Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen slaví 21 milionů dolarů vybraných od hráčů. Co dal?
9.10.2013 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
Tak pro některé lidi není 300$ zase až tak moc peněz ... sem přispěl něco přes 1000$ a účtem mě to nijak nepohnulo.
-
Jo 300i se mě taky nelíbí ... já se radši procházím svou Constellation, Freelancerem a těším se na Caterpillara a Starfarera. Sakra tolik těch lodí v hangáru pořád ještě nemám :-(
-
Dobry by spis bylo, kdyby si takovy zakladny mohli hraci sami stavet. A samo, prepokladal bych, ze kdyz na zakladne zadokujes, tak ze v hangaru najdes (mimo jine) i tu svoji lod (a budes se sni moct prsit pred ostatnima).
-
Hm tak to bude hezké.
-
Ále, ratata bum ve vesmíru...
-
A vočem tahlenc hra jako bude ?
-
jojo, vlk taky sliboval :D
-
Ale to víš, že tam je postel :). Měla by být schovaná v té uličce za polstrováním :).
-
To je subjektivni a zrovna 300i, ktera jeste spada do kategorie normalni castky penez vypada jako novej model neceho od francouzsky automobilky... S tim, ze tam jeste nemas ani postel ;-p
-
ME Noire? :D
-
Proc auroru? jsou tam i jine a hezci lode :)
-
Faktem je, ze takovyhle lidi s klapkama na ocich je spousta :) s tim clovek nic neudela. Prijde mi, ze lidi zalibeni do konzoli maji presne ty klapky na ocich jako myvaji kone a vyrobci konzoli se snazi pres vyvojare nabidnout tu spravnou mrkvicku, aby sli stale dal a kupovali jejich produkty.
-
V momente kdy zaplatis vyvoj, tak cokoliv nad je uz zisk. Tedy tato hra je teoreticky uz vydelecna a k rozvoji nepotrebovala tve zlate konzole. Wow na PC se tez neco uzivi? Hm asi jo, wow oni tam maji i strategie jako je Starcraft a je to vydelecne? Wow, je..
-
Vůbec bych se nezlobil, kdyby se nějaký příští díl série/spin off odehrával pouze na Citadele... Třeba v kůži detektiva C-secu??
-
V mass effectu je citadela fajn, ale ne v takove "volnosti" jako tomu bylo i v posledni verzi ME3. Vicemene jsi se nikam nedostal. Pokud by to bylo opravdu obrovske a dalo se i za nejakym ucelem nekam dojit, tak proc ne.
-
Dobrý by bylo, kdyby přidali pár měst nebo planet, nebo nějaká pěkná základna, jako Citadela v Mass Effectu, aby neměl člověk pocit prázdného mrtvého vesmíru jenže to nevím, do jaké míry je něco takového proveditelné anebo, jestli něco takového už nemají vymyšlené :D
-
Toho bych se nebal, to je zcela jisty. Ostatne zahraj si predchudce. Osobne bych rek, ze jedno z vubec nejlip vyresenych ovladani mysi.
-
Mno ... penize nehrajou roli, naopak, prave to ze maji (relativne) spoustu penez muze svadet k megalomanii, coz pak vede nutne k tomu, ze se sliby nedaji splnit, a ze ve vysledku (pokud vubec nejaky je) je spousta nedodelku.
-
Pokud na to maji nebo se treba s kamaradama (nebo v klanu/guilde) slozi, tak proc ne? Ale pro normalniho jednotlivce je to prehnany no :)
-
Je fakt, ze kdyz sem na jejich webu videl najaky balicky za pomalu $300 a pod ... tak si rikam, ze nektery lidi asi nejsou uplne svepravny.