Přejít na výpis diskuzí
Star Wars 1313 vypadá jako z nových konzolí
5.6.2012 | Adam Homola
53 příspěvků
-
Nic extra na tom nevidím, je to sice hezké ale myslím že současné konzole to rozjedou úplně v pohodě...
-
Já nevím jak vy, ale tohle rozhodně není ukázka z PC verze :D copak si nikdo nevšiml při te střelbě jak špatně "neplynule" zaměřuje? to jde jedine s ovladačem... tak budto opravdu testuji na PC s připojeným ovladačem a nebo mají jen embargo na next gen konzole :))) a asi jsou první co jdou ven s ukazkou ze hry a jeste hrde vykrikuji jak je to jen na high end :D co ti chudáci co mají mainstream? to aby šetřili na nové... zas nějaký marketingový tah... :)))
-
Naposled jsem hrál hru z prostředí hvězdných válek - The Force Unleashed a mě osobně to nesedlo.. tohle vypada mnohem lépe, alespon zatím co jsem viděl ..Ta atmosféra je působivá.. pokud mě přesvědčí do vydání, tak ji na mou PS3 koupím *4*
-
Ono je to taky trochu tím, že se mi na konzoli těma gamepadama prostě hraje lépe, když je to 3th person (a ještě lépe s možností automatického zaměřování) a krycím systémem. Ale na PC to zas nechci vidět, tam chci rychlý, přesný 1st s perfektí AI. Přeci jenom myš, je myš.
-
Spoilery se dávájí do tagů a ne do závorek
-
Lando: "Don't call me Master!" Vuffi Raa:"Yes, Master." *15*
-
Fakt. Je to skor iba sikovna hra tienov. Aj ked to vyzera dobre...
-
Takze "nabidka" je to, ze mi oni podstrcia 3rd person a moja "poptavka" je 1st person? Tu nerozhoduje hrac, bohuzial. Z noveho deus exu, aj ked zboznujem jednotku, som bol tiez polovicne sklamany. Dnes sa preda kadeco, ale nie je to ukazovatel kvality. Iba ak pre kravatakov. *9*
-
Ked mienia vydat takuto nie jedi hru, tak snad sa casom dockam a budem si moc zahrat trebarz aj za Landa Calrissiana alebo robota Vuffi Raa? *14* Alebo Boba Fett? Momentalne citam knihy o Solovi, ale precital som aj tie o Landovi.
-
chod na brigadu
jezisek neexistuje) -
Presně, ten cover system mi už taky leze krkem. (+1)
-
ježíšku na křížku, ať nové hry rozjedu aspoň ještě dva roky
-
Až na ten jeho retardovaný výraz v obličeji. *15*
-
To by mě docela zajímalo jak můžeš v tomhle vidět tyto dost rozdílné hry. Jediné co je spojuje, že jsou z 3tí osoby, toť vše.
-
Tak tohle vidím poprvé ,co hra v gameplayi vypadá lépe než ve videosekvenci.Tento titul určitě nemine fanoušky Star Wars.Lepší ,než nějake Force Unleashed ,tam nebyla ta pravá Star Wars atmosféra ,zde jí citím.At tvůrce provází síla ,a dovedou titul k perfektnímu kousku.
-
Jasně, že ze začátku nebudou mít nextgeny tolik využitý potenciál, přesto čekám určitě víc ... s dnešníma možnostma a hw co to má mít je tohle teda těžce nevyužité.. nic moc. Tohle bych bral jako současnou top grafiku, ale nextgen ? Ale jděte ... zív.
-
nad tim už jsem taky uvažoval.. stačí si porovnat první a poslední uncharted pro PS anebo ty gears ale i tak... čekám víc... doufám že tohle bude aspoň full HD, 60FPS a nějaký čupr dupr vyhlazování *1*
-
Prijde mi to jako standartni Uncharted 3 grafika/scena/vsechno. To chtelo hodne fantazie.
-
Moc toho teda neukázali. Graficky to vypadá parádně....ta jedna chodba.
Ale díky faktu, že že půjde o M rated hru a že tou stylizací se snaží navázat na filmy je dojem zatim pozitivní. -
Tak jasně, jenže vydavatelé se budou vždycky snažit zaměřit na cílovou skupinu zákazníků,ze které jde nejvíce peněz, což je bohužel mainstreamovej hráč,co chce běžet koridorem a držet při tom Xko. A o těch rozmlsanejších hráčích v čr a sr bych polemizoval, zvlášť když se podíváte že velká spousta lidí hraje jenom minecraft,CS 1.6,WoW aj. Tohle je samozřejmě jenom můj zkreslený názor ale říkám to jak to vypozoruji u svých známých co hrají hry. Ale člověka co by dohrál původní Fallouty znám jenom jednoho:D