Přejít na výpis diskuzí
Star Wars 1313 vás dostane do kůže lovce odměn na Coruscantu
1.6.2012 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Že by konečně v Lucasarts dostali rozum a udělali něco pořádnýho? Jsem hodně zvědavej.
Absence stealth prvků by mě ale mrzela. -
zeby konecne po letech neco rozumneho ze sw? se me ani nechce verit.. to by bylo snad po 10 letech... uvidime.. zapsat do notesu budeme bedlive sledovat...
-
-
Zapomněl jsi na Republic Commando. To byla snad jedná FPS, kterou jsem kdy dohrál. Výborná a zábavná hra od začátku do konce.
-
-
Díky za připomenutí Commanda, jdu najít CDčka a znova si to po letech zahrát.
-
A taky to byla jedna z mála SW her kde žádná hratelná postava nepoužívala Sílu. A přesto je to jedna z nejlepších SW her co spatřila světlo světa.
-
Jo, Republic Commando je pekna hra a prekvapeni, jak dobre se da udelat konverze z konzoli na PC. Ale jestli byla jedina, tak zkus klasiku Jedi Academy nebo predchudce Jedi Knight 1 a 2. Uplneho predchudce, Dark Forces, uz asi dneska nesezenes.
-
-
Ale seženeš: http://store.steampowered.com/app/32400/?snr=1_7_suggest__13
Asi sto let se pracuje i na konverzi do enginu JA: http://darkforces.jediknight.net/downloads.shtml -
Yep, ty všechny jsem hrál (Academy mi vydrželo hooodně dlouho). To ale nejsou FPS.
-
-
Stiskni při hře klávesu "P", implicitně změna 3rd/1st pohled. Šerm z pohledu první osoby má jisté kouzlo ^_^
-
-
Jde o to, že hra obsahuje i jiné, i když osekané, typické RPG prvky. Rozhodně to není čistokrevná FPS.
-
-
-
-
-
-
tak že by nakonec Prey 2 akorát v jiném kabátku...?
-
-
já si teda radši počkám na Prey 2. Tohle vypadá na SW klon GoW :-(
-
-
Hele co vim, tak na PREY 2 se přestalo pracovat ne?
Nevím jak to je aktuální, ale asi tak 2-3měsíce zpátky to bylo všude. Že se ten projekt zastavuje -
-
to byly zase ty planý poplachy - Prey 2 se jenom přesunulo na 2013
viz například: http://www.joystiq.com/2012/04/19/prey-2-delayed-beyond-2012-has-not-been-cancelled/
-
-
-
přesně to sem chtěl napsat.. Aby na tom korusantu bylo hodně prey:D
-
-
Mohli by začít nějakou novou podobnou sérii, jako byla ta o Kyle Katarnovi.
-
konečně něco co zní pořádně z univerza SW... Bounty huntery jsem si oblíbil už ve staré trilogii.. jsem zvědav na další informace
-
Velká škoda, že zrušily Battlefront 3... Ale tohle by to snad mohlo vynahradit! *4* Teď už stačí z toho udělat pokud možno nepřeplácanou a nekonzoloidní hru *5*
-
-
Nekonzoloidní = taky mě se*e autoheal a checkpointy a mnoho dalších konzolistickejch pitchovin, ale je utopie že to tam nebude
Nepřeplácaná = joooo to by bylo super, ale mám obavu že to přeplácaj -
-
Ne! Ne! Neee, debi_e! Ani nezkoušej stáhnout celkem solidně se vyvíjející diskuzi, ke sra_kám typu, jak jsou konzole špatný! Slyšeli jsme to tu tisíckrát, ty idi_te!
-
Co máš proti checkpointům ? Když jsou dobře rozvržený, tak není problém ne?
-
-
Checkpointy jsou v pohodě, to quicksave je podle mě větší zlo.
-
-
-
-
pro fanouška SW jako jsem já jedině dobrá zpráva
-
škoda, doufal jsem v nový X-wing ale i tak budu sledovat co z tohu bude...
-
-
ano, také jsem doufal ve vzkříšení x-wing anebo tie fighter :)
-
-
Miluji kombinaci bounty hunter - star wars , doufám že to bude podobný nářez jako chystané prey 2 nebo alespoň vzdáleně podobný systém.
-
Hitman zasazený do prostředí SW...super...na jednu stranu je to opravdu super, ale na druhou stranu se bojim aby z toho nakonec nevznikl kříženec mezi TOR Assasin's Creed a CoD...
Nemluvě o faktu aby si ulehčili práci tak se na coruscantu budeme pohybovat hluboko dole kde neni takovej provoz a leze se většinou v prostředí srovnatelnym s Aliens...chjó