Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: Battlefront nabídne dle spekulací dlouhou kampaň a většinu filmových bitev
12.2.2015 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
Jelikoz je to EA, tak spis tak z promile.
-
EA neumi delat hry, to je proste fakt. Hele uplne stejne problem mas BF a destrukce. Je to na klientovi => vypadne ti jeden paket, a jeden hrac zed nema, a druhej ji ma. Takze pak cumis jak puk, ze te nekdo picne skrz zed. A to, ze se pakety (specielne na UDP) ztraceji, je zcela bezna vec.
Resitelny to je trivialne, ale holt musis pak investovat do HW na strane serveru. No a nebo dat srv hracum, ale tim ti celkem pochopitelne pada moznost rejzovat na vnucovani 18ty verze tehoz, protoze srv pro starsi proste vypnes.
BTW: Sranda je i to, ze uz na tom modemu zvladaly hry 16/32 hracu, vetsinou stejna hra na lepsi siti dala vpohode i 64. Ukaz mi dneska (pri o dva rady lepsi konektivite) hru, ktera by zvladla rekneme 500 hracu v jedny bitce. -
Co se enginu týká tak studia pod vlajkou EA nemají na výběr! Císař pán nařídil FB3, tak všichni pojedou na FB3 nehledě na žánr. Hry vydané na FrostBite3: BF4, NFS Rivals, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, DA: I, BF Hardline a stejně tak všechny nadcházející hry: PGA Tour, SW Battlefront, Mass Effect, Mirror's Edge 2 a dokonce i zrušený C&C jel na FB3 *7*
-
Myslím že ti co píšou že netcode Frostbite enginu je zabugovanej neví o čem píší. Zabugovaný není, jen EA, aby ušetřila pár korunek na traffic jejich serverů nastavila moc nízkej tickrate. 10 za sekundu je u střílečky a navíc takhle masivní opravdu málo. Tím taky dochází ke smrtím za rohem. Už jen z logiky věci si vemte, že průměrná puška střílí rychlostí 8-12 nábojů za vteřinu (540-800rpm). Je tedy dost pravděpodobné, že k Vám v jednu chvíly (v jednom ticku/datovém packetu) dorazí dvě kulky naráz, instantně v jednu chvíly a to od jednoho střelce. Už tohle je dost k zamyšlení. U starého CSka které se hrálo s pingy 80-100ms se tohle téměř nedělo, jenže to mělo tickrate 60(?) a v pohodě šel zvednout ještě výš. A to se bavíme o dobách krále klacka, kdy průměrná domácí linka měla rychlost 64kilobitů(osm kilobajtů) a méně pokud jste jeli na analogovém modemu.
-
Boti, no pokud budou na úrovni botů z BF2,1942 ( mm mod na 192botů nebo kolik byl parádní). Tak myslím to je ok.
-
Už je to nějaký pátek, co prosákla informace, že studio, které doteď dělalo Battlelog dělá na novém Battlefrontu. www.uprise.se - sekce Soon
-
"byť se zdá že snad budeme ušetřeni Gunganů a celého trapasu s Naboo"
Mluvení sám za sebe vypadá podle mě jinak a bez množného čísla :) Takhle to zní jak kdyby si nikdo nic jinýho nepřál, než aby tam to "trapný" Naboo nebylo (hodně lidí se třeba zrovna na to může těšit).. Autor má být objektivní a ne podsouvat všem co si to přečtou nějakej negativní názor, že to je trapný apod.
A tenhle názor se vyskytuje prostě všude (proto jsem to psal) a přijde mi to už docela k smíchu, jak to každej musí kritizovat nebo shazovat. Já taky můžu říct že, jsem vyrůstal na původní triologii a stejně se mi jednička líbila a doted ji mam z nové triologie možná nejradši, taky samozřejmě záleží jestli jste jí viděl poprví třeba ve 20ti nebo ještě jako dítě (muj případ).. Samozřejmě chápu, že se každýmu nemůže líbit všechno ale všude vidět jen tohle už mě celkem vytáčí..
(Sorry, že jsem se tak rozepsal kvůli kravině *15* ) -
BF3 hraju už pěknou dobu a zajímalo by mě, co pořád mají všichni proti Battlelogu. Já pustím BF3, na Battlelogu vyberu server a hraju.. nic víc nic míň, včem je teda problém? Opravdu mi jde o vysvětlení. Dík.
-
Mě zajímají jen dvě věci - bude to mít battlelog? Ano? NECHCI. Budou tam boti? Ne? NECHCI.
Pokud to splní moje dvě podmínky, tak mě mají jistého i za plnou cenu -
Jestli to bude mít kvalitní singleplayer kampaň, tak do toho jdu. Star Wars stříleček není nikdy dost :D
-
Zní to z nadpisu až moc dobře ale obávám se že v dnešní době to je/bude pravdivé jen z poloviny.
-
Bohužel autor to nedělá proto, že by chtěl být cool, ale proto, že vyrůstal na původní trilogii a ze Skryté hrozby se mu líbí asi tak půl hodiny :) Chtěl bych být za diváka, kterému se to líbilo, ale bůh nedal...:)
Nicméně autor nemluví za všechny, ale sám za sebe a myslím, že ani nikde nenaznačuje nic jiného :) -
Snad jsi mu nepolil a nezkratoval lightsaber *15*
-
jasně že vím. viděl jsem gameplay a dokonce jsem měl možnost polít hraběte Dooku capuccinem.
-
A víš to nebo jen spekuluješ? :)
-
to jsem zvedacej na tu kampan. Jestli bude plnohodnotna nebo jestli to bude ve styl BF2/1942, kdy tam budou jen mapy z MP a vy je musite vyhrat proti botum...
-
Doteď mi byla hra notně ukradená, ale po těch informacích o kampani mě začala dost zajímat.
-
Jo, protoze delas fanboy ovci a jeste k tomu zadarmo. Retarde. Nebyt takovych assholu tak ty zabugovany shity nikdo nehraje. ;)
-
Bude nepouzitelny reskin battlefieldu 3, a ktomu jeste uspechanej a nedodelanej (ja vsechny bf) kuli tomu aby stihli datum premiery epzody sedum.
Takze panove doporucuju se prestat tesit. -
Škoda, že musíme očekávat mikrotransakce a tunu DLC. Tady si EA pořádně nahrabe. Každopádně mám radost, že se na něčem takovém pracuje, ale uvidíme jak to dopadne. Bude těžké nepředobjednat a nehrát day one, ale EA nevěřím. A podle mě to bude úspěchané, aby se to stihlo před filmem.