Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen představuje mobiGlas, chytrý systém augmentované reality
2.2.2015 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
JJ to jo.
-
škoda reagovat na tyhle trapný děcka...
-
Nemyslel jsem ingame ale obecně v cutscenách měl podobnou funkci.
-
No v mass efektu nebyla omni tool funkční pokud vím... v SC to bude tvoje funkční rozhraní se hrou. Takže bych řekl, že to je celkem rozdílná funkce.
-
Jasně, chápu největší vesmírný spektákl si může dovolit mít vlastní augmentovanou realitu. *3*
Uvidíme s čím se vytasí dále... zatím to megalomansky vypadá. *4* -
Podobná funkce jak omnitool z mass effect série ale rozhodně zajímavé.
-
Informacni videa STAR CITIZEN ZDE : http://www.star-citizen.cz/forums/vb5/forum/star-citizen/obecn%C3%A1-diskuze/24628-informacni-videa-o-star-citizen
Postupne budu pridavat dalsi asi zitra 3 cast o hangaru modulu.
Jinak naprosto presne jsem trefil ze ta podlaha v hangarech bude rotacni parkovani lodi mezi primarnim a sekundarnima hangarama :)) -
Dik za odpoved, to znie rozumne...
-
Musíš byť veľmi frustrovaný, želám skoré uzdravenie
-
aj ja som blbec :D
-
fantasticke!
-
Myslím, že v redakci už jsou tak otupělý všemi těmi primitivními a lineárními koridory, že když někdo udělá opravdový next-gen, už si ani nedokážou představit, že hra bude dobrá. Doufám, že Star Citizen bude mít úspěch a velcí vydavatelé vystrčí hlavy z p.delí. Takových her by v roce 2015 mělo být mnohem víc.
-
Nepřeju tomu nic špatného, samotný koncept se mi líbí (i když mě tento typ her moc nezajímá), ale aby to nedopadlo jako Arma II ("otevřený svět", spousta možností a techniky, ale tolik chyb, že nebyli opravené ani při vydání trojky). Zkrátka, aby si vývojáři neukousli velké sousto a nedopadlo to tak, že hra bude mít neomezené možnosti, ale taky tolik bugů, které tu "neomezenost" budou limitovat.
-
Nemusíš věřit... před koncem 2016 SC určitě nevýjde.
Bych řekl, že s požadavkama to bude problém... já už to hraju dneska se svým pár let starým PC. Otázka je ale... o kolik náročnější bude bitva s 50 loděma místo s 8 (po optimalizaci) a taky jak chceš hrát... CIG by chtělo mít ve hře 8K textury a ty už asi něco málo zaberou.
Ale myslím, že pokud bys dneska koupil High-end PC, tak při vydání (i když vydání SC, bude něco jako vydání minecraftu... každej už to bude v tý době rok hrát) nebudeš mít problém.
Ale je potřeba si uvědomit, že mluvíme o Robertsovi... on je, co se náročnosti her, celkem nenormální. -
Není nad to, když na hře dělají nadšenci, kteří to dělají více pro splnění svého snu udělat takovou a takovou hru. Zisk je třeba samozřejmě taky, ale není to hlavní tahoun celého projektu. Myslím, že je tam více toho nadšení a proč by si mezi sebou nevypomohli, když to oběma firmám přinese jen užitek.
Super by pak byla fotka, kde dan paří Star Citizen s uhranutým výrazem a Chris dělá to samé při hraní KD: Deliverance :) -
No tak co vím, tak ono ani nejde o sdílení technologií. BHVR pracuje pro CIG, jako outsource společnost a pracuje například na planetside lokacích a nebo na tomhle mobiGlas o kterém se píše v tomhle článku.
Ale pravděpodobně ty znalosti, které získají v jednom projetu použijou i do toho druhého. -
To zní všechno v tom videu tak úžasně, jestli jim to vyjde všechno podle plánů byť jen z 80%, tak to bude úplná vesmírná nirvána :) Jsem fakt zvědavý jaké to bude, až budou finišovat, tak jako tak netrpělivě čekám na další a další updaty a moduly. Koukám taky asi fakt bude třeba ten příští rok rázněji překuchat železo. Ono i kdyby to nedopadlo úplně podle všech těch současných plánů, tak to bude stát za to si to užít s tím Oculusem (snad už v 1440p třeba) pěkně na plné detaily! Čichám podobné opojení, jako jsem měl třeba při vydání Monster3D karty a spuštění Quake2 :)
-
Ja viem, ze cela hra je este v relativne rannej fazy vyvoja a nebudu to este minimalne 1-2 roky kym vyjde oficialne, ale predsa uz teraz musia tusit ake by boli rozumne doporucene poziadavky na PC zostavu,... takze IDEAS ANYONE?
-
Tohle je docela zajimavy fakt a docela pekne to vykresluje jak spolu nezavisle tymy spolupracuji. Warhorse a StarCitizen sdili technologii a StarCitizen s Eternal Crusade dela to same. Ze by podvlikacky pro Space Marines? :D
-
To vypada ze jsi autorovi clanku skocil na spek!