-
to: Cap Konnius - jestli ten trapný a odflaknutý 5hodinový singl považuješ za skvost a vrchol co hra nabízí, tak se na mě nezlob, ale s tím nelze souhlasit, hře toho do skutečného singlu/hry chybí opravdu hodně, ale je vidět že EA nejen tebe za ty léta bídy (hrách s tématikou SW) naočkovalo opravdu dost, vlastně jsi schopen přehlídnout a přijmout jejich politiku (teď nemyslím mikro-transakce) a nejhorší je, jak píšeš že jsi s tím spokojen.
První SWB byla čirá hrůza a druhý díl je o pár procent stejný hnůj a tím se mám spokojit ? To ani omylem. Nač EA sáhne, to dokonale poj**e a nejhorší je, že hloupé stádo se již spokojí s tím ho**em co EA nabízí, proto se nenžraná politika této rádoby firmy nikdy nezmění. -
Je nehratelná? Není.
I to pay to win je nafouknutá bublina. I s fialovou kartou je výhoda minimální. Naopak, podívej se, co dostali lidé, kteří do hry dali 100 dolarů. 80% šedých karet. Je to velký vztyčený prostředníček od EA platícím hráčům, jeden velký scam a money grab. Ale pokud se rozhodneš nedat přes cenu hry ani pětník, nikdo, kdo tam (dokud to ještě bylo zapnuté) nasypal majlant tě nepřeválcuje.
Každá karta se dá vycraftit. Zbraně se odemykají hraním za třídu. Pořád se ptám, proč je hra tímto zničená? *4*
EA znovu již postopadesáté myslelo, že vydojí maximum, a postopadesáté jí to pláclo přes prsty. Hra samotná tím ale IMHO trpí jen minimálně.
Takový Mass Effect 2, kde při vydání chybělo 50% contentu a bez DLC v podstatě příběh nedával smysl, na jejich chamtivost doplatil mnohem víc. A já se ptám, kde byl bojkot tenkrát.
Tentokrát se dělá z komára velbloud, a co se týče implementovaného obchodního modelu, naprosto s tím souhlasím - je potřeba tuto h*jzltaktiku dostat do popředí pozornosti - ale s tím, že DICE udělalo velmi solidní hru a dalo najevo, že velmi pozorně naslouchá feedbacku, to nemá nic společného, což bohužel spousta hráčů, včetně tebe, úspěšně ignoruje. -
Jo, můžeš mít v jádru dokonalou hru, ale když ji totálně zničíš obchodním modelem tak, že je pro většinu hráčů skoro nehratelná, tak si to nezaslouží dobré hodnocení. Stejně jako když má hra otřesnou optimalizaci. Jak chceš ohodnotit pozitivně něco, co nemůžeš hrát?
-
Je mi líto, že to s těmi mikrotransakcemi tak dopadlo a ještě že Disney zakročilo. Ale...
Víc líto mi je, že drtivá většina recenzentů kvůli tomuto ožehavému tématu úplně zapomněla na to, jak se hra hraje a co se vyvinulo odminula. Když si totiž vzpomenu na jedničku, bylo to zklamání nad zklamání. V podstatě žádný singleplayer content, multiplayer contentu co by se za nehet vešlo (4 mapy), žádné vozidla za rebely, velmi repetetivní, arkádová a oproti sérii Battlefield hloubku postrádající hratelnost (zbraně se snad daly napočítat na jedné ruce, stupidní powerupy), nevybalancovanost (Han Solo blaster, koukam se na tebe), otřesná ovladatelnost stíhaček a tak bych mohl pokračovat.
Pravdou je, že Battlefront I přes vše uvedené sklízel 7/10 až 9/10 všude po světě, a tak mně nejde do hlavy, jakože dvojka má 5/10-6/10. Bezmála všechny výše uvedené bolesti jsou totiž vyřešeny a máme zde hru, která se imho hraje skvěle.
- Zpomalená, rozvážnější a víc taktická hratelnost po vzoru Battlefield.
- Class system.
- System battle points pro chytřejší a ferovější udělování hrdinů, special charakterů a vozidel.
- MNOHEM více contentu při launchi - všechny éry, více map a variace na dostupné mapy, více hrdinů, zvýšení, vozidel
- VELMI SLUŠNÁ kampaň pro jednoho hráče - uvědomme si, že singleplayer byl vždy pro Battlefield jedhohubkovym přívěškem a to co vyšlo zde je spíše tím lepším v singleplayer portfoliu DICE.
Opět bych mohl pokračovat. Nechci vypadat, jako člověk zaplacený EA, odsuzuji jejich money-grabbing greedy politiku a možná si hra zaslouží selhat v recenzích a hlavně kasovně, aby se korporace poučila, ale upřímně - mně ta hra dává téměř vše, co mi chybělo na jedničce a sakramentsky mě baví.
A tedy pokud se chcete přidat k bojkotu ale jste fanoušky FPS a star wars, mrkněte na to alespoň někdy za rok v akci :) P.S. abych nepsal jen pozitiva, velmi mi tentokrát ve hře chybí coop mody, na kterých jsme si s přáteli užívali spoustu zábavy v jedničce. -
Replay dal 6/10 s tím že odsoudil mikrotransakce a slabou nabídku modů. Takže s tím já souhlasím.
No vypadá to počkat tak na první rozšíření a pak se uvidí navíc v té době spadne i ta cena. -
Jestli má hra palouček s respawnem nebo 50 generických lokací (např. hrady a dungeony ve Skyrimu) tak to je slušná designerská bota. Bohužel MMO se z toho konceptu nevymanily ani za ty dvě dekády. Singleplayer hry jsou na tom o dost lépe. Tedy pokud to není něco typu Far Cry.
-
To by byla hrůza to by mě ani nebavily číst recenze, bob je takový ten nudnější troll ale zřejmě mu to dobře funguje takže stále se snaží... kolikrát se dozvíme zajímavé věci jako že je třeba součástí nějakých vědců. Celý den urputně studuje vědecké složité posudky.
-
Ale jo, je. Kdyby nebyla tak maj vsechny hry, filmy apod. stejne hodnoceni vsude a od vsech a nebylo by treba vicero recenzentu ;€
-
Origins je jako špatná hra? OK :D.
-
Přesně tak ale u mmo se to pochopit dá, proto takové hry nehraju a mám klid *3*
-
RPG jsou dost slozite na vyvazeni. nekdo nasbira xp na postup rychleji nez by chtel questy/dungy/apod a nekdo se pizla treba s malymi potvurkami 10x dele. oba zpusoby jsou o.k.
OBECNE je problem kdyz i idealni zpusob hrani se natahne na destiky hodin. tam je schovany grind(rutina, nuda, drina)
jako hrac mohu tolerovat trochu grindu pokud mne hra bavi, ale nesmi se to prehanet!
hra neni prace, clovek se ma odreagovat.
proto rozumim "zaty" a souhlasim s "n"
.
recenze je pekne napsana. -
Je otázka co považuješ za grind, prakticky všechny RPG kde sbíráš XP jsou ve své podstatě grind, jen záleží na míře a rychlosti postupu. Jestli to působí přirozeně a adekvátně nebo musíš jít na palouček a hodinu tam zabíjet respawnující se potvory aby ses vůbec mohl pohnout dál v přívěhu.
-
Nic jako únosná mez grindu neexistuje. Grind je vždy špatný v jakékoli množství. Život je příliš krátký na to, abych zabíjel čas grindem :-)
-
nerad bych se dozil ty doby, kdy budou v zaveru recenzi bezny odstavce typu
grind je jeste na unosne urovni / grind uz presahl unosnou mez
to aby potom clovek hledal recenzenta se stejnym prahem bolesti -
Subjektivní to není pokud recenzent o dané problematice něco ví a je schopen kritického myšlení.
-
Pochybuju :)
-
Ten pán mluví aha píše moc dobře.
-
Neni
-
Naštěstí jsem si před vydáním zahrál betu. Uvažoval jsem o koupi jen kvůli světu SW. Hratelnost mě ale vůbec neoslovila.
-
Odkaz hodnotenia metacritics je na starý battlefront.