Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: Battlefront II obsahuje skryté menu s kosmetickými úpravami
30.11.2017 | Václav Pecháček
55 příspěvků
-
Pozor fanboy EA na obzoru ... to zase budou zblitky
-
Přesně tak. Ale vysvětluj to místním tupcům.
-
Mně se zase nejvíc líbilo, jak na konci Kenobi otrhal otravného hereckého neumětela Anakina jako sedmikrásku. *4*
-
Greivouse fakt nemiluju...vzdyt je to matlak, co tvrdi, jaky nema trenink a jediny, co dovede je roztocit mece ... uplne trapny
-
Taky i růžový Vader se žlutými puntíky je lepší než celá EP7. Ale to je vlastně cokoli :-(
-
ženský tam začaly cpát úž dávno před hrou...
-
no nejtrapnější byla obiwanova otočka v původní trilogii... cringe af... no ale prequly mají taky spoustu nedostatků. Popravdě co je dobré na prequelech jsou kloni, soundtracky, dooku moul a grievous (nebo jak se to píše LuLz), souboje a design. Rozhodně prequely lepší jak EP7. Původní trilogie už může působit trochu směšně, ale stejně jako staří alieni, terminátoři atd je to prostě poklad kinematografie a zasluhují nekonečný respekt za to co za fenomén rozjely. Osobně však při maratonu nemám problém kouknout jak na původní trilogii tak na prequely a nyní i na rogue one... EP7 byl odpad a bojím se, že další díly od JJ lepší nebudou
-
phantom menace je nuda
clony utoci je lepsi
ale pro me revenge of the sith je nejlepsi dil cely sagy, moc se tam nemotaj demhenti typu c3po nebo jar-jar, vader je za hvezdu a spojuje to obe trilogie -
Ženy v imperiální armádě byly, na řadě pozic.
-
A jak lhalo? Řeklo, že nejde narušovat lore třeba jinobarevnými uniformami. To, co se odkrylo (neviděl jsem video) je systém, který je postavený na rasách pro rebely (v souladu s lore) a na značení oddílů u impéria (v souladu s lore), něco obdobného jsme měli už v BF I. Nebo jsem něco minul?
-
škoda že Dartha Vadera daboval černoch
-
Canon, nebo legendu :D tak Phasma se taky musela nějak vypracovat na to kde je.
-
Já bych to nazval jak EA opět lhalo až růžového Vadera vydalo ...
-
EA by už radši neměla nic nikde vytrubovat do světa..jen si víc a víc škodí...ať si vemou příklad Hello games :-D ty dělali mrtvýho brouka a pak vydali několik updatu co Nomans sky posunulo na nový level.
-
Prequely jsou skvela ukazka toho jak spatne se da napsat scenar.
-
Zajímavý názor. Asi jako kdyby milovník burgerů z McDonalda kritizoval luxusní restauraci za fádní menu.
-
Prequely jsou skvělý, jako celek až na pár subjektivních částí. Každej miluje greivouse, fight mezi Yodou a Sidákem, Maula... za mě ty filmy měli spoustu super nerecyklovanejch částí stár wars a miluju podrace 8-)
-
Není nic trapnějšího, než wannabe cgi...
-
Prequely jsou daleko lepší než originální trilogie s oldschool efekty, trapně vypadajícími světelnými meči a naprosto nudnými bitvami, včetně těch se světelnými meči.
Epizodu III do dnes považuji za jeden z nejlepších filmů vůbec, zatímco u Epizody V jsem před koncem málem usnul. -
prequely>>>>>>>>>>>EP7