-
Tak EA za tu docela dlouhou dobu co mají práva na Star Wars dokázalo vyprodukovat jen dvě debilní střílečky *1* Mohli udělat alespoň nějakou strategii typu STAR WARS™ Empire at War, ale oni to takhle poserou. *1*
Od EA jsem nic nekoupil už dlouhá léta a vypadá to, že už asi nikdy nic nekoupím -
Nebo nemá tu edici pro socky kde jsou operátoři o dost dražší...
-
Tak tyhle hry nebyli o matchmakingu snad nikdy to je celkem omluva, jak to bude based on mmr tak to nikdy nebude fér. Ty chyby jsou už horší.
-
Jakou premiovou měnu ale myslel jsem samozřejmě levnější postavy za 1000 ty cos vymenoval toby chvíly trvalo. Tohle ale není takový grind dá se to zmáknout ( i když ti tam podsouvaj starter pack)
BF2 je o něčem úplně jiným. -
To by ale chudák bob nesměl potřebovat k četbě slabikar...
-
Nahlásil jsem tě nazval si mě pablbempíčou a debileem
-
To hochu, se budeš musezt ještě hoodně snažit a prokázat se že si hoden odpuštění tak rychle to bohužel nepůjde *2*
-
Ja len tolko, ze singleplayer je vlastne cisty tutorial, aby ste si vyskusali vsetko pred tym ako zacnete hrat multi.
-
Problém je v tom, že ani ten multiplayer u Battlefront 2 není žádný zázrak. Většina hráčů si na něj jenom stěžuje
(dlouhé čekací doby než začne zápas, nevybalancovaný MatchMaking, chyby serveru kdy vás hází do úplně prázdných her kde jste sám, atd. atd.)
Samozřejmě vývojáři (prý) berou v ohled zpětnou vazbu hráčské komunity a pracují na zlepšení, ale recenzent hodnotí hru v jakém stavu ji má a ne v jakém stavu by jednou v budoucnu mohla být!! -
Je mi strasne lito ze jsem bez procteny cely diskuze napsal neco co uz tu nekdo zminil. Dokazes mi to nekdy odpustit?
-
^ BEWARE, TROLL!
Bobe, táhni zpátky tam (peklo), odkud si přilezl.
V reálu je to naopak, kdo se má dívat na ty skoro půl hodinové videorecenze, kde se recenzent snaží předvést klady/zápory hry.
Mnohem praktičtější je zhutnění podstatných informací do textu, který si každý prolétne za 2-3 minuty. -
vývojáři nezmrvili hru per se, to je vina distributora a hlavního akcionáře (EA), který jim řekl, že tam prostě budou mikrotransakce a oni jenom musí vymyslet systém, aby to lidi nutilo nakupovat.
Kdo chce kam, pomozme mu tam... EA by si už konečně mělo uvědomit, že hráči nejsou idioti a že je nemůžou takhle ojebávat. -
Šárka má docela koule. ;D
-
Jestli sam pracujes v nejake firme, prijdes na to. Muzes si myslet cokoliv, delal bys veci jinak a lepe...ale proste nemuzes
-
To je naprosto nova informace!
-
Mate metacritic nalinkovanej na spatnej Battlefront... Teda na dobrej Battlefront.... no proste si to fixnete :D
-
Jak je možný, že vývojáři s X letou praxí a pohádkovým budgetem takhle domrví hru?
-
podle mne by bylo lepší delat videorecenze. imo tyhle texty se nikomu stejne moc nechce číst
-
ja bych sel jeste o dva body niz, ale jinak souhlas s recenzi *6*
-
ten pablb na obrazku je taky takova píčajako jseš ty? drž už hubudebile