Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jurb83

aj tak sa da

• Tak to nechce snad nikdo.

• ALHAZRED

No a co te ješte nebaví? Sbírat radioaktivní hovínka? Ty vubec nevíš co jsou artfakty a na co jsou, voe...kdysi nebyli šrouby na zrušení anomálie, ale jenom na její detekci...takže ti akorád zachranili život, aby te něco nesemlelo...jo a dropi na 70fps, to je važně smrt... hele di zastřílet někam jinam, tyhle blbce zóna žere jako mouchy...😛

• ALHAZRED

Že sa ti to nepáči je OK, nehraj to !! Ale ku... nechci aby to bolo ako CoD ko... to by si nám to riadne pos...l😂🤮 !!

• Vykuck

Hmm, to nevím za co dáváš tolik. Já mám oblek Guardian of Freedom, kterej je opravdu dobrej a po projiti celých bažin a po přestřelce na Ranger Station (clear sky quest) jsem byl na cca 70% ve žlutý a oprava stála cca 16k... S maskou 20k a se zbraní 25k celkem. Maximálně 30k se záložní zbraní. A to mám fakt dobrej a naugradovanej gear včetně PSI ochrany.

• yeniczek

Nekrmit...

• Protože Kronos je https://www.youtube.com/watch?v=0q6yphdZhUA

• Ale mně je uplně jedno, kde to bylo. Zkrátka se mi to nelíbí jak je to udělané a zabugované. Už mi 2 lidi řekli, že dojedou jen hlavní linku, že už je ani nebaví dělat vedlejšáky, jak je ta hra rozčiluje a já se jim nedivím. Chápu oba tábory, tebe co to žere a jiné co jim tam vadí x věcí. Já jsem někde mezi, hru si (nejspíš) dohraju, ale kdovíjaká pecka to zase není.

• jurb83

I smell heresy :D

• jurb83

Hadzete perly sviniam....

• jurb83

Bud trollujes, alebo si fakt deges. Tie anomalie a hadzanie srobov boli uz v Tarkovskeho Stalkerovi....

• jurb83

Ale ved o tom ta hra je!!!!!

• jurb83

Ako mimoriadny milovnik Stalkerov (presiel som niekolkokrat vsetky iteracie vratane Anomaly, Lost Alpha atd...) ma hra prekvapila.... V DOBROM!!!! Nielen, ze som dostal, co som cakal, ale este viac!!!! Za mna 10\10 a mam sice odohratych len 12 hodin, ale este som nevidel jeden bug!!!!

• Veskoslav

Ty nejsi trol, ty jsi jenom blbý....Ty víš o Stalkerovi naprosto velké *nic* a evidentně si nehrál ani předchozí hry. Jinak by si takové kraviny ani nemohl psát...A srovnání s NFS od Mala naprosto sedí..

To, že ty to nechápeš, to je věc druhá.

• Ty... poslední pokus. Víš, čím je ta hra inspirována? Touhle prapodivností, na kterou se ty raději ani nedívej. Ale alespoň si přečti popis, abys pochopil, že to házení předmětů a zóny jsou základním rysem tohoto universa.

https://www.csfd.cz/film/32353-stalker/prehled/

• 😯😯  😱

• Jakože i kdyby si tam sbíral radioaktivní hovínka, tak to budeš žrát? Ne, mě to prostě nebaví, nebaví mě házet šrouby do anomálie jen abych mohl projít a podobné hovadiny.

• dworkin

Stalo se mi jednou, že jsem někam šel a hra najednou vyhodnotila, že už můžu NPC slyšet, a přepla z vysílačky na "živou" mluvu, což v tu chvíli působilo trochu násilně.

• Proč by mi měly vadit závody v NFS? Mně tam vadí čáry na silnici jak pro postižené kudma máš jet a další kraviny okolo, závody určitě ne.

• Veskoslav

Zeptej se Krona, proč si vzal stejný jako já:) dříve měl jiný obrázek, ale po těch letech už je to jedno:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit