Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Že by konečně v Lucasarts dostali rozum a udělali něco pořádnýho? Jsem hodně zvědavej.
    Absence stealth prvků by mě ale mrzela.
  • zeby konecne po letech neco rozumneho ze sw? se me ani nechce verit.. to by bylo snad po 10 letech... uvidime.. zapsat do notesu budeme bedlive sledovat...
    • Cahir
      Zapomněl jsi na Republic Commando. To byla snad jedná FPS, kterou jsem kdy dohrál. Výborná a zábavná hra od začátku do konce.
      • Díky za připomenutí Commanda, jdu najít CDčka a znova si to po letech zahrát.
      • A taky to byla jedna z mála SW her kde žádná hratelná postava nepoužívala Sílu. A přesto je to jedna z nejlepších SW her co spatřila světlo světa.
      • Jo, Republic Commando je pekna hra a prekvapeni, jak dobre se da udelat konverze z konzoli na PC. Ale jestli byla jedina, tak zkus klasiku Jedi Academy nebo predchudce Jedi Knight 1 a 2. Uplneho predchudce, Dark Forces, uz asi dneska nesezenes.
        • Ale seženeš: http://store.steampowered.com/app/32400/?snr=1_7_suggest__13
          Asi sto let se pracuje i na konverzi do enginu JA: http://darkforces.jediknight.net/downloads.shtml
        • Cahir
          Yep, ty všechny jsem hrál (Academy mi vydrželo hooodně dlouho). To ale nejsou FPS.
          • Stiskni při hře klávesu "P", implicitně změna 3rd/1st pohled. Šerm z pohledu první osoby má jisté kouzlo ^_^
            • Cahir
              Jde o to, že hra obsahuje i jiné, i když osekané, typické RPG prvky. Rozhodně to není čistokrevná FPS.
  • tak že by nakonec Prey 2 akorát v jiném kabátku...?
    • já si teda radši počkám na Prey 2. Tohle vypadá na SW klon GoW :-(
      • Hele co vim, tak na PREY 2 se přestalo pracovat ne?
        Nevím jak to je aktuální, ale asi tak 2-3měsíce zpátky to bylo všude. Že se ten projekt zastavuje
        • to byly zase ty planý poplachy - Prey 2 se jenom přesunulo na 2013
          viz například: http://www.joystiq.com/2012/04/19/prey-2-delayed-beyond-2012-has-not-been-cancelled/
    • přesně to sem chtěl napsat.. Aby na tom korusantu bylo hodně prey:D
  • Hairy_Ass
    Mohli by začít nějakou novou podobnou sérii, jako byla ta o Kyle Katarnovi.
  • deridon
    konečně něco co zní pořádně z univerza SW... Bounty huntery jsem si oblíbil už ve staré trilogii.. jsem zvědav na další informace
  • Velká škoda, že zrušily Battlefront 3... Ale tohle by to snad mohlo vynahradit! *4* Teď už stačí z toho udělat pokud možno nepřeplácanou a nekonzoloidní hru *5*
    • Walldstein
      Nekonzoloidní = taky mě se*e autoheal a checkpointy a mnoho dalších konzolistickejch pitchovin, ale je utopie že to tam nebude
      Nepřeplácaná = joooo to by bylo super, ale mám obavu že to přeplácaj
      • Ne! Ne! Neee, debi_e! Ani nezkoušej stáhnout celkem solidně se vyvíjející diskuzi, ke sra_kám typu, jak jsou konzole špatný! Slyšeli jsme to tu tisíckrát, ty idi_te!
      • Malleth
        Co máš proti checkpointům ? Když jsou dobře rozvržený, tak není problém ne?
        • Checkpointy jsou v pohodě, to quicksave je podle mě větší zlo.
  • pro fanouška SW jako jsem já jedině dobrá zpráva
  • škoda, doufal jsem v nový X-wing ale i tak budu sledovat co z tohu bude...
    • ano, také jsem doufal ve vzkříšení x-wing anebo tie fighter :)
  • Miluji kombinaci bounty hunter - star wars , doufám že to bude podobný nářez jako chystané prey 2 nebo alespoň vzdáleně podobný systém.
  • Walldstein
    Hitman zasazený do prostředí SW...super...na jednu stranu je to opravdu super, ale na druhou stranu se bojim aby z toho nakonec nevznikl kříženec mezi TOR Assasin's Creed a CoD...
    Nemluvě o faktu aby si ulehčili práci tak se na coruscantu budeme pohybovat hluboko dole kde neni takovej provoz a leze se většinou v prostředí srovnatelnym s Aliens...chjó

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit