-
Mate metacritic nalinkovanej na spatnej Battlefront... Teda na dobrej Battlefront.... no proste si to fixnete :D
-
-
To je naprosto nova informace!
-
-
Je mi strasne lito ze jsem bez procteny cely diskuze napsal neco co uz tu nekdo zminil. Dokazes mi to nekdy odpustit?
-
-
Ja se nezloobim. Jenom odkazuji na Pheobein udiv, kdyz Ross rekl, ze je tehotne
-
To hochu, se budeš musezt ještě hoodně snažit a prokázat se že si hoden odpuštění tak rychle to bohužel nepůjde *2*
-
-
-
-
Supr recenze. Mám ale připomínku. Opravte link na metascore. Máte tam Star Wars Battlefront 2 z roku 2005. Hned mi to bylo divný, že to má na metascoru 84...
-
-
Teda metacriticu... Blbec.
-
-
stačilo dať edit príspevku
-
-
-
EA dělá sL.ačky už snad 20 let, se mi líbí, jak místní děti to zjistili až teď. když EA začala dělat sL.ačky, tak jste ještě nebyli na světě!
-
Vy jste jim to nandali, EA jde konečně ke dnu!
-
Nejhorší vydavatel od teď není Ubisoft ani Activision, ale EA. A za příšerný stav hry rozhodně nemůže DICE.
-
-
Vieš prečo je EA najhoršia firma v USA? Pretože Ubisoft sídli vo Francúzsku.
-
Děláš jak kdyby EA byla do teď nějaká těžce respektovaná firma? Za příšerný stav můžou oba.
-
Jenom ted se ukázali v ještě horším světle *3*
-
Od teď rozhodně ne. Ty jsou na samém dně už dlouho.
-
-
No já ti nevím, Ubisoft se po Unity a Watch Dogs celkem oprášil.
-
-
jj vydal Watch Dogs 2 *15* a Origins. Popravdě UBI je tak mrtvé, kde je to studio, co dělalo Warrior Within, Chaos Theory? Dávno v prachu.
-
-
Origins je jako špatná hra? OK :D.
-
-
-
-
-
to: Cap Konnius - jestli ten trapný a odflaknutý 5hodinový singl považuješ za skvost a vrchol co hra nabízí, tak se na mě nezlob, ale s tím nelze souhlasit, hře toho do skutečného singlu/hry chybí opravdu hodně, ale je vidět že EA nejen tebe za ty léta bídy (hrách s tématikou SW) naočkovalo opravdu dost, vlastně jsi schopen přehlídnout a přijmout jejich politiku (teď nemyslím mikro-transakce) a nejhorší je, jak píšeš že jsi s tím spokojen.
První SWB byla čirá hrůza a druhý díl je o pár procent stejný hnůj a tím se mám spokojit ? To ani omylem. Nač EA sáhne, to dokonale poj**e a nejhorší je, že hloupé stádo se již spokojí s tím ho**em co EA nabízí, proto se nenžraná politika této rádoby firmy nikdy nezmění. -
-
Tak je vidět, že jsi četl pozorně.
Jasně jsem řekl že single je slušný na poměry DICE a série Battlefield/Battlefront, ne
'Skvost a vrchol co hra nabízí'. Jedná se o primárně multiplayer hru, haló :)
-
-
Ty jo ted jsem se koukal a cena teda celkem klesla z 1,5k na 799 někfde snad i méně ! *8* zdá se že by se to možná ted už vyplatilo koupit nevím...
-
Hra by měla dostat víc.,koupil jsem si jen standard edici,zbytečne vyhazovat další prachy za nějaký deluxe anebo ty cardboxes ktere se postupně stejně odemykají.Hraji jen zatím singleplayer.Grafika a ozvučení jsou naprosto perfektní, většina známých postav z filmů za kterou hrajete má nějaké ty originální dovednosti a tím ty obyčejné pěšáky často převálcujete i když ne vždy to jde tak lehce..Ale atmosféra star wars tam zkrátka je.Nevím jak MP,ale za mě mohu doporučit i ten single který by měl fanoušky SW určitě zabavit. *3*
-
Tak som to pred týždňom nabral za 30euro (761,10 korun českých). Musím uznať, že po vlne kritiky som mal zmiešané očakávania. Nakoniec som spokojný. Grafika perfektná, hratelnosť je tiež super ozvučenie je vynikajúce. Kampaň ma bavila príbeh bol v pohode. Z MP hrávam najviac Starfighter Assault tej je proste pecka. Za mňa po úpravách ktoré spravili 8/10.