Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen odkládá alfu soubojového modulu, nebyla by dost dobrá
17.12.2013 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
Neřeš. Hate posty jsou stejně od CoD děcek, které to hrát ani nebudou...
-
aby ses nepokakal pane komensky:c)))
-
sakra tak tomu rikam názor:c))),,,sme teda dostal:c))),,,,takovej je život:c)))
-
Já trochu otočím. Mě nepřijdeš v pořádku ty. Takovej úchylnej znásilňovač interpunkce, až to hezký není. A vůbec, vidět takovou slovní apokalypsu, to je na cenu. Já bych nechal ještě zbytečnýho filosofování a trénoval. Obsah jsem nečetl, něco kolem nechápání, či co.
-
nejdrazsi na vyvoji her (obecne drtive vetsiny softwaru) jsou lidi. nestaci, ze ti lide z neceho musi zit. za male penize nesezenes dostatecny pocet dostatecne schopnych a motivovanych lidi na to aby jsi mohl vytvorit hru velikosti star citizenu. ty penize hori prevazne na platech at uz insource ci outsorce (neni uplne plat, ale taky platis praci lidi). tyhle penize zpet nedostanes. proto by si mel na tyto projekty prispivat jen kdyz si to opravdu muzes dovolit a jsi ochoten se s temi penezmi proste rozloucit. pokud do toho jit nechces nebo nemuzes, tak muzes vyuzit standardni cestu. pockas si na vydani plne verze.
-
Žádné záruky nejsou ... ber to třeba jako investici. Jakou záruku máš, že uvidíš peníze, které si vložil do akcií, nebo komodit? Akorát tady se moc nedá počítat risk/zisk.
Pokud hra nevýjde a peníze nějaké zbudou, tak by je společnost pravděpodobně měla vrátit, ale pochybuju, že by nějaká společnost ukončila vývoj dokud ještě nějaké peníze má. A utracené peníze za vývoj hry se těžko vrací.
A je to reálný problém ... už několika společnostem došli peníze a museli proto nějak najít další. Ale nevím, jestli už nějaká firma takhle prostě hru utla. -
hmm,,,co me na tom vlastne vadi-no ja ti ani nevim ja to proste jen nechapu,,,co s stane když ta hra nevyjde/zrusi vyvoj/,,,vrati peníze??me proste prijde ze dokud to funguje/ta zpetna vazba je supr s tim souhlasim/tak zadnej problém není ale co se stane když ten problém vznikne-jaka je záruka ze když ty prachy do toho dam ta hra vyjde??
-
Spíš bych napsal někteří dali 30$ a jiní 15000$ *1*
-
Říkám ... tak se toho neúčastni. Dost lidí je s tím spokojeno a ti kteří si počkají na lauch nejsou nijak znevýhodnění. Pro ty je to jen plus, protože to otestovala hromada lidí před lauchnem. velké společnosti dělají to samé ... preordery. Jen k němu žádnou alphu nedostaneš, max ti velká společnost nedá nějaký content, který je jen pro lidi co si předobjednají.
Navíc tenhle vstup do alphy je úžasným nástrojem pro developera jak získat zpětnou vazbu ... není to ještě hotové a tak se změny dělají mnohem snáž, než když už máš hotový a otestovaný produkt.
A jestli budou v den vydání v karibiku mě vůbec netankuje ... nejsem závistivec. Pokud se na hře pracuje tak ať si klidně jezdí ve ferrari a nebo lítají ve vrtulnících. Mě jde o to co já dostanu při lauchi ... a u toho nezáleží na tom jestli jsi AAA, indie, nebo malé studio, viz. SWTOR, X: Rebirth.
Takže mě řekni co ti na tom vlastně tak vadí? To že lidi mají peníze a nemají problém je utratit, nebo to že díky ostatním máš šanci si zahrát něco co by jinak nevyšlo? Já nikde žádný problém nevidím ... stejně jak nevidím problém v lidech, kteří si kupují výrobky a Apple ... když na to mají a líbí se jim, tak proč ne? Já si radši koupím Androida za pětinu a jsem taky spokojený. -
Vybrane je necelych 35M
Je rada duvodu, proc to lidi delaji. Stejne tak jako jsou lidi co kupujou hry v predobjednavkach. Stejne jak jsou lidi co si kupuji specielni edice her. Dale jsou lide, kteri maji spousty penez a proste jestli daji 50k na SC, tak jim o nic nejde. Existuji lide, kteri jsou schopni utratit tisice za mounta do WOWka. Dalsi to berou jako investici a treba pocitaji s tim, ze po spusteni prodaji ucet na kterem je nejaka specielni lod mnohem draz, nez za kolik ji kdysi koupili.
Nekteri to proste jen chteji podporit, jini zase berou to, ze takhle za 40$ dostanou balik, ktery jim umozni pristup do alfy a bety a navic origos hra po vydani bude stat pravdepodobne vic...takze usetri
Jinak je vybranych cca 35M $ a je cca 330k uctu = cca 100$/2000kc na ucet, to zase neni tak silena castka...samozrejme nekteri daji 40$ a jini 400$ -
a hry typu CoD,BF3,,,se me fakt netykaj *1* ,,,,ja mam radsi open world,sandbox:c)))
-
hmm,,,prispet,,,no jak rikam ja to neodsuzuju ale prijde me to divny tendle novej trend-CROWDFUNDING-GREENLIGHT-EARLY ACCES,,,,,,,,k tomu rannymu pristupu:pro boha co to je??platit za to ze jim testuju hru???kde to k sakru zijem??,,,,dřív nic takového potřeba nebylo a hry vychazely a jestli tam byl bug tak to resil patch o par mesic pozdejc no ale dnes maj ty hry taky bugy a taky to resej vydanim patche o par mesicu pozdejc a jedinej rozdil je v tom ze jim par hlupaku mezitím nasype love do kapes aby byly v den vydani hry v karibiku a my mohly sledovat UZASNOU lunch party ve velkym stylu kde je na pozadi vydet zapad slunce nad plazi,,,uzasny ale me se s toho chce blejt ........
-
Většina lidí to dělá protože jim nevyhovuje dnešní AAA produkce ... takže klidně pošlou peníze lidem, kteří chcou dělat něco jiného. Vem si, že jsi hráč Space simů ... prostě nemáš co hrát. Potom výjde nové X ... to už člověk začne být zoufalý. Samozřejmě pokud ti vyhovují hry, jako CoD, nebo BF3 tak potom pro tebe nějaký crowdfunding není. Ale pokud chci něco jiného a nechci jen indie dělané na koleně za pár tisíc USD, tak moje jediná šance je Crowdfunding.
Těch 34M co vybrali je hlavně protože už něco ukázali, protože se o nich ví a protože už se na tom podílí víc jak 300K lidí.
V konečném důsledku ... pokud máš takové problémy tak je nejlepší si počkat na vydání. Já nemám problém jim přispět, a každý kdo přispívá na takové věci musí počítat s tím, že se může stát, že nic neuvidí. -
takových peněz,,,, ,,,me by docela zajímalo jak by to probíhalo kdyby ta hra z nějakého důvodu nevyšla-co pak-kde sou ty prachy??,,,ja todle nechapu jak někdo může prispivat na hru která se bude teprve delat??to je podle me nesmysl-spousta lidi do toho narve prachy a pak budou zklamaný ze tam není toto a ze todle by slo lip tak atd.......a uz vůbec si neumim představit co by nasledovalo po oznameni ze vyvoj hry se rusi-co ty prachy??vzdyt tady nejde jen o par tisícovek ale o vic jak 50 mega nebo kolik to je ke dnesku,,,muze se k tomu pls někdo vyjadrit-neberte to jako hate ale todle me fakt trapi,,,,,v krame bych taky nikomu nedal love s tim ze me ten rohlik teprve vyrobi-nevim jakej bude-co když pak ten rohlik bude na prd-co pak vrtej me prachy???,,,me totiž tendle novej trend smrdi-prijde me to jako neakej tunel na hrace,,,,,vyberu mega moc penez a pak jim něco hodim aby se nereklo ze sem nic neudelal a ejhle o zadnej podvod nejde jen my sme zoufalci kteří cekaly něco jiného-vam todle prijde v poradku??
-
kludne mohli vydat tu budget indie za rok, a popri zacat robit aj na tej uber super AAAAAA spica hre ktora mozno bude hotova za 4 roky, na ktorej mozu fanboys fapovat
-
pulka příspěvků hate... přesně kuli lidem jako vy to raci nevydá, abyste nemohli vsude kydat jak to stojí zaprd atd... Kdyz vám EA serviruje ty jejich zvratky, tak o vyvoji nevite nic krom hype, pak to koupite zabugovany nehratlný a tejden čekáte na patche...
Prostě vybrali skoro 20x penez nez puvodne chteli, takže změna plánu z budget indie na AAA indie...
Když se změní podmínky, tak ten kdo se nepřizpůsobí a jede furt postaru je hlupák -
alesi, kdyby si tu newsku nepsal dopoledne (nahozena je dle casu pred 2. hodinou odpoledni), tak bych si myslel, ze si ji psal v 5 rano. je daleko vice krkolomneji napsana, nez je u tebe zvykem. prakticky to neslo cist a kazdou chvili jsem si musel rozebrat strukturu souveti a nezavisle si precist jednotlive vety, abych pochopil co tim chtel basnik rici. neustale skaces z jedne myslenky v jedne vete do druhe myslenky v jine a pak nazpet k puvodni. :DD
s obsahem nevidim problem. nejake zpozdeni je standard u vsech hernich projektu. hlavne kdyz rozumbradove, kteri sezrali salamounovo h*vno a hned se do RSI za toto rozhodnuti strefuji, jsou presne ti sami lide, kteri by ztrhali vydani standardne fungujici prealfy. -
ty musis mit strasne smutny zivot a strasne maly mozek :D
-
a tech par lidi, co na to jeste cekali, zklamal :D
-
oni to samozrejme vedeli davno a kdo to trochu sleduje, tak taky nemusel cekat na tohle prohlaseni aby mu bylo jasne ze to na 90% nebude...
a WT ? to jako snad nekdo cekal neco jineho? vzdyt nemeli nic a najednou se objevily clanky tanky do konce roku...naprosto zcestne