Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stalker COMPLETE (pre kazdy diel vysiel samostatny COMPLETE mod).
    Vylepsene textury, bugfixy, uprava strelby (hlavne pre povodny SoC), nove pocasia atd...

Ma to samostatny instalator, funguje na krabicovkach aj Steam verzii. Da sa dohladat na moddb.com

Nic viac som k Stalkerovi nepotreboval.
  • uz sa nemozem dockat ako budem nozikom lovit upira *1* maju tam byt aj novy mutanti.super.
  • Trapne papouskujes blaboly. Jestli te ta hra nezajima, je zbytecne se s tebou o necem bavit. Tecka
  • Inquisitor
    Nejlepší je rozhodně Datastor modpack. Tady máš odkaz na stránky:
    http://datastor-modpack.blogspot.com/
  • s jakejma modama ste prosimvas hrali/ jake jdou dobre mody pro stalkera?
  • Tynno
    skvěle
  • Uklidni se miki hošane.
  • *1*
  • smejki
    Za neznalost oběma mínus. Bart neskočil, byl omylem shozen Milhousem *1*
  • Inquisitor
    Proč?
  • To je ale velice dobrá zpráva...
  • proboha, jdete si aspon vymenit trenky
  • Inquisitor
    A kdyby náhodou tak to mody zachrání, stejně jako u předešlích dílů.
  • Za znalost simpsonu mas plus *1*
  • Ty jsi idiiot. *3*
  • yuri337
    Můžeme jen doufat, že se nebudou snažit "přiblížit masám" a nezkonzolují (rozumněj nedok.u.rví) ovládání a atmošku.
  • yuri337
    Ty jsi ale kus idiota.
  • Marez: NE.. ale když se to tomu výtýka, tak na tom něco bude. A první skočil Bart a potom Milhouse, protože nechtěl žít bez Barta.*1*
  • o atmosferu by som sa nebal.toho su si tiez vyvojari vedomi,ze to s tej serie robi jednu z top serii aka kedy vysla.ved dostali aj vela oceneni za tu atmosferu
  • Lawliet
    áá bureri ..vybavuje se mi spousta vzpomínek při pohledu na ty krysáky :-)

PS: k tomu hatu na kvalitu stalkera.. ta kvalita byla různorodá dle subektivního pohledu ale ten potenciál co stalker ukrýva je děsivý a už jedno se tvůrcům při první verzi stalkera "shadow of chernobyl" ta atmosféra ..dokazala na člověka sáhnout ..nebo tak to alesponň bylo u mě a myslím si když tvůrci dotáhnou většinu nápadů které někdy i bijí do očí "tady to má být"...tak to bude opravdu luxusní titul takže jsem moc rád že to tvůrci nevzdali a chtějí nám nabídnout stalkera tak jak si ho představovali už při SoCh :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit