Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    http://www.star-citizen.cz/dopis-od-chrise-dogfighting/
    Pokud by někoho zajímal původní dopis od Chrise přeložený do češtiny.
    • OK, reportnu tiscali jako linkfarmu ... se tesim az ti prijdou zakroutit krkem, protoze vypadnou z googla (a ty samo taky).
      • walltar
        *8* Hrůza co budu dělat? Nějakej maník na netu mě vyhrožuje, už se úplně klepu ... smíchy.
        • Spameri jako ty pak chodej brecet ... proc je google vyradil, uz se tesim, budu se valet pozemi ...
          • ty musis mit strasne smutny zivot a strasne maly mozek :D
          • Jestli link na přeloženou celou zprávu od Chrisse je chápan jako spam? Co pak jsou teda ty tvé idiotské odpovědi? Nejdřív si zjisti, co je to spam a pak se valej pozemi jako trapák.

Mimochodem, díky Walltare, v ajině se mi to moc louskat nechtělo.
  • Pekny clanek, sice jsem zklamanej, ze to odlozili, ale tak aspon to bude kvalitnejsi, snad teda :D
  • Uvidíme, podle mě je to dobré rozhodnutí. Z odiciálního Chrisova příspěvku jsou důležité dvě věci.

1a) Nepočítali, že budou mít AAA hru zafinancovanou tak brzy, plán byl ukázat něco, co bude hratelné a přiměje lidi přispět. Tohle ovšem už není třeba, peníze mají a nemusí nic uspěchat.
    1b) Nepočítali, že budou mít AAA hru zafinancovanou tak brzy, otevírají spoustu studií, najímají více lidí, jdou více do hloubky, což znamená, že původní tým 'ztratil čas', když zaučoval nové lidi, seznamoval je s projektem, CryEngine...
    2) Studio v Austinu se stěhuje přes svátky a kdyby byl v modulu nějaký vážnější bug, tak ho nemohou rychle opravit, budou chvíli mít jiné starosti.

Celkově se moc nemění, původní plán byl mít poněkud štíhlejší hru a přidávat věci po vydání, teď si mohou dovolit přidat některé věci rovnou, což je podle mě lepší přístup, ale bude jim trvat déle, počítám, že se posune tak nějak všechno, ale při vydání bude hra lepší, než by byla v prapůvodní variantě i po několika patchích, protože ty přidané věci budou zabudovány hned od počátku.
    • 1a) => berem prachy a serem na vas
      1b) => "jezisku ... dneska sme meli vydat modul ... a mame prd" - uzasny PR predevsim pred vanocema, presne naplnujici to, co sem tu postoval pod jinym clankem. Zacali se klanet penezum, misto aby dodrzeli to, co slibili hracum.
      2) => bozinku, to by byla tragedie ... kdyz v prealfa demu bude bug ...

Penize implikujou to, ze budou vymejslet dalsi a dalsi kraviny do hry, a budou to odkladat porad znova a znova ... az jednoho krasnyho dne prachy dojdou ... a bude tu jen hromada slibu a kde nic tu nic.
      • citat z waltarovho prekladu:
        "Za hrou se teď otáčí mnoho hlav a je celkem dost lidí, kteří nám přejí, abychom selhali."
  • Blue.Shark
    Ani mi to moc nevadí. Lepší, když si dají záležet. Teď někdy nás navíc čeká dvouhodinový živý přenos, kde uvidíme současnou podobu dogfight modulu. To mi stačí :)
  • Očekávané datum vydání rok 2023, ale ode mě to nemáte. Jediný problém je, jestli v té tobě se ještě bude hrát na pc.
    • Shaker
      Nebude, v ty dobe uz budes mit v hlave samomazaci slot na gumovy data dildo, to ti prevede zazitek ze hry primo na lalok :)
  • seprah
    mě se Robertsův přístup zamlouvá a fandím mu. Vývojáři většinou vyhodí alfu prostě s tím, že tam něco je a to, co tam není, nebo nefunguje, je prostě tím, že to je alfa a víc se v tu chvíli neřeší. Možná mám krátkou paměť, ale nepamatuju se, že by někdo nechtěl vydat alfu, protože prostě není dost dobrá. Když se člověk zpětně podívá na alfy některých titulů z minulosti, skoro se až chce ptát, proč s tím vůbec vývojáři lezli ven a radši dál nepokračovali v nějakém non-public testování, nebo jak to vlastně dneska všechno probíhá. U Robertse zatím pěvně věřím, že v každé fázi hry se snaží předvést co možná to nejlepší a lidi na tom makají ostošest... za mě palec hore *4*
    • Mno ... zatim nepredvedli defakto nic, krom hromady slibu. A zatim veskery vyvoj nasvedcuje tomu, ze to dopadne presne stejne, jako uz milionkrat predtim.

Podivej se na Minecraft ... ano, sou tam bugy ... a nikomu to zda se nijak zvlast nevadi. U kazdyho patche se vi davno dopredu co v nem bude, autor to vydal auto alfu ... a vpohode tam postupne dodelaval dalsi a dalsi prvky - nektery i na prani hracu, zatimco si hraci hrali s tim, co meli. A NIKOMU nevadilo ze to "neni dost dobry", nikomu nevadilo, ze to je one man show ... a ne vyvoj za stamiliony.
  • Ehm ... a dalo by se rict "a je to tu" ... tyhle kecy se objevujou zcela pravidelne u temer vsech projektu a vzdycky to jsou pouze kecy - zcela jednoznacne ukazujici na to, ze nezvladaji.

Hraci totiz uplne vpohode vemou polonefunkcni alfu presne tak, jak ji brat maji - ze to je proste nejaky techdemo, kde trebas nejsou textury ... spousta veci nefunguje ... pokud samo videj jak probiha vyvoj => pokud aspon jednou za mesic vyjde patch, na kterym je videt za vyvoj pokrocil.

Uplne stejne se da totiz oargumentovat odlozeni hry ... trebas o 2-3roky - mame spousty penez, chceme aby hra byla lepsi a jeste lepsi ... a az bude za dalsich 20let uplne nejdokonalejsi na svete, tak tu mame dalsiho duka ...
    • Problem je, ze ten clanek tady to podle me nevystihuje presne, lepereceno je to v clanku jen letmo zmineno. Co jsem pochopil ja, tak jde o to, ze se uz drive rozhodli predelat ,,net code,, a nepouzit ten stavajici v Cryenginu. Jenze ten novy bude hotovy az za par mesicu a tudiz by museli dogfight modul dodelat a vydat pro ten stavajici, ktery ve vysledku stejne nepouziji a tudiz by to pro ne byla z velke casti jen ztrata casu a usili a penez.
      • Ehm ... kdy ze to melo vyjit? Dneska? => tohle meli vedet pred 1/2 rokem. Nemluve o tom, ze pokud uz neco slibim, tak proste neni cesty zpet. V opacnem pripade sem minimalne za debila.

Ostatne podivej se na WT ... dtto, naslibovali tanky do konce roku ... a voiala ... jedno velky howno.
        • oni to samozrejme vedeli davno a kdo to trochu sleduje, tak taky nemusel cekat na tohle prohlaseni aby mu bylo jasne ze to na 90% nebude...

a WT ? to jako snad nekdo cekal neco jineho? vzdyt nemeli nic a najednou se objevily clanky tanky do konce roku...naprosto zcestne
  • eStar
    Z indie hry se nám pomalu stal AAA titul a mega projekt. A je jasné že něco takového nelze uspěchat. Můj vzkaz pro vývojáře: Dejte si záležet a ať to vyjde raději později a kvalitní než dřív, uspěchané a zabugované.
    • walltar
      Tak sami developeři o SC vždycky mluvili jako o Crowdfundované AAA hře. Mě to osobně nevadí ... odkládají se i jiné hry. A nehratelná alpha je k ničemu.
    • Pokud sis vsimnul, je rec o prealfa/alfa stadiu hry, ne to vydavani => tezce nezvladaj.
      • lenze viac ako polovica ludi si mysli ze to uz je ako finalna verzia tej casti hry.. to je tak aj pri ostatnych ... uvidime ake to bude ked to vyjde dovtedy su to len kecy
        • Ktera polovica? Pokud si nejaky de…ment neco takovyho mysli, tak at si mysli ... boze...
  • Pokud po několika měsících nebude další odklad tak se nic neděje. Spíš jsou nervozní hráči, kteří si nakoupili velké množství lodí
  • "My Počkáme!" - Rainier Wolfcastle :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit