Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • davidBray
    lže, určitě tolik peněz nemohl vybrat, dyť jak sám píše pc je mrtvé, vesmírné simulátory jsou mrtvé, všichni jsou mrtví dejve .. tvrdí to přede i velcí vydavatelé a ti vědí jaké dělat hry .. tohle nikdo nechce a ani nebude hrát
    • I kapitán Holyster? A co Tod Hunter nebo Selby? Všichni jsou mrví?
    • jestli se k mému PC smrt přiblíží, servu z ní kůži !
    • saburo
      ...a co Todd Hunter?
      • davidBray
        nevím kdo to je :)
        -edit-
        tvl blik :D:D:D
        • Myslel Franka Todhuntera.
          Ten je taky mrtvý, dejve.
    • XorxoxTalarius
      Je zajimave ze tolik lidi ma problem pochopit ironii z psaneho textu, nemyslis? :)
      • walltar
        To bude tím, že psaný text je celkem nevhodný k přenášení takových nuancí jako je ironie ... navíc bych se vůbec nedivil, kdyby někdo tohle napsal a myslel to vážně. Dneska je net plný takových kravin, že člověk nevěří vlastním očím. Bohužel.
        • Black_Hand
          ja nevim ale "vsichni jsou mrtvi dejve" je jednoznacny signal toho o co mu slo.
          • XorxoxTalarius
            Presne jak rikas :)
          • walltar
            Tady to bylo celkem jasný, ale ne všichni znají trpaslíka (znám i pár lidí, kteří ho ze srdce nesnáší).
            • davidBray
              jsem rád, že aspoň někdo :) to pochopil :)
            • walltar
              Né ... kdyby přesvědčil i mě, tak sem ze sebe taky udělal blba v komentářích *4*
            • Black_Hand
              na takovy lidi bych ohled nebral :). mel jsem dojem, ze presvedcil i tebe, ze to myslel vazne.
            • walltar
              Já nevím, ale vzhledem k těm odpovědím si to asi řekli ... *1*
            • Black_Hand
              a myslis si, ze lidi co trpaslika neznaji by si rekli: "tahle veta do takoveho projevu patri a dava tam smysl"
      • davidBray
        pšššt :)) král bramborových lidí má oči všude :)
    • lol :D......možná,že ty tomu nevěříš,ale to je tvůj boj :D ...velcí vydavatelé recyklují furt dokola ty samý věci a kickstarter a indie vývojaři dělají ty pravé revoluce ve hraní...tak laskavě pomlč,díky ;)
      • Nerekl bych ze delaj revoluci ve hrani... spise se vraci do dob 15 let zpet, kdy hrani nebylo urceny pro bezmozky, kterejm staci celou hru drzet jen sipku dopredu a obcas zmacknout krizek. Dnes uz by tezko nejaky studio nacpalo prachy do takoveho Planescape: Torment s hromadou textu a deseti rozsahlejma questama na deset centrimetru ctverecnich obrazovky. Diky Kickstarteru se ale dockame pokracovani.
      • davidBray
        přispěl jsi? koupíš si to? budeš to hrát? :)
    • Kozy
      Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít.
    • a mezitim, za tri miliony let, s z pc vyvinuly dve novy "konzole" (xb1 a ps4) *6*
    • Naposledy co jsem se dival moje PC jeste zilo ale radsi to cestou z prace jeste zkontroluju.
    • Drž hubu :)
  • Očekávání a chutě zatím uspokojilo Star Conflict, nebýt zdejších diskutérů ani o té hře nevím, díky
    • to je ta korejska predrazena f2p co se bojuje asi ve 2 zonach? lol no tak jestli to dopadne takhle tak budou lidi poradne nas...
  • Je to jeho dream projekt, takze to nejspíš neposere. Jsem jen scout backer a těším na sp. ;)
    • Ehm.. Daikatana byl taky Romerův vysněný projekt ;)
    • walltar
      No já v to taky doufám ... ale dream projektů už tu bylo dost. Nic o nemění na tom, že člověk by do toho měl dát prachy jen když je připravený o ně přijít. (Já už jsem mezi Vice a High Admirálem)
  • Prachy na to aby to udělal jak chce má, tak snad to dopadne. Jinak by to mohl být slušný pr*ser. Když u menších projektů se nadává co tam není a mělo tak být a proč to je také atd.
  • Jak to vlastně bude se singleplayerem?
    • Black_Hand
      myslis slibene Squadron 42? co by, co ja vim dela se na nem tak jak bylo slibeno.
      • Nevim, asi :) . Zajímá mě to hlavně v porovnání s Freelancerem.
        • Black_Hand
          Squadron 42 je spis ve vodach Freespace/Wing Commander/Tie Fighter.
      • Mně by zajímal pomět singlu a multiplayeru. Jestli ten sing za ty prachy nebude moc krátký a pod. Kdyby to bylo X3 anebo Freelancer bylo to dobré.
        • walltar
          Má tam být 60 misí v singlu .. neřekl bych, že to bude moc krátké. Ale hlavní složkou bude ta MMO část do té bych řekl půjde nejvíc peněz. Alpha verze Singleplayeru má být hotová někdy v půlce poříštího roku tak se potom uvidí.

http://i.imgur.com/fRY6dRw.png Tohle je roadmapa.
          • Tak trochu se obávám toho social play. Jak moc to bude ve hře vynucené. Tedy dohraji singl a pak tam bude bojovat s hráči v MMO?
            • Dik za objasneni. Ja jsem jim poslal 37 USD uz v listopadu 2012, ale nejak jsem to hloubeji nestudoval. Mne stacilo vedet, ze to dela clovek, co vytvoril serii Wing Commanderu a Freelancera.
            • walltar
              Tak to bude ... singleplayer kampaň nebude přímo propojená. Jen pokud ji dokončíš tak dostaneš výhody (nějaké peníze do začátku, nějakou výbavu, asi zbraň a staneš se občanem ... jak ve hvězdné pěchote) Ale jinak se hrou pravděpodobně propojená nebude.
            • Hmm, ja myslel, ze to bude stejny princip, jako u Freelancera. Tedy SP kampan naprosto neusovisejici s multuplayerem a pak samotny MP.
            • walltar
              Budeš mít na výběr tři typy hraní ...

1. Single player ... 60 misí + datadisky SQ42
              2. MMO ... Presistent universe kde je jeden server pro všechny, asi celkem hodně instancované.
              3. MP ... založíš si vlastní server a na něm si klidně budeš moct hrát sám, ale nevím jak moc rozsáhklá a náročná taková hra bude na PC.

Každopádně v PU by mělo být dost contentu pro všechny ... jak pro velké skupiny tak pro samotáře (nebudeš moct jako samotář udělat všechno, ale nebudeš se nudit) Stejně jak budou části vesmíru, kde bude free PvP a tam by měly být nejlepší odměny (trochu jako EvE)
  • Black_Hand
    je vhodne nezapominat na to, ze roberts ma i investory, kteri finance sroubuji jeste vys. chris rekl, ze potrebuje $20M na kompletni zafinancovani Star Citizen (bez investoru).

Zdroj: https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/12975-The-Aurora-Revealed
  • to jako když si hru nezafinancuju nebudu mit pak po koupi přístuné třeba 3 třídy lodí ? :D
    • Ghost47
      Když se ty peníze nevyberou, tak je nebude mít přístupné nikdo (budou maximálně v počítačem ovládané flotile a nepůjde na nich přistát). Když se vyberou, tak jim dodělají interiér a budou ve hře k dispozici (buď půjdou koupit nebo ukrást).
      • Shaker
        Je to hlavne o tom, ze kdyz se ty prachy vyberou, tak budou pilotovatelny uz pri lauchi hry... kdyz ne, tak pozdeji je pridaji stejne
    • walltar
      Každá loď půjde sehnat hraním ... některé koupit a některé (větší a alienské) obsadit.

Když teď dáš prachy na hru tak to máš levněj a pomáháš hře. Hra při vydání bude tak za 60$.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit