Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po pravni strance by se tomu rikal podvod, pokud by behem kampane neavizovali, ze vzhledem k vybrane castce bude projekt nezmerne vetsi a tim padem nemohou garantovat slibene datum.
  • alien5
    Tak penize UK studia (200 lidi) jsou verejne pristupne kvuli podpore statem hadej kolik meli za rok 2015 a 2016 ? troliku :) nejlepsi je jak tahas ze fusekle cisla a vis **** *1* *1* rovnez je krasnej prehled ZDE : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tMAP0fg-AKScI3S3VjrDW3OaLO4zgBA1RSYoQOQoNSI/edit#gid=1694467207
    Ta krivka porad roste takze vse co jsi nazvracel jsou PLKY ale tak co cekat od pana XY *1*
  • Možná squadron42... 11 let na single hru, to je tak akorát... přesně jak backeři z KS očekávali...
  • fanatickej vrhac penez do cernych der nebudes, ten by neudrzel jazyk za zuby, takze to ani v roce 2022 jeste nebude hotovy *1*
  • Hosi.
    Reknu vam jenon jedno. Jedna cast lidi co se tady navzajem osocuje bude hodne ale hodne sokovana.
    Schvalne vam nereknu ktera, protoze si to chci na jare 2022 vychutnat. *3*
    Preji vam napjate cekani. *7*
  • IQ tak 90?
  • A jen pro zajimavost .... ciste cisla ... https://robertsspaceindustries.com/funding-goals a pripadne https://robertsspaceindustries.com/

    Stredne mesicne nedostanou ani 3M, Za listopad jim to dela vic - asi 6M, ale to je vykyv, kterej nic neresi. Za 3M se da zaplatit +- s odrenejma usima 300 lidi.

    Kdyby tam toho grafu bylo vic, bylo by paradne videt jak nezadrzitelne klesa. Pricemz jestli je to graf prijmu, tak to vubec neznamena, ze to sou penize, ktery maji k dizpozici. Rekneme, ze by meli jeste 50M nasysleno(coz by znamenalo, ze za 5 let utratili neco kolem 120M, coz vubec neodpovida uvadenym poctum lidi - to by totiz znamenalo, ze tech lidi nemuze byt vic nez +-200 pri zapocitani postupnyho narustu). Pri rozdilu prijmu a vydaju 2M sou za 2 roky nasuchu. Coz je spis velmi optimisticka varianta.

    Za dva roky se hra da v principu dodelat, ale ne s pristupem, kdy se vymejslej dalsi a dalsi kravince. A vzhledem k tomu kravinci s prodejem pozemku vse nasvedcuje tomu, ze nasuchu sou vpodstate uz ted. Mozna si tim koupej pul roku, mozna rok.
  • Že je vymodelovaný interiér nemá nic společné s generičností / kvalitou designu. Začínáš těžce vařit z vody. Realita je, že spousta těch lodí ani nevypadá designově nic extra. Problém je v nekonzistenci. Některý mají úroveň, jiný vypadaj, jak kdyby je malý dítě splácalo z lega. A možnost si loďě obarvit snad i na růžovo tomu nasazuje korunu. Mimochodem, grafika/detail =/= design. Holt problém kvantity nad kvalitou, za kterej si ale můžou sami.

    Shrnuto a podtrženo, nemáš nic. Hra je hotová jen z malé části v online, ze singlu ukázali prd, ale ty tvrdíš, že není generická, lol. Sakra, já myslel, že k tomu je potřeba počkat až ta hra vyjde, zahrát si to, vidět příběh, postavy, prostředí a ne jen nějaký artworky a hype kecy. No nic, k tomuhle už asi netřeba nic dodávat.

    Je krásně vidět, jak jedeš na ponzi vlně. Stačí ti jejich každodenní video deníky a trailery na lodě (z těžkých peněz backerů) o tom, co v tý hře možná někdy bude, historie galaxií, kterých má být minimálně 10 plus desítky planet (zatim nemají ani jednu kompletní a jen 3 planety LOOOL) a kravinky typu aliení jazyky. To vše, abys věděl, jak ta hra bude super stylová, se silným story a negenerická. Single si nehrál, nevíš zápletku, postavy nic, v online dokola vozíš bedny, opravuješ sondy a přistáváš na prázdný planety, ale už víš, jak to bude nášlápnutý. Úplnej druhej Star Wars nebo Blade Runner. Ok, hehe. Je vidět, že ponzi hype funguje na jedničku. Pobavils.
  • Blue.Shark
    Sice jsou lodě zvenku i zevnitř propracované do nejmenšího detailu, aby v rámci sci-fi vypadaly realisticky, a pravidelně vychází lore články, ale když myslíš... *15*

    Je mi upřímně jedno, co čicháš, jen tě hrozně rád opravuju a uvádím tvoje nesprávné informace na pravou míru *7*
  • Líbí se mi, jak se oháníš, že nechceš generickou hrou, ale Star Citizen nevypadá zrovna nějak super designově unikátní a originální. Ty lodě nejsou nic extra. Nic, co bych neviděl už ve SW, ST nebo SG. A co tu máme dál? Jo... lore, zápletka, postavy. Oh wait... nic z toho nevíme, protože zatím ukázali prd. Jen artworky.

    Hmm, to skoro zní jako bys jen slepě doufal, že nebude generická. Čichám fanboyismus...
  • Blue.Shark
    Lacinej troll bait, ale zkoušej to dál *15*
  • poxle xy vybrali prachy pouze na 10 měsíců vývoje :DDD to je blb :D
  • naprosto souhlasím, navíc já osobně jsem neviděl nic jiného zatím, než jejich chvástání a sliby.
  • Ještě to ani nevyšlo a už zas tahají prachy, ať jdou do hajzlu.
  • Blue.Shark
    Koukej, kostičky! *15*
  • Copak soudruhu ... kdepak mas tu hru o ktery uz 5 let tvrdis, ze pristi rok uz vazne vyjde?
  • 2Blue.Shark: To bude asi uzasnej zazitek vesmirnej souboj pri 15FPS a min ... nehlede na to, ze pifani lodicek ve vesmiru sfoukne prakticky kdokoli tak za mesic prace v podobe one man show, a to z toho mesice bude 3 nedele zkoumat, jak funguje engine.

    Pricemz narozdil od SC to mozna nebude tak "uzasny a krasny", ale zato to bude zcela funkcni, bude to mit 60+FPS a klidne to zvladne 100+ lodi zaroven.

    A to nemluvim o tom, ze tu je nejmin nekolik f2p games presne na to tema, fungujou vpohode a nevypadaj vubec spatne. Pritom tyhle gamesy zacly vznikat davno po ohlaseni SC a uz sou par let v provozu.
  • Ale to je uplne jedno, protoze o prachy jde predevsim, ta lod se zadarmo nevyrobi. Navic se rozhlidni kolem sebe, libovolna gamesa ktera ma vic nez par kusu techniky je bud naprosto nevybalancovatelna, nebo ta technika funguje jen jako skin se stale stejnejma vlastnostma.

    Pricemz oni jeste nic balancovat ani nezacli, protoze nemaj jak.
  • Protoze zadnej vesmir NEMAJ, takze nemaj co vydat.
  • Jo a proto bylo na KS datum vydani 2k14 ... takze nikdy neslibili datum ... lol. Po pravni strance se tomuhle jednani rika podvod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit