Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz aby pridali modul, aby se dalo proletet s lodi :)
  • Jack1947
    Pani, 21 melounu to by mohlo stacit, na rozjeti neceho i lepsiho. Hra asi by mela bejt minimalne evoluci v zanru vesmirnych strilecek.
  • Tahle hra vzbuzuje kolosální očekávání. Já jen doufám, že to pak nebude kolosální p r ů s e r :).
    • To se neobavam. Chris Roberts vi, co dela, ma dost penez a hlavne zadneho dementniho kravataka, co mu dycha na krk kdy ze to bude a dava mu sibenicni terminy.
      • Mno ... penize nehrajou roli, naopak, prave to ze maji (relativne) spoustu penez muze svadet k megalomanii, coz pak vede nutne k tomu, ze se sliby nedaji splnit, a ze ve vysledku (pokud vubec nejaky je) je spousta nedodelku.
  • Snad z toho nebude hvězdný krach.
  • Viktor_H
    Jestli se na něco opravdu těším, tak je to tohle.
  • Pilgrim66
    A to chtel na zacatku 2 :D Tesim se.
  • A vočem tahlenc hra jako bude ?
    • Ále, ratata bum ve vesmíru...
      • Hm tak to bude hezké.
  • Dobrý by bylo, kdyby přidali pár měst nebo planet, nebo nějaká pěkná základna, jako Citadela v Mass Effectu, aby neměl člověk pocit prázdného mrtvého vesmíru jenže to nevím, do jaké míry je něco takového proveditelné anebo, jestli něco takového už nemají vymyšlené :D
    • Dobry by spis bylo, kdyby si takovy zakladny mohli hraci sami stavet. A samo, prepokladal bych, ze kdyz na zakladne zadokujes, tak ze v hangaru najdes (mimo jine) i tu svoji lod (a budes se sni moct prsit pred ostatnima).
      • Fascinuje mně to fantazírování tady. Kdybyste byli backeři SC, nemusíte si klást tyto dávno zodpovězené otázky, protože tým vývojářů své přispěvovatele velice hutně zásobí informacemi, obrázky, videoblogy a upadaty hangar modulu (temer co tyden). U prvniho Wing Commandera se mi tajil dech a jsem presvedcen, ze Chrisovi se to podari i tentokrat s SC.
    • V mass effectu je citadela fajn, ale ne v takove "volnosti" jako tomu bylo i v posledni verzi ME3. Vicemene jsi se nikam nedostal. Pokud by to bylo opravdu obrovske a dalo se i za nejakym ucelem nekam dojit, tak proc ne.
      • Viktor_H
        Vůbec bych se nezlobil, kdyby se nějaký příští díl série/spin off odehrával pouze na Citadele... Třeba v kůži detektiva C-secu??
        • Shaker
          ME Noire? :D
  • Shaker
    Strizlivej hrac jim posle 40 babek a jednou tejdne se chodi divat do hangaru na svoji Auroru :D
    • Proc auroru? jsou tam i jine a hezci lode :)
      • Shaker
        To je subjektivni a zrovna 300i, ktera jeste spada do kategorie normalni castky penez vypada jako novej model neceho od francouzsky automobilky... S tim, ze tam jeste nemas ani postel ;-p
        • walltar
          Jo 300i se mě taky nelíbí ... já se radši procházím svou Constellation, Freelancerem a těším se na Caterpillara a Starfarera. Sakra tolik těch lodí v hangáru pořád ještě nemám :-(
          • Shaker
            Na jednu stranu je to hezky, ze budes mit tyhle lodi uz od zacatku, ale sam se tim pripravujes o jednu herni slozku (setreni na novou lod za herni menu a nasledna radost z toho, ze tu mrchu konecne mas a muzes s ni litat). Ja tam hodil 40$ kdyz sem jeste nevedel, ze za to cokoliv dostanu jen proto, ze to vypadalo vsechno moc hezky na to, aby to byla pravda, ale chtel sem se podivat do alfy a bety. Ta lod byla jen takovej bonus a stejne si ted rikam, ze nejdriv prolitnu squadron 42 a pak teprve sednu do Aurory (pokud za reputaci nedostanu treba neco jinyho) a budu dal hrat v otevrenym svete...

Navic, co s tema vsema lodema budes delat? Pokud pujde je pujcovat lidem (at uz kamaradum nebo nekomu cizimu za nejakej poplatek), tak proc ne, ale mit sam hangar se 4ma a vice velkyma lodema, neztraci to pak svoje kouzlo? :)
            • Shaker
              Ok, v tom pripade se zcela nezistne a naprosto nepodlejzavsky ptam: MUZU BEJT TVUJ KAMARAD? :D
            • walltar
              Ani ne ... pořád existuje množství lodí, které nemám. A vzhledem k tomu, že jeden z mých sílů je mít 100% lodí v hangáru, tak před sebou mám dlouhou cestu, minimálně, než se dostanu z malých lodí na ty větší. Žádné malé lodě nemám ... koupil sem jen ty velké, které zezačátu poskytnu svojí squadroně aby sme měli co největší výhodu.
        • Ale to víš, že tam je postel :). Měla by být schovaná v té uličce za polstrováním :).
          • Shaker
            jojo, vlk taky sliboval :D
    • Je fakt, ze kdyz sem na jejich webu videl najaky balicky za pomalu $300 a pod ... tak si rikam, ze nektery lidi asi nejsou uplne svepravny.
      • walltar
        Tak pro některé lidi není 300$ zase až tak moc peněz ... sem přispěl něco přes 1000$ a účtem mě to nijak nepohnulo.
        • Hm ... zaplatit za jednu hru tolik, co stoji 20 AAA titulu .... hmm ...
        • Shaker
          Dobre pro tebe :)
      • Shaker
        Pokud na to maji nebo se treba s kamaradama (nebo v klanu/guilde) slozi, tak proc ne? Ale pro normalniho jednotlivce je to prehnany no :)
  • ringmancz
    na konci prvního odstavce vypadlo jedno číslo *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit