-
Ať se vykašlou i na xbox :D
-
-
někdoe musí vydělat :D
-
i na PC *1*
-
jen provokuj:) Ale vždycky to byla pc hra, proč né teď
-
Přesně !
-
-
To je jako kdybys obchodníkovi řekl "Vyser se na ten lukrativní čínský trh!".
Ať to klidně dělají multiplatformě, ale ať to konvertují z PC verze, ne na PC verzi.
-
-
-
mě zase vytáčí lidi,který vědi prd o Americe a její globální politice. Tady nejde o to,jestli chce někdo hrát za hodný amíky,wehrmacht nebo třeba rudoarmějce. Mě osobně je celkem jedno,jak se amíci prezentujou ve hrách,spíš mě solidně vytáčí jak veřejnost,vinou západní propagandy, nahlíží na dění ve světě. Čech neni blbej,ten bojuje za svý zájmy,když je potřeba a patrioti sme stále. Stačí se podivat do historie a že sme v novodobý historii všechno odpískali? měla obrana ve 38 smysl? Anglie s Francii by se na nás vykašlali,bunkry nebyli dostavený,Hitler by náš obešel a ve vzduchu by sme proti celý Luftwaffe postavili pár Avii S199....přesto naši bojovali,jak v odboji,tak v cizineckejch legiích,tak v RAF ve 310,312 stíhací peruti a 311 bombardovací,tak v pozemnim vojsku na západní a hlavně východní frontě. Víš ono se to těžko vede boj,když si malá zemička a nemůžeš počítat s pomocí. Ono se to patriotuje,když vláda tvojí země táhá za nitky po celý planetě. Amerika je pan policajt,ten hodný dobrý policajt,tak nam to prece rikaji ve zprávách ne? ;) mrkněte se někdo jak se ty dějiny opravdu točí,proč vznikl Izrael ve 48,vznik Bretonwoodskýho sytému ušitýmu na míru dobráčkovy Americe,proč Amíci destabilizovali celej Střední východ,teď i Libyi v Africe. Jo ano,na střednim východě je obrovský nebezpečí teroristickejch sítí,v Iráku jsou zbraně hromadnýho ničení,Kaddafí si utíral zadek zlatym hajzlpapírem a lid mu přitom umíral hlady.....ach jo,nežerte tu Ameriku tolik,nejsem žádnej konspirátor,ale bylo by dobrý kdyby ste tolik nehltali oficiální stanoviska a taky trochu zapátrali,co je vlastně podstatou celý týhle "globální demokracie"
-
-
2x pravda, to o USA aj to, že to sem nepatří. *3*
-
reagoval sem na diskuzi níž,vím že je to OT a nepatří to do diskuze o Stalkerovi,ale těžko se dá nereagovat na to co se tu píše o čecháčství
-
-
ale dá se nereagovat, prostě nereaguj. Nevidim důvod v týhle "diskuzi" a jakým způsobem se vztahuje ke Stalkerovi. Ať si kecá co chce ne?
-
-
pravda,moje chyba...sem na hernim serveru,mel bych probirat vlakno diskuze a ne se chytat něčeho,co na tenhle server nepatří,budiž-končim :)
-
-
-
-
Hlavně když z toho neudělaj koridorovku, aby si to zahráli i stupidní Američani ne Xboxech. Nemůžu se dočkat návratu do Zóny!
-
-
Styl hry jestli to bude koridorovka nebo ne, nezalezi na tom, jestli je to na konzolich nebo neni. Copak Fallout 3 ci posledni GTA jsou koridorovky? *4* Copak Quake 1/2/3/4 byl nejaky open world? *1*
Je taky zajimave, jak evropani obecne kryci, ze hry jsou jednodussi kvuli americanum a americani naopak krici, ze evropani delaji prilis jednoduche a jednotvarne hry. Pritom kdyz se podivam na prodejnost, tak je to na konzolich ve vetsine pripadu 50/50 US/EMEAA. Pritom skutecny duvod je tak jednoduchy. Jednoducha hra s dobrym gameplay si proste najde vic zakazniku a je jedno na jake strane more zijete, protoze zrovna americani a evropani maji na 99% stejne chute. -
-
Stejné chutě to ani ne. Nevim jak ostatní ale mě už nudí hrát pořád za "hodné" americké vojáky no a v USA z toho zase uchcávají jaký jsou hrdinové.
-
-
takže bys chtěl hrát třeba řekněme za nacisty, lokace: Praha v roce 1942 řekněme třeba 27.května ??
-
-
Já bych si za nácky ráda zahrála, jednou za tu "zlou" stranu, ale to by nemusel bejt svět tak superultra antifašistickej a humanistickej.
-
Už jsi druhej kdo naráží na 2.sv. to tě nenapadne nic jiného? Je přeci plno jiných států které se v historii zapojili do nějakých bojů. A nemůsí to přeci být jen podle skutečné události.
-
-
jen jsem reagoval na to, že sami amíci by asi nebyli nadšení ze hry, kde by se jejich spoluobčani váleli na zemi se střevama v blátě. tak bych ani já nebyl nadšený z toho, kdybych měl v roli německého soldáta nebo třeba gestapáka likvidovat pražany jako odplatu za Heydricha. Jestli máš aspoň trochu soudnosti a normálního uvažování, mělo by ti docvaknout na co tady narážím ..
-
-
-
to je jen o tom, ze americani jsou proste patrioti, kdezto cechove specialne (viz napriklad vy) tem je CR ukradena. Byl jste na vojne? *4*
-
-
Mě neni moje země ukradená ale kdyby naše vláda najednou po mě chtěla abych šel třeba do války bojovat za svou zemi tak se jim na to vykašlu protože mi berou budoucnost za kterou bych bojoval. Američané jsou případ extrémních patriotů kterým už od dětství je vtloukáno do hlavy jaký jsou extra národ.
-
-
Re.Kdyz tunel..... - Tak zrovna ty jsi v tom dejepise asi moc pozor taky nedaval co?
Nemecky vojak za druhe svetove nebyl automaticky nacista a nelitostna bestie.
Trosku zapoj mozek,nez neco takoveho placnes.
Vetsina radovych vojaku v nemecke armade byly uplne normalni lide,stejne tak jako v americke,britske armade,ruske armade.
Takovehle lidi,co maj nazor ala "co nemec,to nacista" fakt nechapu. -
Promiň ale kde jsem psal že chci hrát za Wehrmacht to by mě fakt zajímalo?
-
Co to tu bleješ za hovna? Tobě není tvoje země ukradená ale kdybys měl za ní bojovat tak se na to vykašleš? V tom je ten rozdíl mezi tebou a Amíkem. Pro mě je to skoro čest, prestiž a pro tebe to neznamená nic. A děti co furt vykřikují, že už nechtějí hrát za hodné Američany a třeba za Wehrmacht ať dávají v hodinách dějepisu pozor. Nebo si přečtou něco o koncentračních táborech. Tyhle názory mě dokonale vytáčej pořád.
-
-
nieje vojencina aj pre americanov nepovinna? :) ako sa to spaja s ich patriotizmom?
-
-
fff: aha hezký keců máš plnou hubu ale jinak nic. Pokud sis nevšiml svět neni jen jedno velké USA takže můj názor neni nic překvapivého. Nechápu proč se do mě navážíš jen proto že jsem vyjádřil svůj názor jestli to nechápeš tak tu nemáš co dělat.
-
Poznal jsem hromadu americanu, co jsou v armade dobrovolne a mimochodem je ucast v armade vnimano americany (celou spolecnosti) kladne. Proste si toho vazi a patri to k tomu celkovemu patriotismu, zvlaste po 11/9.
A nejaky lukasek z horni dolni, co v zivote nedokazal pro tento svet ani pro svou zemi vubec nic, klidne muze vsechny ty hry na hodne americke vojaky ignorovat. Nastesti (i diky nim) ho nikdo do niceho nenuti. *5*
-
-
-
-
-
-
sony své hry na Pc taky nepouští tak že u mne O.K.
-
No já jsem zvědavý jak bude druhý Stalker vypadat a jak se bude ovládat na PC, když se vyvýjí multiplatformově, jestli to na PC podělaj, tak jim rozdupu koule. *10*
-
Stalker vždy byla hra na PC ! A to dosti dobrá hra.
-
Reakce na fff: A vy znáte všechny čechy že můžete říci že jim je ČR ukradená? Já svou vlast mám rád ( sice nejsem zrovna nadšen z toho jak se to tady vede ) a i ostatní jistě Českou republiku mají rádi. Takže takové soudy si nechte od cesty.
-
Však správně, GOW taky není na PC tak proč by měly stalker dávat na PS
-
-
jenze GOW tam neni proto z by to PC nezvladlo, ale proto ze by takovou blbost v low grafice na PC nikdo nekupoval *1*
-
-
a presne proto si spousta lidi koupila, hrala a chvalila darksiders
-
-
Proč? no třeba kvůli penězům.
-
-
Vzhľadom na to, že Stalker: Clear Sky na full detailoch sekal aj na zostavách, ktoré boli výkonom cca 200%+ nad konzolami, je mi záhadou ako chcú vývojári takýto vizuál v pokračovaní dosiahnuť.
Sú 2 možnosti-
Ad a) Osekať pôvodný engine, znížiť rozlíšenie textúr o polovic a vypnúť väčšinu detailov. V takomto prípade by bola hra hrateľná na plné detaily na Q6600 default, 1 Gb RAM a GeForce 8800 GT, teda na zostave, ktorá je cca o 30% výkonnejšia ako XBox 360.
alebo
Ad b) Spraviť to štýlom Heavy Rain, kde by bol vizuál naozaj výborný, ale hra by sa hrala v zásade sama (narozdiel od Heavy Rain aj pohybovala) a hráč by sa zapájal len na quick eventoch a button click-festoch.
Tretia možnosť je zrejmá, vývojári zasa trepú hovadiny :) -
-
To, ze Q66000, 1gb ram a 8800 gt je o 30% vykonnejsia ako xbox360, mas odkial? To si si vycucal z palca? na trapnom 720p je ta zostava vykonnejsia niekolkonasobne...Keby ze tam pridas este 1gram, na XP si zahras vsetky dnesne hry na medium bez vyraznejsich framedropov do 1680p rozslisenia...
8800gt je schopna potiahnut hry aj vo FullHD, co sa o Xboxe povedat neda. Nie 30%, ale 300 % minimalne...A prosim, zecasni mi tu argumentovat nejaky teoretickym vykonom v TFlops, ktory ti je pri hrach na velku rit.
Ked zadres nejaku blbost,aspon si over fakty. *1* -
-
Tvrdenie, že je táto zostava výkonná niekoľkonásobne je čistý diletantizmus. Nehnevaj sa, ale ja som použil ilustračný model, ty sa snažíš presadzovať kvázifakty. Uvedom si, že pri 100% teoretickej optimalizácií u obidvoch platforiem by bol výkon určitého kusu hardvéru (konkrétne GK) max. 40%. To je však len jeden kus hardvéru. Rátaj s procákom (Q6600), ktorý Ti na default tých 30%-40% jednoducho nespraví. Samozrejme nepíšem o hrubom výkone v syntetických testoch. Navyše, dajme si ruku na srdce. Optimalizácia je na PC žiaľ oveľa horšia ako na XBoxe. To je fakt. Ak chceš porovnávať reálne výkony, musíš rešpektovať aj tento atribút.
-
V Xboxu360 je ATI Xenos. Což je modifikovaná ATI x1950XTX. Ta dá s rychlejším dvoujádrem a 2GB RAM v 3DMarku06 v defaultním nastavením kolem 6000 bodů. Hodíš místo ní ATI HD3850 a jseš na 9000 bodech. 8800GT je maličko rychlejší než HD3850. Takže si to zhruba spočítej.
-
-
Clear Sky je neoptimalizované, dokáže blbnout i na dnes nových sestavách. Ona ta hra je sama o sobě šílený bugfest. Naopak Call of Pripyat je optimalizované a i celkem odbugované. Call of Pripyat oproti Clear Sky dokážu rozběhnout na plné detaily s 60 FPS, čert vem, že lokací je méně, ale jsou větší.
-
-
Jenže Clear Sky vypadá mnohem lépe než Pripyat. A s optimalizací se to má tak že jede jen jednovláknově Clear Sky.
-
-
-
kvuli call of prypiat jsem si koupil novou grafiku - pokud to clovek spravne namoduje je to podle me nejlepsi hra vsech dob (po system shockovi)