-
Návrhy "paní recenzentky" na vylepšení by mě taky zajímaly. To by bylo, jak se říká, hodně "rich" :)))
-
škoda kampaň je dosť slabá grafiký nadherná ,ale je to suché bez citu ta hra potrebuje niečo ako teraz v novom COD s kampani výbušnosť , súcit , ale tu je fakt to same ako v BF1 iba trening s postavami čo Váš čaká v multiplayeri . Čakali sme Kampaň super a dostali sme iba nič všetko už ukázali v Traileroch.
Multiplayer je super graficky prepracované , hlavne súboje v lietaní -
http://www.metacritic.com/game/playstation-2/star-wars-battlefront-ii?ftag=MCD-06-10aaa1h . Toto je metacritic link ktory mate vo verdikte. Hodnotenie hry na Battlefront z cias Playstation 2 :D
-
Neobhajuju mikrotransakce a není to random nick.
Kdybys pozorně četl, tak by ti došlo, že se zaměřuju na hratelnost hry, nikoliv na obchodní praktiky, které stejně během přestřelky neřešíš.
Bohužel ale patříš do skupiny o které mluvím, která je schopná jen jednoduchého uvažování "mikrotransakce = hra je špatná".
Zkus mě přesvědčit o opaku a řekni, co je na hře tak špatného, že si zaslouží 5/10. -
sakra, už jsem se rozhodl, chci RTS star wars hru zasazenou do období invaze yuuzhan vong... nová trilogie od overrated Abramse je stejně kravina a původní geniální trilogie a ucházející prequely už jsou moc ohrané... sice preferuji canon, ale tam se stejně vždy hraje za ty samé strany konfliktu, tak alespoň nějakou jinou éru...
-
neumi to nalinkovat na spravny hodnoceni
http://www.metacritic.com/game/pc/star-wars-battlefront-ii
0.8 to bude v segmentu AAA nejspis rekord *1* -
Ta hra je tak skvela, ze to musis cpat ostatnim. *15* Zajimavy jak se tu najednou objevuji random nicky co porad dokola obhajujou mikrotransakce.
-
Recenzi nemá cenu ani číst, lepší hned jít číst komentáře! :-D
-
Ha, už EA nestojí za to platit recenze v česku! Good job :) (y) 9.0 usec score fak off :D wth
-
Ano, zdá se že jen minimum lidí tu chápe, jak je hra vlastně dobrá.
Dnes frčí nenávidět mikrotransakce a začíná se to podepisovat i na recenzích.
Hra je krásně hratelná, bez bugů, vypadá luxusně, nově obsahuje singleplayer (což se paradoxně projevuje jako mínus, protože jej lidi kritizují a z nějakého neznámého důvodu díky němu očekávají, že BF2 je singleplayer titul s mulťákem jako bonus, ačkoliv je to přesně naopak :D ) a systém progrese je na podobné úrovni jako u konkurence (např. Destiny 2). Nepočítám oblíbené hry typu WoT, kde se grindí stovky hodin.
Takže jo, hra si 5/10 nezaslouží - to je podprůměr, který většinou získávají hodně špatné hry, které jsou zabugované, nedodělané, krátké či nudné.
Zajímalo by mě, co by dle recenzentky titul musel mít navíc, aby dostal aspoň 7-8/10 (tzn. aby z něj byla lepší hra - odstranění mikrotransakcí u většiny hráčů nerozhoduje o tom, zda je střílení soupeřů baví či ne, pokud jsou tedy objektivní a jde jim o hraní samotné, nikoliv bojkot obchodního modelu) :D
To jen tak pro zamyšlení nad objektivitou a racionalitou kritiky. -
ales je hrozny podla mna ...najviac to bolo vidiet ked dal BF One vysokanske hodnotenie a potom v streame zazival uplne muky lebo lebo nič nešlo tak ako chcelo ....
-
stačilo dať edit príspevku
-
Jako by člověk nikdy neudělal žádnou chybu co ? *7*
-
Lol to jsou lamy.
-
A co ti na základní verzi nedávalo smysl? Neberu ti to, jen mě to zajímá.
-
Tohle je můj subjektivní názor, ME2 bez DLC mi na připadal jako Návrat Krále v kino sestřihu oproti Extended verzím.
-
Tak je vidět, že jsi četl pozorně.
Jasně jsem řekl že single je slušný na poměry DICE a série Battlefield/Battlefront, ne
'Skvost a vrchol co hra nabízí'. Jedná se o primárně multiplayer hru, haló :) -
Kdyz to vezmu kolem a kolem, vlastne je to dobra strategie (JA TO ROZHODNE NEUZNAVAM-pro poradek). Proc, ptate se? Odpoved je jednoducha a vlastne jsou dve. Dokud hraci plati (a plati a vzdy budou, bohuzel) za mikrotransakce dlc a vse, tak se jim to obrovsky vyplati a obrovsky jim to vydela, muzou kaslat na nejakej bojkot hracu kteri tam utraci nadale, dokud to vydelava. Podivejme se na call of duty, ta stejna situace, podle narku hracu by ta znacka mela byt uz davno mrtva, presto neni, protoze sice nadavaj ale dal plati. Btw, cod ww2 je porad ta stejna sra*ka co posledni roky, jen to ma vyssi hodnoceni kvuli ww2, single dejme tomu ale multiplayer se ke korenum vubec nevratil, zbesila scifi strilecka v prostredi ww2.
A pak je tu druha vec, az se hraci hromadne na*erou jako ted, a budou v tom dostatecne dlouho pokracovat, stejne EA nekrachme, ne, zmeni politiku, daj pryc mikrotransakce daj pryc vse a jejich prumerny a nekdy podprumerny hry budou vynaseny do nebes za neco co tam melo byt v zakladu. -
Jaké DLC k ME2 jsi potřeboval, aby hra dávala smysl? Já teda nepotřeboval vůbec nic. Už vůbec není pravda, že by chybělo 50 % obsahu.