Přejít na výpis diskuzí
Star Wars 1313 vypadá jako z nových konzolí
5.6.2012 | Adam Homola
53 příspěvků
-
fakt to nieje Jedi? podla toho ako tam skakali musia mat midichloriany aj v prdeli podla vsetkeho :)
....a pripomina mi to vsetky hry ktore vysli poslednych 5 rokov (ME, Kane & Lynch, Dead Space..etc etc) -
-
To by mě docela zajímalo jak můžeš v tomhle vidět tyto dost rozdílné hry. Jediné co je spojuje, že jsou z 3tí osoby, toť vše.
-
-
nějak nechápu nadšení autora článku. Hra zase nějak extrovně nevypadá a nebo já pro oči nevidím. Rozhodně je mezi těmi hezčími, ale takové rozplývání?
-
-
Fakt. Je to skor iba sikovna hra tienov. Aj ked to vyzera dobre...
-
-
Jasně, že ze začátku nebudou mít nextgeny tolik využitý potenciál, přesto čekám určitě víc ... s dnešníma možnostma a hw co to má mít je tohle teda těžce nevyužité.. nic moc. Tohle bych bral jako současnou top grafiku, ale nextgen ? Ale jděte ... zív.
-
Na dnešní konzole vynikající grafika... Ale jestli tohle má vyjít na next gen tak bych asi čekal víc...
-
-
Podívejte se jakou měly grafiku launch tituly na xbox 360...(Gun,Q4) a jakou mají ke konci životnosti (GoW 3, Crysis 2). Myslím že očekávat něco více je dosti naivní:D Imho to Star Wars vypadá k*revsky dobře..
-
-
nad tim už jsem taky uvažoval.. stačí si porovnat první a poslední uncharted pro PS anebo ty gears ale i tak... čekám víc... doufám že tohle bude aspoň full HD, 60FPS a nějaký čupr dupr vyhlazování *1*
-
-
-
Tohle jsme dostali místo Kotor 3 ?
-
-
Místo kotora 3 tu máme spíš tu srágoru Old Republic
-
-
Old republic není špatná hra, bohužel to nemusela být za každou cenu MMO.
-
tady zas nekdo sezral vtipnou kasi
-
-
-
takže na konzolích to bude vypadat mnohem hůř a na pc to na max stejně rozjede tak každej 10 člověk
-
Tak tohle vidím poprvé ,co hra v gameplayi vypadá lépe než ve videosekvenci.Tento titul určitě nemine fanoušky Star Wars.Lepší ,než nějake Force Unleashed ,tam nebyla ta pravá Star Wars atmosféra ,zde jí citím.At tvůrce provází síla ,a dovedou titul k perfektnímu kousku.
-
Z predvadecky je videt nasledujic: Naskriptovanost (nic proti ni), vyborna animace postav, skvele osvetleni. Z dema je mozne vysledovat koridorovst a znacne omezeny prostor k realtime renderingu = male mnozstvi polygonu. To by tedy nemelo rozhodne znamenat extremni narocnost na dnesni PC. Pokud ano, pak je to spatne napsane. Na konzole jako 360tka to mozna bude moc, ale na normalni PC rozhodne ne. Po prepnuti do TPS se z toho stava naprosta cover tuctovka. Zatim zbytecny HYPE, at predvedou neco vic k svetu.
-
Až na ten jeho retardovaný výraz v obličeji. *15*
-
Moc toho teda neukázali. Graficky to vypadá parádně....ta jedna chodba.
Ale díky faktu, že že půjde o M rated hru a že tou stylizací se snaží navázat na filmy je dojem zatim pozitivní.