-
nevíte kdy vyjde *14* ?
-
jen jsem reagoval na to, že sami amíci by asi nebyli nadšení ze hry, kde by se jejich spoluobčani váleli na zemi se střevama v blátě. tak bych ani já nebyl nadšený z toho, kdybych měl v roli německého soldáta nebo třeba gestapáka likvidovat pražany jako odplatu za Heydricha. Jestli máš aspoň trochu soudnosti a normálního uvažování, mělo by ti docvaknout na co tady narážím ..
-
My budeme delat Gay server Bobici.cz, tesime se na vas *12* *12* *11*
-
a presne proto si spousta lidi koupila, hrala a chvalila darksiders
-
někdoe musí vydělat :D
-
jenze GOW tam neni proto z by to PC nezvladlo, ale proto ze by takovou blbost v low grafice na PC nikdo nekupoval *1*
-
Tvrdenie, že je táto zostava výkonná niekoľkonásobne je čistý diletantizmus. Nehnevaj sa, ale ja som použil ilustračný model, ty sa snažíš presadzovať kvázifakty. Uvedom si, že pri 100% teoretickej optimalizácií u obidvoch platforiem by bol výkon určitého kusu hardvéru (konkrétne GK) max. 40%. To je však len jeden kus hardvéru. Rátaj s procákom (Q6600), ktorý Ti na default tých 30%-40% jednoducho nespraví. Samozrejme nepíšem o hrubom výkone v syntetických testoch. Navyše, dajme si ruku na srdce. Optimalizácia je na PC žiaľ oveľa horšia ako na XBoxe. To je fakt. Ak chceš porovnávať reálne výkony, musíš rešpektovať aj tento atribút.
-
V Xboxu360 je ATI Xenos. Což je modifikovaná ATI x1950XTX. Ta dá s rychlejším dvoujádrem a 2GB RAM v 3DMarku06 v defaultním nastavením kolem 6000 bodů. Hodíš místo ní ATI HD3850 a jseš na 9000 bodech. 8800GT je maličko rychlejší než HD3850. Takže si to zhruba spočítej.
-
ale melo a skvelou. Jen bylo dulezite si to namodovat. (DMP ap.)
-
kvuli call of prypiat jsem si koupil novou grafiku - pokud to clovek spravne namoduje je to podle me nejlepsi hra vsech dob (po system shockovi)
-
i na PC *1*
-
ja na tej sprave nevidim nic znepokojive,aspon budu mat viac casu venovat sa PC verzii *1*
-
Paráda překvapilo mě, že bude na Xko Zaklínač 2 a teď se dovím, že by mohl být i Stalker 2? SUPER :) není to snaha o nějaký flame, ale čistá radost
-
jen provokuj:) Ale vždycky to byla pc hra, proč né teď
-
Já bych si za nácky ráda zahrála, jednou za tu "zlou" stranu, ale to by nemusel bejt svět tak superultra antifašistickej a humanistickej.
-
Re.Kdyz tunel..... - Tak zrovna ty jsi v tom dejepise asi moc pozor taky nedaval co?
Nemecky vojak za druhe svetove nebyl automaticky nacista a nelitostna bestie.
Trosku zapoj mozek,nez neco takoveho placnes.
Vetsina radovych vojaku v nemecke armade byly uplne normalni lide,stejne tak jako v americke,britske armade,ruske armade.
Takovehle lidi,co maj nazor ala "co nemec,to nacista" fakt nechapu. -
co to zase meles. radsi si tu hru zahraju nekdy nez nikdy. to ze sony neni schopna udelat seminar nebo podelany skoleni ohledne vyvoje je jeji chyba. zkusenejch vyvojaru na PS3 je jako safranu. ukrajinsti kluci maj nulovou zkusenost s konzolema i polaci maj problemy s witcherem. nevim co sem cpes hned codko a odpusti si ty vulgarity *12*
-
ty by sis s nim urcite vedel poradit vid borecku *1*
-
Praveze som hral....a bol som aj na Vaclavskom namesti ked odbija orloj a prave taka hnusna tlacenica bola aj v CoP. A to ma znechutilo. Musim uznast ze dost veci tam bolo dobre spravenych (hladanie artefaktov velke lokacia atd) ale nemalo to ziadnu atmosferu.
-
COP se taky da ... a hlavne nahodit nejake mody .. jak na SoCH tak na CoP . .