Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bavíme se o Battlefront II, která je 99% zaměřená na coopko?
    Hele to je jako ten Rainbow Six o kterým se bavíme - je tam singleplayer "trénink", ale hra je dělaná na mulťák - to samý Star Wars.
    Jestli tu všichni očekávají singleplayer hru, tak hodnocení a argumenty smysl dávaj, ale tuhle hru je opravdu třeba brát jako primárně pro více hráčů jako PayDay 2, Killing Floor 2 (kde člověk může hrát sám, ale obírá se o hodiny zábavy) apod. A tam je to teprve grind... nějak mi nejde do hlavy, proč lidem vadí grind v mulťáku, kterej je designovanej tak, aby se hrál desítky hodin pořád dokola...
  • Ristoro
    Nová hra má hodnocení 69, user score se tu nikdy nepíše, nicméně to nemění nic na tom, co jsem napsal.
  • Jasně, 100-200 kreditů za zápas a postava stojí 12500 kreditů... za dvě hodiny :D
    Možná sis koupil dvě postavy za prémiovou měnu, kterou jsi dostal na začátku, a za kterou sis mohl koupit maximálně dvě nejlevnější postavy...
    Nebo jsme každej hráli jinou hru :D
  • trošku naivní predstava. zaprvé jim jde o vydelávaní penez, ne o hráče nebo hratelnost nebo whatever. za druhé máš taky naivní predstavu jak funguje EA, Dice a pod. společnosti. To je továrna masové výroby her a vyvojari to nedelají se srdcem, jsou to proste delníci u pasu (obrazne rečeno). proste osm hodin sedíš u počítače a deláš textury a mas hru u zadele
    ti "chamtivci" jsou proste jen akcionári, jejich poradci a vedení společnosti:
    https://www.ea.com/executives
  • nj dali si hodne záležet, ten samej engine, všechno to samý akorat reskin postaviček. naivita
  • Jack1947
    Právě že ted to vyznívá kještě mnohem hůř než BF1 které si aspo na pár blbostí nehrálo ... no hrálo ale dalo se to celkem. Tak jsem čekal něco lepšího mp tady podělali svojí zabředeností do nějakého grindlu...
  • jamar28
    Tam jde především o multiplayer a jo, věřím tomu, že si fakt dali záležet na tvorbě toho prostředí, strojů, postav atp. Jinak ta kampaň je fakt nic moc, ale na poměry DICE to je velký pokrok. Vzpomeň si na BF1.
  • Jack1947
    Envy tedy závist v překladu mluví asi za vše

Ale jo hrál a už ani nechtěl dohrávat protože ten poslední Chaper4 je jen prachsprostej grind na prrachy. Jo to se dicvím že se to nezmínilo v Levelu to třeba zmíněno bylo na konci v recenzi že to je jen u konce prachsprostej grind ale na driuhou stranu se tam dá vypomoct prý i ingame měnou.
  • Jack1947
    Nepřišlo protože Ea sežere a pak vyzvrací kostru nějakého studia...

No nevím jestli na 6hodin dlouhé kampani nebo kolik se potily několik let. ( Když to má ještě hodně klišoidní příběh) To mě mrzí že tu kampan pokazily čekal jsem lepší BF1.
  • Jack1947
    a Rainbow Six Siege by mělo nějakých -8/10 (protože tam si na odemknutí postavy vyděláte za několik desítek hodin).

Konkrétně tak odzačátku o free víkendu jsem si pořídil asi 3 postavy ale jo pravda asi 2 hodiny plus free kredity mi to zabralo *6*
    To snad jedině ten GRW je v cajku i když taky nevím nějaké mikrosrance tam jsou.
  • Jack1947
    Viděl ale nehrál ano vadí mi matchmaking kterej není úplně vždy fér a staví mě proti lidem na podstatně vyšším levelu s již upgradlými zbraněmi ale na druhou stranu je to i tak zábavné. Včera jsem u toho strávil 8 hodin v kuse :D ( ono to nikdy nebylo úplně fér jen je tam těch perků na vylepšení zbraní trochu více).
  • Jack1947
    Usa chce zakázat nebo pokymn byl z unie ? *7* Naděje tu je vždycky ale jen proto že se to dostalo tak rychle i do neherních médií... spíš to vidím tak že se bude vzpomínat na de kdy se EA podřeklo ale za pár měsíců ticho pěšině a nakonec vždyt o nic nejde lutboxy se nějak zredukujou mikrotransakce zůstanou a pojede se dál protože proč ne.

To mu se řiká být realista, lutboxy mi nevaděj ale jak už se zmínilo nemsí se to násilně cpát do hry aby to byla jako nějaká dodatečná (nutná) funkce. Tady to přepískly ale v ve skutečnosti to vadit moc nebude, nízké hodnocení proto že se ted dští sýra na EA ale jako u cvšeho dejme tomu pár měsíců a ono se to uklidní.
  • jamar28
    Je mi vývojářů líto. Představte si, že roky pracujete na nějaké hře, ještě k tomu ze světa Hvězdných válek, které jste jako děti zbožňovaly, dáváte do toho všechno a pak přijde nějaký vymletý blbeček z vedení a řekne vám, že do hry musíte dát idiotický systém progrese, o kterém sami víte, jak zákazníky nakrkne a podělá celou hru. Ale holt vy jste jen vývojáři, vy přece nerozumíte tomu, jak se vydělávají peníze. A jako třešnička na dortu - ještě pak musíte sledovat, jak ten totální fail PR oddělení totálně trapně omlouvá ("chceme, aby hráči zažívali pocit pýchy").

Teda aspoň doufám, že to tak je a to rozhodnutí fakt přišlo jen od pár chamtivců.
  • To samí třeba Call of Duty: WWII a dostalo to víc , Kampaň nebudu hodnotit ale Multiplayer je děs (horší a méně zábavnej jsem snad neviděl) to aspoň v Battlefrontu II za něco stojí.
  • PS: Hlavně že recenzentka dala Middle-Earth: Shadow of War 8/10 ačkoliv mikrotransakce tam byly snad ještě horší...
    No, čekam tak 30 mínusů, protože tady hru asi nikdo nehrál, protože vlastně ani nemusí, jelikož jsou tam lootboxy, tak je to automaticky blbost :D
  • Aha, takže v roce 2017 je jedním z nejdůležitějších kritérií hodnocení hry přítomnost mikrotransakcí a systém progrese...
    Hm, to by Killing Floor 2 muselo dostat 2/10 (protože ani za 400 hodin nenaexpíte všechny perky na maximum) a Rainbow Six Siege by mělo nějakých -8/10 (protože tam si na odemknutí postavy vyděláte za několik desítek hodin).

Hlavně se svést na nenávistné vlně, protože mikrotransakce... nebo že by protože EA?
    Silně pochybuji, že je hra tak špatná, že si 5/10 (což mají běžně krátké, nudné, zabugované hry) zaslouží.
  • Neřekl bych, ten HATE byl tak obrovský, že se to dozvěděli lidi i ti co se o hry moc nezajímají, takže bych v tom viděl naději... Nehledě na to v Britanii se to prodává hůře než jednička a USA chce zakázat nebo spíše omezit ty lootboxy, takže naděje tu je...

BTW: Na hrej to dostalo 2/5, takže taky nic moc s tou hrou to EA fakt podělali...
  • Jack1947
    Ono je to ve výsledku buřt jestli ta hra dostane takové hodnocení protože to lidi koupili a koupí, nakonec se naučíme žít i s lůtboxy protože nám nic jiného vlastně nezbyde... *7* *12*
  • Tleskám, recenze a finální hodnocení více než výstižné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit