Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v kampani budete hrát za droida který bude vyroben separatisty, pak ukradnut republikou, pak se změní na imperiálního a nakonec ho unesou rebelové. kampaň bude spočívat v nošení kafe čelním představitelům frakcí a hráč se tak zúčastní všech důležitých událostí staré i nové trilogie.
    vím to, protože jsem herní analytik.
    • A víš to nebo jen spekuluješ? :)
      • jasně že vím. viděl jsem gameplay a dokonce jsem měl možnost polít hraběte Dooku capuccinem.
        • Snad jsi mu nepolil a nezkratoval lightsaber *15*
  • Tohle bych si rad zahral, ale kdyz to dela EA tak uz vim ze to bude spatna hra
    Muzeme si byt jisti ze tady rozjedou mikrotransakce jako nikdy predtim, Sance oskubat fandy SW ?
    No tak to se musi vyzdimat do sucha.
    Pochopitelne je taky treba vychovat novou generaci ktera bude kupovat dalsich 10 dilu serie, takze to nesmi byt moc tezke aby to ty chudaky deti nefrustrovalo.
    Zkurvena EA nici dalsi znacku ^^
    • To si asi EA pletieš s Bugisoftom *3*
      • Ne to si nepletu jestli to chces popirat tak o tom bud nic nevic nebo si trol *3*
        • Mne skôr príde ako trollovanie toto: "Tohle bych si rad zahral, ale kdyz to dela EA tak uz vim ze to bude spatna hra"
  • Myslím že ti co píšou že netcode Frostbite enginu je zabugovanej neví o čem píší. Zabugovaný není, jen EA, aby ušetřila pár korunek na traffic jejich serverů nastavila moc nízkej tickrate. 10 za sekundu je u střílečky a navíc takhle masivní opravdu málo. Tím taky dochází ke smrtím za rohem. Už jen z logiky věci si vemte, že průměrná puška střílí rychlostí 8-12 nábojů za vteřinu (540-800rpm). Je tedy dost pravděpodobné, že k Vám v jednu chvíly (v jednom ticku/datovém packetu) dorazí dvě kulky naráz, instantně v jednu chvíly a to od jednoho střelce. Už tohle je dost k zamyšlení. U starého CSka které se hrálo s pingy 80-100ms se tohle téměř nedělo, jenže to mělo tickrate 60(?) a v pohodě šel zvednout ještě výš. A to se bavíme o dobách krále klacka, kdy průměrná domácí linka měla rychlost 64kilobitů(osm kilobajtů) a méně pokud jste jeli na analogovém modemu.
    • EA neumi delat hry, to je proste fakt. Hele uplne stejne problem mas BF a destrukce. Je to na klientovi => vypadne ti jeden paket, a jeden hrac zed nema, a druhej ji ma. Takze pak cumis jak puk, ze te nekdo picne skrz zed. A to, ze se pakety (specielne na UDP) ztraceji, je zcela bezna vec.

Resitelny to je trivialne, ale holt musis pak investovat do HW na strane serveru. No a nebo dat srv hracum, ale tim ti celkem pochopitelne pada moznost rejzovat na vnucovani 18ty verze tehoz, protoze srv pro starsi proste vypnes.

BTW: Sranda je i to, ze uz na tom modemu zvladaly hry 16/32 hracu, vetsinou stejna hra na lepsi siti dala vpohode i 64. Ukaz mi dneska (pri o dva rady lepsi konektivite) hru, ktera by zvladla rekneme 500 hracu v jedny bitce.
  • dle spekulací *7*
  • Clovek nemusi byt herny analytik aby vedel ze to robia na Frostbite engine. To je dobra sprava pre tych co maju radi pechotne boje, vela detailov, no horsia sprava pre tych co maju radi rozlahle priestory a realne 1:1 mapy. Ked si porovnate BF2 a BF3/4 tie mapy su v novych pokracovaniach proste mensie... je tam viac detailov, bordelu ale su mensie... spracovanie techniky, hlavne stihaciek je uplne zle pretoze aj ked ta stihacka ide pomaly jak 2plosnik, vie sa otocit na 5korune, tak aj tak sa v tej mape musi neustale tocit, lebo mapa je proste mala! Vsetky tieto neduhy bohuzial prejdu aj do SW: Battlefront. Vyvojarom doverujem, ale spracovaniu a Frostbite enginu nie. Myslim ze by sme nemali cakat take rozlahle prostredia ako napr v Battlefront2
    • Ze pry duveruju vyvojarum, zijeme na stejne planete ? Dice uz 10 let jenom preskinovavaji BF a produkuji predrazene dlc, co dela EA radsi nekomentovat.
      Kdyby chteli tak muzou udelat 5 novych enginu a vybrat si ten nejlepsi, ale proc se s tim sr4t kdyz muzou po sedesate preskinovat BF a rovnou se vrhnout na produkci dlc :D.
      • Lukyz
        Co se enginu týká tak studia pod vlajkou EA nemají na výběr! Císař pán nařídil FB3, tak všichni pojedou na FB3 nehledě na žánr. Hry vydané na FrostBite3: BF4, NFS Rivals, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, DA: I, BF Hardline a stejně tak všechny nadcházející hry: PGA Tour, SW Battlefront, Mass Effect, Mirror's Edge 2 a dokonce i zrušený C&C jel na FB3 *7*
  • MrSanta
    Jestli to bude mít kvalitní singleplayer kampaň, tak do toho jdu. Star Wars stříleček není nikdy dost :D
  • Doteď mi byla hra notně ukradená, ale po těch informacích o kampani mě začala dost zajímat.
  • jindra.veliky
    to jsem zvedacej na tu kampan. Jestli bude plnohodnotna nebo jestli to bude ve styl BF2/1942, kdy tam budou jen mapy z MP a vy je musite vyhrat proti botum...
  • Morraw
    Škoda, že musíme očekávat mikrotransakce a tunu DLC. Tady si EA pořádně nahrabe. Každopádně mám radost, že se na něčem takovém pracuje, ale uvidíme jak to dopadne. Bude těžké nepředobjednat a nehrát day one, ale EA nevěřím. A podle mě to bude úspěchané, aby se to stihlo před filmem.
  • Luckiller
    Datum vydání SW mám zakroužkováno v kalendáři. Ne proto, že to jsou Hvězdné války, ale protože jsem zvědaví, v jakém stavu vyjde. Bugy, prodeje, trochu špíny ze zákulisí ( na E3 nic pořádného neukázali, ale nechce se mi věřit, že by na tom dělali od předminulého roku, kdy Micky
    Maus koupil LucasArt, o tomhle se muselo vyjednávat roky dozadu, pokud má navazovat na ten nový film). A do jaké míry to bude přeskinovaný Batlfield *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit