Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: Battlefront II obsahuje skryté menu s kosmetickými úpravami
30.11.2017 | Václav Pecháček
55 příspěvků
-
kdyby to trvalo tak 30 minut, mozna by to druhy nejlepsi bylo, ale je to zoufale roztahany
-
Nojo protože nerměl ten správnej hlas, na druhou stranu si ho moc často bez masky neviděl tak to tolik nevadilo.
-
Rogue One a EP7 je podle mého galaktická nuda. Dle mého je to horší než např. Skrytá Hrozba..
-
To nerozporuju...je tzo i logický, ale aby byl každej druhej stormtrooper mi přijde ujetý
-
líbí se mi, jak se domníváš, že máš patent na vkus *5*
-
No ale na druhou stranu tenhle "restart" se nedá srovnat s SW z roku 1977+ prostě až ted jsem viděl jak neskutečné věci dokázali nasnímat s použítím žádné nebo minimem počítačové technologie, to dneska kdy každej film přetýká tolik počítačem až už to ani vtipné není.
-
Hlavně je to asi jediné ladění SW do válečného filmu, kterého se kdy dočkáme...
-
Já tím rozhodně nemyslel IMDB ani CSFD, vycházel jsem z toho, co jsem slyšel v komunitě.
-
LOL, hell yeah.
-
vzhledem k tomu co jsem napsal v tom na co reagujes je pro me hodnoceni naprosto irelevantni zalezitost :) to prijde roztomile zase me. Staci kouknout na csfd a ty nejvice prehajpovane prazdne, infantilni donekonecna nadstavovane marvelovky napr. jsou tam "zivotnimi filmy" nekterych "hodnotitelu".. :D takze slovo hodnoceni je hodne zavadejici.
-
Mě to nějak zvlášt nevadilo v lečems lepší než Force awakens ... ale tak já viděl snad poprvé SW odzačátku až pár týdnů zpět(na Cool)...
-
George Lucas?
Ten na to řiká asi todle:
http://www.dailymotion.com/video/x3ufumo -
a co to s tim má společnýho, když ve starý trilogii jich v půlce galaxie napočítáš pět a v novodobých filmech jim je každej druhej? Nějakých 20 let mezi 3. a 4. epizodou rozhodně neni v rámci galaxie nějakej úsek, kdy by se měla etmologicky rapidně změnit populace
-
Neřikám, že nový prequel trilogie je úplnej odpad (krom 1. epizody) a 3. mám i rád...jen to přeci jen mohlo být uděláno líp a o to víc mrzí promrhaná první
-
Mě se strašně líbí, když někdo obhajuje svůj vkus racionalizací, je to takové roztomilé :) Obecně je RO hodnocený jako druhý nejlepší díl...
-
napsal a sel si dat prazdnou strerilni prkennou strilecku SW BF2 *1* *1* *1* *1*
-
me to treba nic nereklo :) so what. Jeden stary dil z 80 let min. stoleti si za me da celou nobodobou serii do kapsy.
Je to pravda 1. jsou prachy a tupa masa s minimalnimi naroky. Nebo naroky jaky jim vymele PR do hlavy kdy vi ze je to pecka jeste nez vlezou dokina, kde jen vypnou mozek zlhtnou par wow efektu a i kdyz je to jen pozlaceny hoW no tak utikaji na csfd dat 5 hvezd *15* *15* stejny je to bohuzel i s hrama. Jsem moc rad za lidi jako napr. AngryJoe, ktery sice zlomku masy ovci dokaze otevrit oci ale i to se pocita a v konecnym dusledku urcite dokaze zahybat s cislama trzeb techdle tech zhovadilych prznicu. -
Jasně, třeba Rogue One, nejhorší filmové zpracování SW, že? ;)
-
No, zatím to vypadá spíše na anitfany - samá mínus, žádné argumenty, a to mě to jsem byl otevřený korekci.
-
Disney a EA to je dvojka, jeden przní film za filmem a druhý hry, opravdu bych si přál vědět co George Lucasna to vše může říkat... Opravdu nerozumí, že se toho vzdal opravdu ne...