Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Promiň ale kde jsem psal že chci hrát za Wehrmacht to by mě fakt zajímalo?
  • Co to tady jedete za OT? Nechce psát k věci? Tyhle záležitosti si řešte na novinkách.cz, tam je na to ještě někdo zvědavej
  • Lukasi to ze nesnasis Ameriku je vidno z kazdeho tveho prispevku . Ale ,ze stejne praktiky ma Sony a i Nintendo a vlastne kazda velka megakorporace to uz jaksi tady nezminujes . Ale ,ze na PS3 je vseobecne znamo ,ze se na ni blbe programuje to ti nejak unika . Nemyslim ,ze zrovna Stalker je hra o kterou by se nejak zvlast Microsoft mel zajimat .
  • Co to tu bleješ za hovna? Tobě není tvoje země ukradená ale kdybys měl za ní bojovat tak se na to vykašleš? V tom je ten rozdíl mezi tebou a Amíkem. Pro mě je to skoro čest, prestiž a pro tebe to neznamená nic. A děti co furt vykřikují, že už nechtějí hrát za hodné Američany a třeba za Wehrmacht ať dávají v hodinách dějepisu pozor. Nebo si přečtou něco o koncentračních táborech. Tyhle názory mě dokonale vytáčej pořád.
  • Prochik
    Clear Sky je neoptimalizované, dokáže blbnout i na dnes nových sestavách. Ona ta hra je sama o sobě šílený bugfest. Naopak Call of Pripyat je optimalizované a i celkem odbugované. Call of Pripyat oproti Clear Sky dokážu rozběhnout na plné detaily s 60 FPS, čert vem, že lokací je méně, ale jsou větší.
  • Reakce na fff: A vy znáte všechny čechy že můžete říci že jim je ČR ukradená? Já svou vlast mám rád ( sice nejsem zrovna nadšen z toho jak se to tady vede ) a i ostatní jistě Českou republiku mají rádi. Takže takové soudy si nechte od cesty.
  • Vzhľadom na to, že Stalker: Clear Sky na full detailoch sekal aj na zostavách, ktoré boli výkonom cca 200%+ nad konzolami, je mi záhadou ako chcú vývojári takýto vizuál v pokračovaní dosiahnuť.
    Sú 2 možnosti-
    Ad a) Osekať pôvodný engine, znížiť rozlíšenie textúr o polovic a vypnúť väčšinu detailov. V takomto prípade by bola hra hrateľná na plné detaily na Q6600 default, 1 Gb RAM a GeForce 8800 GT, teda na zostave, ktorá je cca o 30% výkonnejšia ako XBox 360.
    alebo
    Ad b) Spraviť to štýlom Heavy Rain, kde by bol vizuál naozaj výborný, ale hra by sa hrala v zásade sama (narozdiel od Heavy Rain aj pohybovala) a hráč by sa zapájal len na quick eventoch a button click-festoch.
    Tretia možnosť je zrejmá, vývojári zasa trepú hovadiny :)
  • Až se dokážeš lépe chovat potom se spolu můžeme o něčem bavit.
  • To je argumentace hodna velkeho myslitele. To vas napadlo ted? Nechcete se stat politikem? *1*
  • fff: aha hezký keců máš plnou hubu ale jinak nic. Pokud sis nevšiml svět neni jen jedno velké USA takže můj názor neni nic překvapivého. Nechápu proč se do mě navážíš jen proto že jsem vyjádřil svůj názor jestli to nechápeš tak tu nemáš co dělat.
  • Spekulace možná ale vzhledem k tomu že by to nebylo poprvé je to celkem oprávněné.
  • Poznal jsem hromadu americanu, co jsou v armade dobrovolne a mimochodem je ucast v armade vnimano americany (celou spolecnosti) kladne. Proste si toho vazi a patri to k tomu celkovemu patriotismu, zvlaste po 11/9.

A nejaky lukasek z horni dolni, co v zivote nedokazal pro tento svet ani pro svou zemi vubec nic, klidne muze vsechny ty hry na hodne americke vojaky ignorovat. Nastesti (i diky nim) ho nikdo do niceho nenuti. *5*
  • Mě neni moje země ukradená ale kdyby naše vláda najednou po mě chtěla abych šel třeba do války bojovat za svou zemi tak se jim na to vykašlu protože mi berou budoucnost za kterou bych bojoval. Američané jsou případ extrémních patriotů kterým už od dětství je vtloukáno do hlavy jaký jsou extra národ.
  • No ja jen doufam,ze zustanou verni predchozim dilum a hra "nezkonzolovati" jen aby se to na xboxu dalo hrat.
    Jinak se moc tesim.
  • To je cira spekulace. Ono udelat z PC hry xboxovou je celkem jednoduche, udelat z PC hry obstojne bezici hru na PS3 je veda. Proste vyvoj na PS3 je krapet slozitejsi i castecne vinou vyvojovych nastroju od SN Systems, ktere jsou "unfriendly". *4*
  • skaven123
    nieje vojencina aj pre americanov nepovinna? :) ako sa to spaja s ich patriotizmom?
  • to je jen o tom, ze americani jsou proste patrioti, kdezto cechove specialne (viz napriklad vy) tem je CR ukradena. Byl jste na vojne? *4*
  • dilinja
    dobra zprava nez kluci ukrajinsti prijdou na to jak se na to vubec delaj hry nemusela by zase skoro vyjit :D
  • Stejné chutě to ani ne. Nevim jak ostatní ale mě už nudí hrát pořád za "hodné" americké vojáky no a v USA z toho zase uchcávají jaký jsou hrdinové.
  • Blbost. Prostě Microsoft si připlatil nic víc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit