Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen přidává nákup pozemků a mobilní vesmírnou základnu Pioneer
2.12.2017 | Mars Vertigo
191 příspěvků
-
Už jsem se obával, že nedorazíš, abys zkopíroval svoji dva roky starou zprávu *15* Zkus to zhudebnit, možná z toho Michal David udělá muzikál. Můžeš to pojmenovat "Já vás varoval" nebo "Sice ne teď, ale jednou...".
-
Pan je optimista nebo naivista? Kdyby meli neco za 3 roky vydat, museli by dneska mit vicemene funkcni hru. Za ty 3 roky by tak +- byli schopni do ni dodat nejakej obsah.
-
2Bob: Ty prachy uz davno nemaj. Proto potrebujou dalsi.
-
2fak: To je jednoduchy ... matematika. Nekde kolem najdes, ze prej na tom dela cca 400lidi. I kdyby delali prakticky za hezkej usmev = rekneme +-$2k/mesic ... tak to mas 1M mesicne. A to urcite nedelaj, navic k tomu platis kancly, energie ... takze realisticky to mas 5M mesicne minimalne.
Takze jestli tady nakej soudruh tvrdi, ze maj prijmy 1M tejdne, tak to nepokreje naklady. A ty prijmy nezadrzitelne a setrvale klesaj. -
Prodavat JAKEKOLI ingame obsah je cesta, jak JAKOUKOLI hru naprosto POHRBIT.
-
Takze by bobanku za 250M meli mit uz vydanych a hotovych nejmin 500 games.
-
Chtel si rict 2118 ... tomu bych totiz mozna i veril.
-
Sak si to budes moct proste koupit, no ne? Nikdo te prece nebude nutit k tomu, abys ve hre delal cannon footer, proste prihodis 500e ... a voiala.
-
Hele to je easy, kdyz nekdo do neceho natlaci par stovek ecek, tak prece verejne neprizna, ze je naprostej dment. Mno a soudruhum holt dochazej prasule, o lodicky uz asi neni zajem, tak potrebujou zkusit zdimat jinak. Neboj, takovych veci ktery si budes moct (zcela dobrovolne ...) koupit za prachy bude jeste hromadka.
-
Nikdo neříká, že nejsou pozadu. Ale jsou lidé, kteří věří v pokrok a jsou lidé, kteří chtějí za čtyři roky generickou hru. Pro druhou skupinu evidentně Star Citizen není. Já v tom mám pětistovku...klidně ať to vyjde za deset let, já jsem s progresem velmi spokojen, ale tos už asi během naší diskuze poznal *1*
-
Jo a zapominas ze tam bylo napsano : pledged of $500,000 goal *1* *1* *1* *1* takze za 500K rok 2014 ne za 250 milionu dolaru bobanku *1* *15*
-
Pokud uznas, ze ve virtualnim svete muze mit neco funkci, pak je to design. Precti si definici Pytliku :)
-
to si pletes roky
na kickstarteru to jeste sviti cerny na bilym
Estimated delivery Nov 2014 -
Lol, SQ42 ještě ani neukázali. Počítej tak 2018-2019 heh...
-
uz asi skor "tece do bot" :)
pridat fíčuru, kde za realne prachy nakupis kus virtualnej plochy tesne po velkom fiasku s BF2...
to neznie ako najlepsi marketingovy tah teda.
ja uz to nejak ani nesledujem, ale nemal byt tieto vianoce uz vonka Squadron? -
Je ti jasný, že ten "gameplay" trailer byl na alphu 3.0, která teď vychází (vlastně ještě nevyšla lol)? Před 1,5 rokem? Ale jinak ok, vše jede podle plánu, žádný zdržování. Prázdný planety a budovy, bez života a npc, žádný fighty.
Mno nic, za rok tu budou ty generovaný města, že? Teď na to byl "trailer" na CitizenConu. A před tím možná enemáci a fauna na planetách. Nebo až 2019?
.... -
Technicky a teoreticky možná, bobánku... v praxi většina lidi vozí solo zabugovaný krabice, opravujou sondy, kochaj se grafikou v prázdný hře a bojujou s lagama (pokud se nedejbože do něčeho pustí ve více lidech). Bože, ty si ale mimo realitu. Je vidět, že jedeš silně na ponzi vlně heh...
-
líbí se mi jak jsi v jedne vete plynule použil budoucí čas i pritomnost: už tedka bude.
-
Tak krátká věta a tak velká blbost.
-
Jo tohle bude ještě vycházet dlouho... a výsledek už tedka bude dost rozporuplnej *3*