Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen láká na reklamní video vesmírné kocábky
14.10.2013 | Aleš Smutný
86 příspěvků
-
Po tyhle reklame sem neodolal a poslal 10 dolacu za upgrade Aurory na tuhle paradni verzi... Vlastnici 300i nepochopi... :D
-
-
Tak jako mně v hangáru stojí 300i a jsem spokojenej. Líbí se mi. Aurora se mi naopak nelíbí, hlavně mi tam nesedí ty kulaté dveře. Přijdou mi nepoměrně velké k velikost lodi.
-
-
Však to taky nejsou jen tak dveře, ale "dokovací kruh", který má standardizovaný tvar. Díky tomu pak půjde napojit na dokovací kruhy jiných lodí a člověk může přestoupit v kosmu :).
-
-
Tak za těch 8 éček nad tím taky asi pouvažuju, 300i je neúměrně drahá a raději si ji vybojuju s haranatým krámem než za ní platit.
-
-
Jinak Pokud máte zájem se dozvědět o star citizenu víc, tak vár rádi uvítáme na naší CZ/SK fanstránce a na našem fóru. http://www.star-citizen.cz/
-
-
Prosím místního Star Citizen odborníka o rychlé info, jak to bude ve Star Citizen vypadat pro hráče, jako já, který upřednostňuje single player kampaň. Je tam, není tam, je zamontovaná do toho "on-line" světa?
Na stránky jsem jukal, ale nic jako SP/MP záložku jsem tam nenašel a na prodírání se články jsem tuze lenivej.
Pwetty pwease *1* -
-
K singlu a zrejme i multaku bych se pak pozastavil i nad hrou Elite: Dangerous, nema tak vysoky rozpocet, ale vychazi z podobneho konceptu, ze stare hry na ZX Spectrum - Elite. Osobne sleduju obe hry a uvidime, ktera bude jak promakana. Samozrejme Elite asi nebude takova jako Star Citizen, kvuli te masivni kampani a rozpoctu. Ale i s nizsim rozpoctem se daji delat divy, o tom nas presvedcuji nektere Indie hyr.
-
kampaň se menuje Squadron 42 a je přístupná v balíku za $30 (Digital Scout Pack) a ne nemusíš hrát Online, ačkoliv je Online stěžejní část hry.
-
Pokud chceš hrát single player kampaň tak hra bude mít Squadron 42. Je to vlastně klasická kampaň, kde soužíš ve vojsku UEE a kde jdeš z mise do mise ... má mít nějaké větvení podle rozhodnutí, které uděláš a budou pro ni vycházet datadisky. Zamontování do toho online světa bude na tobě .... buď ji můžeš hrát úplně offline, ale pokud budeš hrát online na serverech, tak budeš mít několik výhod.
1. Jak ji doděláš, tak se posuneš do online světa a dostaneš plat, nějaké vybavení a občanství UEE.
2. Tvoji kamarádi můžou hrát na misích wingmany.
3. Nepřátelské esa můžou být taky hráči.
Potom je taky možnost si založit vlastní server a hrát tam sám, ale o tom se zatím moc neví.
On přímo článek o tom asi nemáme ... ale něco je v těchto dvou.
http://www.star-citizen.cz/jak-funguje-multiplayer-ve-star-citizenu/
http://www.star-citizen.cz/zivot-a-smrt-ve-star-citizenu/ -
-
Takže vybojavat si nějakou lepší kocábku v kampani asi nepůjde?
-
Shake & walltar: Díky za odpověď. Shodou náhod jsem už oba články četl, ale moc jsem z nich moudrej nebyl.
Já na tu on-line stránku hraní moc nejsem. Nějako se mi nedaří si hru dávkovat po malých částech a "nekonečnost" on-line her mi pak překáží v hraní jiných titulů *1*
Asi do toho půjdu, prubnu single a možná zaletím i mezi lidi.
-
-
Squadron 42 je vojenska kampan pro jednoho cloveka (pravdepodobne neco jako StarLancer) a pak pokud vim, tak slibovali, ze si budes moct vesmir s NPCckama uzivat klidne sam, kdyz te multak netahne, jestli to bude udelany tim, ze si zalozis vlastni server nebo si to proste jen pustis offline netusim...
-
-
Pokud vim, tak je to (samo planovany) tak, ze si na zacatku muzes nastavit, jak moc chces pvp. Kdyz si nastavis ze malo, tak se v bezpecnych zonach jakozto zacatecnik nemusis (temer) obavat, ze by ses dostal do stretu s hracem. Melo by to ale brat v potaz tvoje ingame chovani => pokud ty nekoho napadnes, tak na tebe uz muze byt odmena => napadnout te muze kdokoli.
Vlastni srv by mel byt alternativa - pokud bude. Samo vcetne naprosto libovolnyho nastaveni/pluginu/...
Multak ti ovsem hru bude ovlivnovat trebas tak, ze se ti muze stat, ze priletis na zakladnu, budes tam chtit nakoupit a nebude co, protoze to pred tebou nekdo vykoupil. -
-
Jojo, to se mi presne libi... Chces koupit rakety? Tak privez matros nebo eskortuj nekoho jinyho, co ho doveze, jinak mas smulu. A to pojisteni lode atd, proste parada, pridava to ten spravnej hardcore element :)
-
-
-
-
jojo, taky sem tam zacal chodit :)
-
Dobré stránky. Doporučuju.
-
-
U takoveho projektu bych cekal trochu realistictejsi ztvarneni letu vesmirem...opet zadne smerove trysky nic. A v atmosfere absence kridel autorum taky nejak nevadi...proste cihla s raketovym motorem fakt takhle poletovat nebude.
-
-
Lode v star citizen maji manevrovaci trysky (to ze nejsou videt ve videu neznamena ze se s nima nepocita) http://www.star-citizen.cz/lode-srdce-star-citizenu-cast-2/ Celkove je zde snaha o jakesi realisticke ztvarneni https://www.youtube.com/watch?v=76UF2gnLKho
Po dosazeni noveho stretchgoalu se dokonce pocita i s jinym designem systemu pohonu "Xi’an Scout Unlocked! The Khartu is the light attack craft of the Xi’An military. Contrary to Human ship design, the Khartu doesn’t have a traditional main thruster, instead featuring an array of maneuvering thrusters on articulated rigs. This design allows for incredible agility, making them the bane of UEE pilots, who bestowed the nickname ‘Quark’ because when all of the thrusters are firing, the ship looks like a spark flying through space." -
Jaj, na Slovensku už zjistili, že cihla nelétá, tak to klobouk dolů před vaším pokrokem. A teď šup na mys Canaveral, tam tě rádi zaměstnají. *3*
-
-
Na Slovensku tehly lietajú často, obvykle na kakaových spoluobčanov *7*
-
S tím, že cihla nemůže létat bych byl trochu opatrnější. NASA několik létajících cihel měla a provozovala je celkem úspěšně pěknou řádku let. Říkalo se jim raketoplán.
-
-
Pri letu ve vesmiru je videt, ze pri kazdym manevru si nejaka triska tam "uprdne" a pri letu v armosfere vidis na tech minikridlech 4 turbiny... Jedina nerealisticnost je zvuk ve vesmiru, ale ten mi ani trosku nevadi :)
-
Jo, cihla se součansým raketovým motorem a bez směrových trysek by asi fakt moc dobře nemanévrovala.. jenže já se tak nějak domnívám, že lodě ve star citizenu nebudou mít současný raketový motor. *3*
I když já bych do star citizenu dal současné typy motorů. Byla by obrovská zábava letět třeba celý život, než by člověk přelétl ze základny na základnu. *2* -
-
Tak to klidně budeš moct ... budou tam dvě možnosti jak v systému cestovat. Normální reaktivní motor a potom (autopilot) quatum drive, který má lore rchlost 0,2c (skutečná asi bude větší + systémy nemají realistické rozměry) ... prvním poletíš z místa na místo několik hodin, druhý tam bud v řádu minut.
-
-
Tak reaktivní motory pro manévrování ma každá loď ve star citizenu, a aurora má motory, které jí drží nad zemí i bez křídel. Každá loď má taky umělou gravitaci, takže bych se nedivil kdyby měli i částečnou antigravitaci co je dělá lehčíma aby jim ty rotory v křídlech stačili. Je pravda, že to na těch videjích není moc vidět, ale mají to být lore reklamy těch společností, které ty lodě vyrábí ... nejezdilo náhodou nějaké auto po stropě tunelu v reklamě?
-
-
auto jezdi po strope proto, protoze ma vepredu velke pritlacne kridlo a vzadu velke pritlacne kridlo + cely zbytek je koncipovan na pritlak a tim padem je to jasne. Ta lod se tvari jako cihla, ale lita jako ufo. Pokud ma antigravitaci tak by to melo byt videt - napr. zatahne podvozek a zustane viset ve vzduchu? Proste by z toho melo byt jasne jak to funguje, aby to nebylo jen okecavani typu ...je to budoucnost, mame technologii co udrzi i cihlu ve vzduchu a tecka.
-
-
Ta antigravitace nemusí být dost silná na to aby ji udržela na místě ... třeba mass effect to měl podobně taky byli schopní snižovat hmotnost objektu, ale pořád byl potřeba nějaký motor aby tě udržel ve vzduchu.
De o to, že ty lodě sou dělaný prostě aby vypadali dobře ... dělají je celkem hodně známí designéři, Auroru zrovna dělal Ryan Church, který pracoval snad na všech velkých filmech poslední dobou.
Ta hra nebude super realistická ... to se ví už od začátku. Freelancer třeba nemá vůbec žádný křídla ani motory a nad zemí ho srži jen větší manévrovací trysky co má zespodu.
A to auto ... o kterém mluvím je Mercedes SLS AMG .. ten nevypadá, že by měl nějaký obrovský křídla http://www.youtube.com/watch?v=AD7SoG93ilc ... a jednu na mě ze stropu v reklamě nějaká mazda dělala zoom zoom ... a taky nebyla koncipovaná jako auto co umí zastavit vzhůru nohama.
Kolem a kolem ... nakonec je to hra, něco prostě bude dělaný tak aby to vypadalo dobře a realističnost půjde stranou. Je potřeba si na to zvyknout ... já bych taky rád větší realističnost, ale ne každý má zájem o Star KSP. -
-
tim chces rict, ze ten start Aurory je fake jako ta reklama ? :D .... Me jde spis o to, ze je to skoda, nevyuzit ten potencial.
-
-
Tak já myslím, že celé to bude narigované na koleni ... hra ještě vůbec nemá hotový letový model. První alpha verze bude tak za 2 měsíce. Takže celé tohle video je prostě dělané "Jak si asi myslí, že by to mohlo vypadat". Za dva měsíce si budem moct sednout do našich letounů a zkusit si jak se vlastně lítá ... i když to asi zezačátku bude hodně osekané a nekompletní, jako hangar module.
-
-
-
Dobře nechám se do toho zatáhnout....v čase 0:58 zatáhne Aurora podvozek a ještě 2s stojí na místě *3*
-
-
no me ten pruvan spis pripada jako start harrieru a cekal bych neco ,,cistsiho,, ale nikdo jeste nikdy lod s antigravitaci startovat nevidel, tak dejme tomu...ale zadna slava to neni
-
-
-
-
Ty asi Star Wars a Star trek moc nemusíš. Lodě se tam běžně dostávají do atmosféry bez křídel a trysky pro ovládání směru letu tam taky nejsou. Jen mi jde o to, že nemůžeš srovnávat možnosti vesmírných plvidel z dneška a z doby za X století..
To neznamená, že nechápu co myslíš, v KSP jsem poprvé létal vesmírem jako jojo.. *4* *4* -
-
Lode v ST maji trysky na manevrovani :) RCS thrusters se to jmenuje.
http://en.memory-alpha.org/wiki/Reaction_control_thruster -
SW neresim ale Enterprise manevrovaci trysky ma..
Je mi jasne, ze stejne jako ve fantasy se da i ve scifarne okecat vsechno, ale zrovna tenhle zanr si tak nejak vic zaklada na vysvetlivkach. A pokud vidim raketu v podstate s klasickoidnim vzhledem, ktera ma velkou prosklenou kabinu a nejake dva pidivetraky co maji zarucovat dostatecny vztlak, tak to proste pusobi blbe, zvlast kdyz si ten designer muzu s tou lodi vyhrat jak se mu zlibi...
-
-