Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Aha, takže tady máme novou "topinkovače-only" exkluzivitu... *6*
    • To máš zase zpět účet? Asi zase začnu klikat na "nahlásit".
      • Obávam sa že debilita nieje dostatočne silným dôvodom pre ban ak sa neprejavuje porušovaním pravidiel webu , možno by stálo za to zaviseť pravidlo " nebuďte debili "ale to by to tu ( rovnako ako na hociakej inej stránke ) až moc preriedlo *7*
  • uz sa nemozem dockat ako budem nozikom lovit upira *1* maju tam byt aj novy mutanti.super.
  • s jakejma modama ste prosimvas hrali/ jake jdou dobre mody pro stalkera?
    • Urug
      SoC jsem odehrál s Complete modem, teď hraji CS taktéž s Complete a u CoP se chystám na údajně lepší, ale ještě nedokončený Reloaded. (k dispozici je verze 0.8)
      Mám-li to nějak stručně popsat...je to zážitek...v žádné jiné hře nezažiješ takovou noc jako ve STALKEROVI a když se k tomu ještě připojí bouřka...
      http://www.youtube.com/watch?v=9Nl3oZ8uuQE
      • ta HrA je na pycu kdiz potrebuje ty modi moj mylovanj codik nic takoveho nepotrebuje XD
    • výše zmíněné doporucuju Complete ALE ted hraju STALKER: Shadow of Chernobyl s modem Oblivion Lost 2.2 a s tímto modem se ze hry stala ta nejlepší hra co sem za poslední roky hrál, a to beze srandy. Neskutečná atmosféra, předělaná noc, nový mutanti, předelanej inventář a itemy, nový questy... ve výsledku se to právě přiblížilo open end RPG jako Oblivion atd, doporučuji - je to opravdu neuvěřitelné, jaká atmosféra se dá vytvořit. Miluju hledání místa na spaní, když se kvapem stmívá a začíná se z dálky ozívat řev mutantů co vyrážej na noční lov (předělaná AI), TOP TOP TOP!!!!! TAKŽE OBLIVION LOST 2.2 z roku 2012!!!! Pro mě lepší než complete!
    • http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009
      http://www.moddb.com/mods/clear-sky-complete
      http://www.moddb.com/mods/call-of-pripyat-complete
      • Ako je to vprosim vas s tymito modami a verziou hry, mam vsetky krabicovky. Treba najprv zohnat nejake oficialne patche na poslednu verziu a potom instalovat mody?
        • smejki
          upozorňuji, že na české verzi hry to nefunguje. to byla u mě poslední kapka, od té doby českou distribuci nevyužívám.
          • OK, diky...mrknem sa na to este
          • nemam ceske verzie, hry boli zakupene na Amazon UK
            • Urug
              Mě stažená čeština valí s COMPLETE modem uplně napohodu.
            • smejki
              v tom případě by to mělo jít bez potíží. Mod vyžaduje poslední patche, pokud se nepletu (no rozhodně to s nimi jede) ale radši si projdi readme/FAQ
    • Stalker COMPLETE (pre kazdy diel vysiel samostatny COMPLETE mod).
      Vylepsene textury, bugfixy, uprava strelby (hlavne pre povodny SoC), nove pocasia atd...

Ma to samostatny instalator, funguje na krabicovkach aj Steam verzii. Da sa dohladat na moddb.com

Nic viac som k Stalkerovi nepotreboval.
    • Inquisitor
      Nejlepší je rozhodně Datastor modpack. Tady máš odkaz na stránky:
      http://datastor-modpack.blogspot.com/
  • Tynno
    skvěle
  • To je ale velice dobrá zpráva...
  • yuri337
    Můžeme jen doufat, že se nebudou snažit "přiblížit masám" a nezkonzolují (rozumněj nedok.u.rví) ovládání a atmošku.
    • exmaxx
      Mám pocit, že snad všechna FPS poslední doby vychází i na konzole (ale kdyžtak mě opravte). Prachy jsou prachy...
      • Veskoslav
        Myslím, že Hard Reset není na konzole.
    • Inquisitor
      A kdyby náhodou tak to mody zachrání, stejně jako u předešlích dílů.
  • o atmosferu by som sa nebal.toho su si tiez vyvojari vedomi,ze to s tej serie robi jednu z top serii aka kedy vysla.ved dostali aj vela oceneni za tu atmosferu
  • Lawliet
    áá bureri ..vybavuje se mi spousta vzpomínek při pohledu na ty krysáky :-)

PS: k tomu hatu na kvalitu stalkera.. ta kvalita byla různorodá dle subektivního pohledu ale ten potenciál co stalker ukrýva je děsivý a už jedno se tvůrcům při první verzi stalkera "shadow of chernobyl" ta atmosféra ..dokazala na člověka sáhnout ..nebo tak to alesponň bylo u mě a myslím si když tvůrci dotáhnou většinu nápadů které někdy i bijí do očí "tady to má být"...tak to bude opravdu luxusní titul takže jsem moc rád že to tvůrci nevzdali a chtějí nám nabídnout stalkera tak jak si ho představovali už při SoCh :)
  • Teď dohrávám STALKERa - Shadow of Chernobil... už po 4x, bez módu a pluginů....

Krása, game-survivalgasm ♥
    • +edit: Těším se a hlavně, aby to bylo vybalancované a nemuselo se tam cpát tolik užitečných módů, které vychází pro každý díl
      • Hlavně ať si to zachová svoji atmosféru a svoji tak troch hardcore obtížnost, kdy i jeden krok vedle znamenal jistou smrt. Jsem byl napnutý jak struna při hledání artefaktů mezi anomáliemi a následným útěkem před partou snorku, nebo při nočním lovu na chyméru.
        • True, sám to hraju na nejtěžší obtížnost ♥ to je herní SEX!!

A já miluju survival a postapo.. atmosféru
          • proboha, jdete si aspon vymenit trenky
            • Inquisitor
              Na co, stačí obrátit naruby :)
            • Proboha, nenapovídej nám.
  • Jooooo!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit