinou nemám vůbec problém, když se řekne October, zlomek vteřiny mi trvá, než mi docvakne, o jaký se jedná měsíc :) To vám se určitě neděje :D
-
To víš národní obrození:)
-
problem je v tom ze ak sa nemylim, vacsina sveta (aspon teda ta co pouziva anglinu, pripadne aglinu ako cudzy jazyk, popripade proste ten zapadny svet :D ) ma mesiace pomenovane ako aj slovaci .... nie? cize je to viac rozsirene ako to co maju cesi.
ale mozem sa mylit.
-
Pokud to bude jako jednička, tedy rozbitá hra se skvělou atmosférou, budu spokojen. Eurojank FTW.
-
Stalker je srdcovka, ale tady čuchám nějaký špatný. Snad to bude v pohodě a těším se na moderskou komunitu, co s tím zase provede:)
-
Já tomu popravdě vůbec nevěřím. Chtěl bych aby se to povedlo, hrozně moc, ale...
-
Bratm nie si sam, tiez to musim zakazdym googlit, asi je to nejaky blok alebo co. Ale nechapem preco by to mali robit, resp. ukaz mi nejaku slovensku stranku ktora preklada mesiace do cestiny.
-
bolo by fajn pisat aspon ktory mesiac v roku to je (cislom), sice uz xx rokov citam ceske clanky ale i po tolkych rokoch mam problem priradit vase osobne oznacenie mesiacov v poradi O:-) a verim ze nie som sam :)
-
Jednicka byla skvela i s tim mnozstvim bugu, tak uvidime.