Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak to tady je? buď si člověk koupí dopředu jednu verzi nebo tam může poslat mini injekci co jsem tam koukal, nebo je víc možností jak podpořit?
    • Muzes prispet dle libosti, maji na to primo store. Ale pokud chces mit nejakou lod, digitalni verzi aspon, pripadne pristup do bety/alphy, tak je potreba vzit minimalne Digital Scout, jak psal nize 30$.

Maly prispevek :) https://robertsspaceindustries.com/store/200-shut-up-and-take-my-money
      Digital Scout - https://robertsspaceindustries.com/pledge/68-digital-scout
  • je stanoveno nejake datum vydani ?
    • Kompletni release je az v roce 2015, ale postupne by meli davat k dispozici obsah a to vcetne alphy a bety. Uz nyni je k dispozici Hangar a v nem lod, kterou si muzes prohlidnout. Ted na podzim nebo ke konci roku by mel vyjit dalsi modul.

Other Modules which have been mentioned by the developers (if not officially confirmed) include:
      The Dogfighting Module (estimated December 2013) will allow a limited number of early backers to playtest the ship combat portion of the game against other players.
      The Social/Planetside Module (estimated March–April 2014) will allow backers to experience the 1st person non-combat planet based environment, consisting of various shops and bars.
      Squadron 42/Singleplayer Alpha (estimated August 2014) - little is known at this stage, but it is understood that this module will allow backers to try out the branching single player campaign (known as Squadron 42).
      Persistent Universe/Beta (estimated end of 2014/early 2015) - again little is known at this stage, but it is understood that this module will allow backers to access a Beta version of the massively multiplayer persistent universe (known as Star Citizen).
      Final Release (estimated Q4 2015) - Full commercial release of both Squadron 42 and Star Citizen.
      • ok dik
  • Tahle hra vzbuzuje kolosální očekávání. Já jen doufám, že to pak nebude kolosální p r ů s e r :).
    • To se neobavam. Chris Roberts vi, co dela, ma dost penez a hlavne zadneho dementniho kravataka, co mu dycha na krk kdy ze to bude a dava mu sibenicni terminy.
      • Mno ... penize nehrajou roli, naopak, prave to ze maji (relativne) spoustu penez muze svadet k megalomanii, coz pak vede nutne k tomu, ze se sliby nedaji splnit, a ze ve vysledku (pokud vubec nejaky je) je spousta nedodelku.
  • Uz aby pridali modul, aby se dalo proletet s lodi :)
  • Snad z toho nebude hvězdný krach.
  • XorxoxTalarius
    Vedeli jste ze Star Citizen vyvyji stejne studio jako dela Eternal Crusade? Maji tam dosti na pilno jak se koukam :)
    • walltar
      Star citizena vyvýjí Cloud Imperium Games ... behaviour pro ně dělá některé modely. Pracovali na některých planetách a myslím na konceptech mobiglass.
  • když člověk přispěje, bude si muset kupuvat finální hru nebo ne? :)
    • Plnou hru dostaneš za $30, balík Digital Scout a tam je i jedna loď, Squadron 42 (Singleplayer), samotná hra a zbytek (manuál, pojistné pro lodě a herní měna).
      To jest nejlevnější balík, já dal ještě $10 když probíhala kampaň na KS (za což byla taky odměna), když probíhala kampaň byly ceny odstupňované stejně tak i odměna, teď už ale nepřispíváš spíš než si Kupuješ balíčky.
      • Pořád to jsou příspěvky, i když to není přes kickstarter (tím líp - mín jde bokem na spostředkovatele). Dokonce je možné ještě nyní příspět a teď, co jsem se díval je dokonce 12000 volných slotů do Alphy.
    • Jsou tam primo prispevky a u nich byva napsano, co za to dostanes. Nepocitam ted konkretni koupe lodi nebo nejake dalsi vychytavky.
      Takze treba "Digital Bounty Hunter" https://robertsspaceindustries.com/pledge/70-digital-bounty-hunter dostal Origin 300i a samozrejme pristup do hry a to uz od alphy.
    • XorxoxTalarius
      Mam pocit ze je to podle castky kterou mu das, nedavno jsem se na to koukal
      • a k čemu jsi dospěl? :)
        • walltar
          30$ - finální hra
          40$ a víc - finální hra + přístup do alpha a beta verze. (omezený počet slotů.)
          • Nj a nebo by original backer, co ma tu alpha i beta verzi levnejsi :)
  • Hanzales
    Taky nevím, jestli se na to třepu více já, nebo můj Joystick :)
    • Možný bych kvůli této hře zauvažoval nad Joystickem, naposledy jsem ho použil u ZX Spectra (Didaktiku). :)
      • Shaker
        Uprimne doufam, ze to pujde na mysi a klavesnici treba jako War Thunder... Joystick sem si koupil a nevim, jestli to je tim, ze zrovna na tenhle typ nejsem zvyklej, ale krome blbyho drzeni mi to s nim uz vazne nejde a to sem v Red Baronu 2 byval eso :D
        • Toho bych se nebal, to je zcela jisty. Ostatne zahraj si predchudce. Osobne bych rek, ze jedno z vubec nejlip vyresenych ovladani mysi.
  • walltar
    Po tom livestreamu budou mít 22mil. ani nemrknem. *1*

http://www.star-citizen.cz
  • Pilgrim66
    A to chtel na zacatku 2 :D Tesim se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit