-
ne... Lavak
-
Proč? no třeba kvůli penězům.
-
sony své hry na Pc taky nepouští tak že u mne O.K.
-
Však správně, GOW taky není na PC tak proč by měly stalker dávat na PS
-
MMO v podstatě existuje, nicméně je nelegální (kvůli licencování značky nebo něčeho takovýho) a GSC na autory podalo trestní oznámení. Stalker Online se to jmenuje a podle videí to je děs. MMO se pro Stalkera stejně nehodí a maximálně by se ještě dal pobrat režim kooperace.
-
To, ze Q66000, 1gb ram a 8800 gt je o 30% vykonnejsia ako xbox360, mas odkial? To si si vycucal z palca? na trapnom 720p je ta zostava vykonnejsia niekolkonasobne...Keby ze tam pridas este 1gram, na XP si zahras vsetky dnesne hry na medium bez vyraznejsich framedropov do 1680p rozslisenia...
8800gt je schopna potiahnut hry aj vo FullHD, co sa o Xboxe povedat neda. Nie 30%, ale 300 % minimalne...A prosim, zecasni mi tu argumentovat nejaky teoretickym vykonom v TFlops, ktory ti je pri hrach na velku rit.
Ked zadres nejaku blbost,aspon si over fakty. *1* -
Jako já ?
-
Jenže Clear Sky vypadá mnohem lépe než Pripyat. A s optimalizací se to má tak že jede jen jednovláknově Clear Sky.
-
Vůbec tě neznám, nevím kolik je ti let, odkud pocházíš, jak vypadáš atd... ale jedno vím jistě Stalkera CoP si nikdy nehrál, protože takové hovínko by si nemohl vyslovit... *16*
-
Bodejď... SDK od Sony nedostane kdejakej ukrajinec. Proč by měl?
-
Valve dalo od PS3 ruce pryč tím, že do něj valí Steam horem dolem? :-)
-
Sorry moj príspevok bol reakciou na Garbusa. Akosi som to poplietol...
-
To je jako kdybys obchodníkovi řekl "Vyser se na ten lukrativní čínský trh!".
Ať to klidně dělají multiplatformě, ale ať to konvertují z PC verze, ne na PC verzi. -
Presne tak. A tak by to malo aj zostať. Ak sa to nemá skur..ť ako niektoré iné...
-
Tak na toto by som si uz mal kupit novu masinu. Call of Prypiat som musel hrat na low detailoch a ajtak to nebolo to prave. Ale inak sa tesim na 2.
Taktiez by som si vedel predstavit Stalkera ako MMO hru.. ale to by sme uz chceli vela :D -
Přesně !
-
No v prípade Clear sky by som možno s tebou súhlasil, hlavne ten koniec. Ale COP bolo podľa
mňa dobré. Či? -
Všechno nemusí být jako call of duty blbe !
-
CS možná nebylo to úplně pravé ale CoP byl zas perfektní návrat ty trdlo ! :D
-
Stalker vždy byla hra na PC ! A to dosti dobrá hra.