Přejít na výpis diskuzí
Star Wars 1313 vypadá jako z nových konzolí
5.6.2012 | Adam Homola
53 příspěvků
-
Zase 3rd person s cover systemom? *7* Ked tam bude aj plnohodnotny 1st person, tak som nic nepovedal, OK. *1*
-
-
Ked mienia vydat takuto nie jedi hru, tak snad sa casom dockam a budem si moc zahrat trebarz aj za Landa Calrissiana alebo robota Vuffi Raa? *14* Alebo Boba Fett? Momentalne citam knihy o Solovi, ale precital som aj tie o Landovi.
-
-
Lando: "Don't call me Master!" Vuffi Raa:"Yes, Master." *15*
-
-
Presně, ten cover system mi už taky leze krkem. (+1)
-
-
Zase Star Wars typu Force Unleashed - prečo neurobia niečo na sposob KOTORu do pekla *10*
-
-
Protože u toho musíš i číst a myslet.
-
-
i kdyz byl kotor super, tak ne kazdej ma rad tahovej zpusob her a cteni a mysleni je asi pravda no :)
-
-
-
Prijde mi to jako standartni Uncharted 3 grafika/scena/vsechno. To chtelo hodne fantazie.
-
Grafika sice příjemná, ale na zadek si z toho teda nesedám. Víc už mě na tom láká ten slibovaný "dospělácký" příběh.
-
A kde je ta next-gen grafika? to vypadá jak každá druhá hra.. rozhodně to nemá na Crysis 2, Metro 2033 atd. Však to má akorát hezký efekty, ale detaily jsou tu tam.. tohle musí jet i na xboxu 360. Ale známe to... Jak LucasArts tvrdili že Force unleashed nevyšlo na PC protože by to neutáhlo tu grafiku, přitom to vypadá dost trapně.. jenom Hype...
Kéžby radši udělali pokračování Jedi Knight, Kotor a Battlefront *16* -
Já nevím jak vy, ale tohle rozhodně není ukázka z PC verze :D copak si nikdo nevšiml při te střelbě jak špatně "neplynule" zaměřuje? to jde jedine s ovladačem... tak budto opravdu testuji na PC s připojeným ovladačem a nebo mají jen embargo na next gen konzole :))) a asi jsou první co jdou ven s ukazkou ze hry a jeste hrde vykrikuji jak je to jen na high end :D co ti chudáci co mají mainstream? to aby šetřili na nové... zas nějaký marketingový tah... :)))
-
-
S ovladacem muzes hrat i na PC.
-
Těžko by v tom případě zmiňovali, že to jede na hardwaru od Nvidie.
-
-
Teda po přečtení článku jsem čekal větší nádheru *6*