Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja bych sel jeste o dva body niz, ale jinak souhlas s recenzi *6*
    • podle mne by bylo lepší delat videorecenze. imo tyhle texty se nikomu stejne moc nechce číst
      • ^ BEWARE, TROLL!
        Bobe, táhni zpátky tam (peklo), odkud si přilezl.

V reálu je to naopak, kdo se má dívat na ty skoro půl hodinové videorecenze, kde se recenzent snaží předvést klady/zápory hry.
        Mnohem praktičtější je zhutnění podstatných informací do textu, který si každý prolétne za 2-3 minuty.
        • velice primitivní pohled. recenze muže trvat i par minut a na kvalitní videorecenzi se rad podívam když je dobra, jako ty od angry joa. Když v práci celej den čtu náročné vedecke pojednání, tak se mi už doma číst nechce. Ale chápu že lopaty jako ty to mají jinak *11* *11*
        • To by ale chudák bob nesměl potřebovat k četbě slabikar...
  • Tleskám, recenze a finální hodnocení více než výstižné.
  • michaliuz18
    bohuzel, EA je jedna velka papalašska iluminatska firma ktora znicila meno nejednej dobrej firme ... kedysi . Teraz rychlo rychlo spravte hentaku takuto hru ,nacpite tam mikrotransakcie aby sme este viac zbohatli lebo sme nenazrane studio a chceme hracov zodrat pretoze su to ovce . Skoda dice, skoda biowaru, skoda vsetkych firiem ktore EA odkupilo
  • Meow
    Recenzi nemá cenu ani číst, lepší hned jít číst komentáře! :-D
  • Je mi líto, že to s těmi mikrotransakcemi tak dopadlo a ještě že Disney zakročilo. Ale...
    Víc líto mi je, že drtivá většina recenzentů kvůli tomuto ožehavému tématu úplně zapomněla na to, jak se hra hraje a co se vyvinulo odminula. Když si totiž vzpomenu na jedničku, bylo to zklamání nad zklamání. V podstatě žádný singleplayer content, multiplayer contentu co by se za nehet vešlo (4 mapy), žádné vozidla za rebely, velmi repetetivní, arkádová a oproti sérii Battlefield hloubku postrádající hratelnost (zbraně se snad daly napočítat na jedné ruce, stupidní powerupy), nevybalancovanost (Han Solo blaster, koukam se na tebe), otřesná ovladatelnost stíhaček a tak bych mohl pokračovat.
    Pravdou je, že Battlefront I přes vše uvedené sklízel 7/10 až 9/10 všude po světě, a tak mně nejde do hlavy, jakože dvojka má 5/10-6/10. Bezmála všechny výše uvedené bolesti jsou totiž vyřešeny a máme zde hru, která se imho hraje skvěle.
    - Zpomalená, rozvážnější a víc taktická hratelnost po vzoru Battlefield.
    - Class system.
    - System battle points pro chytřejší a ferovější udělování hrdinů, special charakterů a vozidel.
    - MNOHEM více contentu při launchi - všechny éry, více map a variace na dostupné mapy, více hrdinů, zvýšení, vozidel
    - VELMI SLUŠNÁ kampaň pro jednoho hráče - uvědomme si, že singleplayer byl vždy pro Battlefield jedhohubkovym přívěškem a to co vyšlo zde je spíše tím lepším v singleplayer portfoliu DICE.
    Opět bych mohl pokračovat. Nechci vypadat, jako člověk zaplacený EA, odsuzuji jejich money-grabbing greedy politiku a možná si hra zaslouží selhat v recenzích a hlavně kasovně, aby se korporace poučila, ale upřímně - mně ta hra dává téměř vše, co mi chybělo na jedničce a sakramentsky mě baví.
    A tedy pokud se chcete přidat k bojkotu ale jste fanoušky FPS a star wars, mrkněte na to alespoň někdy za rok v akci :) P.S. abych nepsal jen pozitiva, velmi mi tentokrát ve hře chybí coop mody, na kterých jsme si s přáteli užívali spoustu zábavy v jedničce.
    • BF1 a BF2 byly top pářky. Už jenom to, že tyto nové tituly nedosahují jejich kvalit, o celých deset let později, je na strašlivou facku kriketovou pálkou přes celou držku. Jen si chvalte 5 hodin kreténského singlu, však ho tam dávat nemuseli. (vs Galactic Conquest a možnosti přidat boty...). Nejlepší je, jak se snaží prosadit, že lootboxy a získávání nového vybavení dá hráčům pocit zadostiučinění a dobrého pocitu ze hry. Já si třeba pamatuji, že dříve se mp hry hráli hlavně proto, že tě bavilo hrát tu hru.
    • Ano, zdá se že jen minimum lidí tu chápe, jak je hra vlastně dobrá.
      Dnes frčí nenávidět mikrotransakce a začíná se to podepisovat i na recenzích.
      Hra je krásně hratelná, bez bugů, vypadá luxusně, nově obsahuje singleplayer (což se paradoxně projevuje jako mínus, protože jej lidi kritizují a z nějakého neznámého důvodu díky němu očekávají, že BF2 je singleplayer titul s mulťákem jako bonus, ačkoliv je to přesně naopak :D ) a systém progrese je na podobné úrovni jako u konkurence (např. Destiny 2). Nepočítám oblíbené hry typu WoT, kde se grindí stovky hodin.

Takže jo, hra si 5/10 nezaslouží - to je podprůměr, který většinou získávají hodně špatné hry, které jsou zabugované, nedodělané, krátké či nudné.
      Zajímalo by mě, co by dle recenzentky titul musel mít navíc, aby dostal aspoň 7-8/10 (tzn. aby z něj byla lepší hra - odstranění mikrotransakcí u většiny hráčů nerozhoduje o tom, zda je střílení soupeřů baví či ne, pokud jsou tedy objektivní a jde jim o hraní samotné, nikoliv bojkot obchodního modelu) :D

To jen tak pro zamyšlení nad objektivitou a racionalitou kritiky.
      • Návrhy "paní recenzentky" na vylepšení by mě taky zajímaly. To by bylo, jak se říká, hodně "rich" :)))
      • Ta hra je tak skvela, ze to musis cpat ostatnim. *15* Zajimavy jak se tu najednou objevuji random nicky co porad dokola obhajujou mikrotransakce.
        • Neobhajuju mikrotransakce a není to random nick.
          Kdybys pozorně četl, tak by ti došlo, že se zaměřuju na hratelnost hry, nikoliv na obchodní praktiky, které stejně během přestřelky neřešíš.
          Bohužel ale patříš do skupiny o které mluvím, která je schopná jen jednoduchého uvažování "mikrotransakce = hra je špatná".
          Zkus mě přesvědčit o opaku a řekni, co je na hře tak špatného, že si zaslouží 5/10.
          • Kdybys byl objektivni ty, tak ze sebe nedelas saska. *3*
    • Ristoro
      Jo, můžeš mít v jádru dokonalou hru, ale když ji totálně zničíš obchodním modelem tak, že je pro většinu hráčů skoro nehratelná, tak si to nezaslouží dobré hodnocení. Stejně jako když má hra otřesnou optimalizaci. Jak chceš ohodnotit pozitivně něco, co nemůžeš hrát?
      • Je nehratelná? Není.
        I to pay to win je nafouknutá bublina. I s fialovou kartou je výhoda minimální. Naopak, podívej se, co dostali lidé, kteří do hry dali 100 dolarů. 80% šedých karet. Je to velký vztyčený prostředníček od EA platícím hráčům, jeden velký scam a money grab. Ale pokud se rozhodneš nedat přes cenu hry ani pětník, nikdo, kdo tam (dokud to ještě bylo zapnuté) nasypal majlant tě nepřeválcuje.
        Každá karta se dá vycraftit. Zbraně se odemykají hraním za třídu. Pořád se ptám, proč je hra tímto zničená? *4*
        EA znovu již postopadesáté myslelo, že vydojí maximum, a postopadesáté jí to pláclo přes prsty. Hra samotná tím ale IMHO trpí jen minimálně.
        Takový Mass Effect 2, kde při vydání chybělo 50% contentu a bez DLC v podstatě příběh nedával smysl, na jejich chamtivost doplatil mnohem víc. A já se ptám, kde byl bojkot tenkrát.
        Tentokrát se dělá z komára velbloud, a co se týče implementovaného obchodního modelu, naprosto s tím souhlasím - je potřeba tuto h*jzltaktiku dostat do popředí pozornosti - ale s tím, že DICE udělalo velmi solidní hru a dalo najevo, že velmi pozorně naslouchá feedbacku, to nemá nic společného, což bohužel spousta hráčů, včetně tebe, úspěšně ignoruje.
        • jamar28
          Jaké DLC k ME2 jsi potřeboval, aby hra dávala smysl? Já teda nepotřeboval vůbec nic. Už vůbec není pravda, že by chybělo 50 % obsahu.
          • Tohle je můj subjektivní názor, ME2 bez DLC mi na připadal jako Návrat Krále v kino sestřihu oproti Extended verzím.
            • Tak jasne, ale stale Navrat krale v kino versi byla stale plnohodnotny film, stejne jako ME2 je plnohodnotna hra. V obou pripadech (jak extended cut tak DLC) jsou pridany veci ktere dejovou linku rozsiruji, sle nijak nemeni jeji jadro.
            • jamar28
              A co ti na základní verzi nedávalo smysl? Neberu ti to, jen mě to zajímá.
  • zdeeneek
    Naštěstí jsem si před vydáním zahrál betu. Uvažoval jsem o koupi jen kvůli světu SW. Hratelnost mě ale vůbec neoslovila.
  • Odkaz hodnotenia metacritics je na starý battlefront.
    • Lol to jsou lamy.
      • Jack1947
        Jako by člověk nikdy neudělal žádnou chybu co ? *7*
  • Grafika AAA her a nápady z indie scény, snad to někdo dá časem dohromady. Indie scéna většinou nemá na grafiky a AAA hry zase jedou až moc na jistotu a je to nuda bez inovace. Ještě by mohli velkou část financí z marketingu přesunout přímo na vývoj, to by pomohlo jak sůl. PR jim jde, ale když to potom vyjde, tak už jim ty lži a mazání medu moc lidí nezbaští.
    • Taková už existuje, jmenuje se Zaklínač 3 :)
  • Tak, ten výčet toho jak EA všechno mrvý je, bohužel, pravda.
    Oni jsou extrémně posedlí penězma a "mikrotransakcema" tak, že to ani neni možný. Když jsem byl malej, měl jsem rád The Sims. Dobrej chill. Ale byl jsem chudý dítě bez peněz, tak jsem si to stáhl. Biliony a biliony velkej souborů, kde přídavek byl (beze srandy) 4 trička od Dieselu, že bych do toho nenavlíkl ani svýho imaginárního psa. Návod na instalaci na dvě hoďky a pak zklamání. Dneska si hry už jen kupuju (navíc updaty, online prvky.. podpora vývojáře.. stáří) a nehodlam dát za takovou pitomost 15 tisíc. Obzvlášt dát za 4 trička 800.
    Miloval jsem Dungeon Keeper, dneska primárně používam tablet, cestuju a PC nemam. Nová verze! Výsledek? Credit Card reader. Upa mi z toho bylo smutno.
    Ale to je všeobecně problém Google Play, zoufale volam pro změnu i tam, protože GP (a každej store), je žumpa. Jen hry předělaný z PC a multi-platform se daj hrát a to jsou hry x let starý (Heroes bez datadisku a generátoru map, Max Payne 2, BG a ID [domrvenej Beamdogem, ale buďme rádi za tabletovou verzi i přes to dojení, za kvalitu peníz utrousim], XCOM, Worms.. atd.., zbytek jsou jen grafický, hnusný a nechutný japa hábity bez pointy a jen na placení, ale děti jsou jak na tripu a jednorožec okouzlí. I když stojí na 7 dní sbírání penízků jako plná hra. Nezmiňovat reklamy na to, kde se vykrádaj ostatní hry a nechápu, jak to prochází. A i to, že na obrázcích jsou vždycky jiný hry.
    EA dokonce udělalo The Sims 3 na android, ale s tou hrou to nemělo nic společnýho.. ale stálo to hodně, což byla klamavá reklama na značku The Sims 3. Lidi to tak naštvalo, že to ani už neni na GP viditelný, The Sims "Free Play" je credit card reader a extrémní coridor, a podržme se, teď dělaj nový The Sims. I když ta hra zamrzla u dvojky a už to nic novýho neni a androidí verze jsou jiný a jen na prachy. Ale stojí to stále víc. Nejvíc joke je, že i tam nacpali úkoly na reálnej čas, jinak nedostaneš věci, a nebo musíš za ten stůl dát víc jak za reálnej. Beze srandy. I oženit a mít díte s jedinou postavou ve hře se musíš do dvou dnů.
    O Star Wars ani nemluvim. Hrával jsem jen starej Battlefront 2. Dobrá zábava u piva s kámošem na multi, ale omrzí a zastará. Obzvlášt, když si toho kámoše jen vymyslíte, aby to neznělo zoufale.
    Taky mohli udělat víc prvků. A hlavně. Jakto, že ta nová série má stejný jméno? Mě děsně mate.
    Každopádně se vsadim, že EA sídlí na ostrově ve tvaru lebky a vyvíjí mikrotransakční virus a Mila už uklouzla ve sprše.
    EA games, challenge everyday.
    Doufam, že tohle vyhořeni EA (doufejme), vyděsí Ubisoft, kterej stojí po boku.
    • Kdyz to vezmu kolem a kolem, vlastne je to dobra strategie (JA TO ROZHODNE NEUZNAVAM-pro poradek). Proc, ptate se? Odpoved je jednoducha a vlastne jsou dve. Dokud hraci plati (a plati a vzdy budou, bohuzel) za mikrotransakce dlc a vse, tak se jim to obrovsky vyplati a obrovsky jim to vydela, muzou kaslat na nejakej bojkot hracu kteri tam utraci nadale, dokud to vydelava. Podivejme se na call of duty, ta stejna situace, podle narku hracu by ta znacka mela byt uz davno mrtva, presto neni, protoze sice nadavaj ale dal plati. Btw, cod ww2 je porad ta stejna sra*ka co posledni roky, jen to ma vyssi hodnoceni kvuli ww2, single dejme tomu ale multiplayer se ke korenum vubec nevratil, zbesila scifi strilecka v prostredi ww2.
      A pak je tu druha vec, az se hraci hromadne na*erou jako ted, a budou v tom dostatecne dlouho pokracovat, stejne EA nekrachme, ne, zmeni politiku, daj pryc mikrotransakce daj pryc vse a jejich prumerny a nekdy podprumerny hry budou vynaseny do nebes za neco co tam melo byt v zakladu.
    • Ten pán mluví aha píše moc dobře.
    • Ehm, myslel jsem Millu, ne tu sušenku.
  • Je zajímavé, že já si za posledních x let vzpomenu na Dead Space, Dante's Inferno - což jsou hry od už zavřeného Visceral Games a pak na Prameny od Bioware, které už v současnosti přežívá. Takže budoucnost EA je opravdu ne moc dobrá co se týče kvality...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit